2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ablacım beben 34+3te 2440 gr olmuş daha nolsun ya 😀 daha ne yapsın beben ne kadar alsın 😀
😂 ondan değil ya usg de çıkan bir öyle bir böyle diye şimdi 10 gün sonra kontrolde çıkan sonuca nasıl güveneyim içime şüphe düştü hani hata payını biliyoruz da işte anayız ne edelim azıcık etli butlu olsun diyorum 😂

Ķizlar bugün kontrole geldim yatış yapıldı nst de sancim cikti ben pek bisey hissetmiyorum bebeginde suyu fazlaymış bakalim doktorum birkaç gün yakın takip edelim dedi hakkımızda hayırlısı
Erken olmaz inş bugün benim dr randevum vardı serumla filan durdurma yapıyorlarmış şeninde öyle olur inş erkenden almazlar sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Memur da olsan işçi de olsan devlet okulu ve iyi bir öğretmen derim . Çünkü özellikle ilkokulda öğretmen önemli 1. Sınıfta oğlumu koleje verdim geri aldım sadece po h pop başka birşey değil yani . Devlette iyi bir öğretmen bulduğunuzda servise verin parayı daha iyi suan 2 çocuğumda devlete gidiyor kız 1. Sınıf öğretmeni çok ilgili zannedersin özel oğlumun gittiği okulu sınavla kazandı zaten ve okul kolej gibi devlet okulu
Birinin servisi 900 tl birinin 1250 +yemekhane 800 cıvarı

Ķizlar bugün kontrole geldim yatış yapıldı nst de sancim cikti ben pek bisey hissetmiyorum bebeginde suyu fazlaymış bakalim doktorum birkaç gün yakın takip edelim dedi hakkımızda hayırlısı
Geçmiş olsun canım biraz daha durdururlar inşallah ama haftan da çok iyi küvoze girmez gibi geliyor bana doğsa da. Hakkınızdan hayırlısı olsun ❤️🙏 bizi de haberdar et gelişmelerden

Gecmis olsun kuzum Allahin izniyle 1 2 gune cikarsin serumla hapla sancilar kontrol altina aliniyor🤲

Back
X