2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
40 ben hiç beklemedim valla. 20-30 arası bir şey bekliyordum ama yine de bi üzdü.
Benim umudum vardı ya. Asgari ücrete yüzde 55 zam gelmişti çünkü. Reis bizi üzmez dedim üzdü.
Eşim de diyor kesin erken seçim olacak nisanda yüzde 30 verecek dedim sus allahın cezası allah bir dediğinden başkasına inanmam daha

Eşin iyimser birisi

Bi de cocikler gelince onların istekler olucak of neyse daha fazla kendimi depresyonlara sürüklemek istemiyorum size göbük fotosu atayımda gülün füze gibi gidiyor

Eklentiler

• 997E8AF3-0C25-4FC0-9F68-98CE7FE20094.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 102
İşte ama böyle de sezeryan olacağımı kabul etmişim gibi hissediyorum vicdan yapıyorum. Mal mıyım?
İşte doktor derse ki tamam normal doğum deneyelim, döner doğum sırasında. Sen de tamam deneyelim dersen tut bence. Ama zaten çok iyi bir hastane ya ihtiyacın olacağını sanmam. Arkadaşım oranın ebeleri çok iyi demişti zaten.

Sabah ac karnina gel burda bakalim dedi. İlgili bi doktor pek risk almiyo bakalim sabah giderim.

Ya ben hastaneye güveniyorum bizim bi arkadaş da orda doğum yaptı ebeleri hemşireleri çok iyiydi dedi. Ama doktorum çok normal yanlısı idi başta sonradan bebem ters olduğundan mı ne hep sezeryan konuştu. Risk almaz bence.

Doğum paketi fiyatı fazla oluyor zaten canım dr kontrolleri testler falan içinde doğum falan herşey oluyor, pembe maviyle anlaşan arkadaşın dr zamdan önce 14 tü zamlı nekadar oldu bilmiyorum

Ama ters olunca sezaryen demesi çok normal. Yani evet makat geliş doğum yaptıran da varmış ama o riski çok çok az doktor alır gibi geliyor bana. Neticede kötü sonuçlar var hani doktorun normal doğum yanlısı olmadığı anlamına gelmez. Doktor bu kararı verirse kendini suçlu hissetme. Doktorun kararı son karardır. Ben de çok direndim sonuna kadar ama doktor hadi toplan ameliyathaneye dedi, kuzu kuzu gittim. Sen de kendin kabullenmiş gibi hissetme yani ne yapabilirsin ki?

Ama daha dönmez felan dedi. Dönebilir yani. Demesin öyle

Çok düşük bir ihtimal dönmesi ama biliyorsun de mi Yani şu an öyle bir sıkışık ki yerleri... Çok az bir ihtimalle yer bulup dönecekler. Elle döndürme olayını sordun mu?

Aa kız dönmez dedi mi sana. Benimki de inş döner diyip durdu bi işkillendim öyle inşallah maşallah çekince of ya ya benim bu demet akalın gibi tüm yanlış noktalama işaretleri ve yazım hatalarım nolcak djjdj allahtan kimse düzeltmiyor öok bozulurdum valla

Realist doktor da iyi bence bir yerde. Normal doğum umuduyla yaşamak, sonra sezaryen olmak çok kötü bir histi benim için. İkinci doktorum ssvd yaparız, şöyle yaparız böyle yaparız, ben kimlere yaptırdım bilmem ne... Umut verdi verdi... Sonra al sana nah ssvd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…