Hatta sonra işiyomNiye yazmim , sürahiye koyuyom sofraya getiriyorum. Sofraya bardak koyuyom. İçine su koyuyom. İçiyom![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hatta sonra işiyomNiye yazmim , sürahiye koyuyom sofraya getiriyorum. Sofraya bardak koyuyom. İçine su koyuyom. İçiyom![]()
Yok canım en iyi tutan etütlerle 5 e kadar kalıyor biz 5:30 ta çıkıyoruz mümkün değil yetişilmiyor çocuğa malesef. Anne baba çalışınca ve çocuğu alacak büyüklerden biri olmazsa özel şart oluyorTam gün devlet okulu yokmu canım hakikaten ?
Şanlısınız canım mesai saatleriniz diğer memurluklara göre daha esnek, hem sizde orda olunca içiniz daha rahat eder ..Anne babası sinif öğretmeni olan çocuklarımı özele gönderemem devlet okulunda bizle mesai yapacaklarama sanat spor kurslarına göndermek isterim haftasonu
Ablacım beben 34+3te 2440 gr olmuş daha nolsun yadaha ne yapsın beben ne kadar alsın
![]()
Erken olmaz inş bugün benim dr randevum vardı serumla filan durdurma yapıyorlarmış şeninde öyle olur inş erkenden almazlar sağlıkla kucağına alırsın inşallahĶizlar bugün kontrole geldim yatış yapıldı nst de sancim cikti ben pek bisey hissetmiyorum bebeginde suyu fazlaymış bakalim doktorum birkaç gün yakın takip edelim dedi hakkımızda hayırlısı
Gürcü müsünüzKocam hayatı bu kadar seviyor musun kocamtamam kocam inandım kocam
![]()
Geçmiş olsun canım biraz daha durdururlar inşallah ama haftan da çok iyi küvoze girmez gibi geliyor bana doğsa da. Hakkınızdan hayırlısı olsunĶizlar bugün kontrole geldim yatış yapıldı nst de sancim cikti ben pek bisey hissetmiyorum bebeginde suyu fazlaymış bakalim doktorum birkaç gün yakın takip edelim dedi hakkımızda hayırlısı
Benim eşim Gürcü Giresunlu o yüzden sordumYoo ama rizeliyimbico lafını severim
![]()
İnşallah Allah razı olsun hepimiz sağlıcakla kavuşalımErken olmaz inş bugün benim dr randevum vardı serumla filan durdurma yapıyorlarmış şeninde öyle olur inş erkenden almazlar sağlıkla kucağına alırsın inşallah
İnşallah canim Rabbım hepimizin yardımcısı olsunGeçmiş olsun canım biraz daha durdururlar inşallah ama haftan da çok iyi küvoze girmez gibi geliyor bana doğsa da. Hakkınızdan hayırlısı olsunbizi de haberdar et gelişmelerden
Amin canım. Peki ne yapacaklar ciğer geliştirici filan vuruyorlar mı bu haftada da?İnşallah canim Rabbım hepimizin yardımcısı olsun
Gecmis olsun kuzum Allahin izniyle 1 2 gune cikarsin serumla hapla sancilar kontrol altina aliniyorĶizlar bugün kontrole geldim yatış yapıldı nst de sancim cikti ben pek bisey hissetmiyorum bebeginde suyu fazlaymış bakalim doktorum birkaç gün yakın takip edelim dedi hakkımızda hayırlısı
Geçmiş olsun güneş vakti zamanı gelince sağlıkla kavuşun inşallahİnşallah canim Rabbım hepimizin yardımcısı olsun
Aa kız benimki de bulancaklıBenim eşim Gürcü Giresunlu o yüzden sordum![]()
Kiz Allah seni napmasinKızlar ben karar verdm bebe 40 haftayı bulursa soranlara parayı denkleştiremedik o yüzden bekletiyoruz dicem özellikle kv kp böyle söylemeyi düşünüyorum. Hastane paramız çıkışmadı çocuk içerde mahpus dicem jdjdj