- 22 Mayıs 2012
- 3.652
- 4.284
- 373
Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallahİnşallah canim Rabbım hepimizin yardımcısı olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallahİnşallah canim Rabbım hepimizin yardımcısı olsun
Benim 127 118 falan oluyo kuzu carpinti hissettigimde tansiyon olcuyorum nabiz uçuyoKızlar sizin nabziniz yükseliyor mu, resmen carpintim oluyor, normal birseymis baygınlık bile yapabilirmis, ama çok rahatsız edici, 100 e çıktı nabzım normalde 65 filandir,
Benim uyurken 54 kadar düşerdi kardiyolajiye gitmiştim çok önceleri 24 saatlik nabız takibi yaptırmıştım ordan biliyorum şuan yürürken 156 ya kadar çıkıyor bu birazda antrenman yapmakla alakalı ben hiç rahatsızlık hissetmiyorum eğer çok rahatsız ederse bence bi doktora görününKızlar sizin nabziniz yükseliyor mu, resmen carpintim oluyor, normal birseymis baygınlık bile yapabilirmis, ama çok rahatsız edici, 100 e çıktı nabzım normalde 65 filandir,
Benim genelde 100 üstü çay kahve içmeyince biraz düşüyorKızlar sizin nabziniz yükseliyor mu, resmen carpintim oluyor, normal birseymis baygınlık bile yapabilirmis, ama çok rahatsız edici, 100 e çıktı nabzım normalde 65 filandir,
Ya normalde de düşük tansiyonluydum 9/6 filan şimdilerde 12 ye alıştı vücut ama bu nabız olayı beni ilk defa yokladı, baktım kan hacmimiz yüzde 90 artiyormus, ama vücudumdaki tüm atar damarlari hissediyorum resmen ve bir kizce demişti ya resmen ilkaylara döndü midem çok kötüBenim 127 118 falan oluyo kuzu carpinti hissettigimde tansiyon olcuyorum nabiz uçuyo
Benim oturdugum yerde oluyo bilmiyorum ki kulaklarim falan fon fon ediyo bakiyorum tansiyon yuksek degil ama nabiz yuksek tansiyon 12 13 benim normalimÇok hareketsizlik bir aydır ki normalde de hareketli değilimdir, bir aydır evdeydim bugün yürüdüm filan doktordan sonra bayağı ondan mı oldu acaba
Buyrun ben varımNormal doğum yapan ana var mı hiç burada ya çok örnmli bişi sorucam da hdjdjdj
Benimde 130 çıkmıştı hastanede. Taşikardi dediler kontrolde tuttular 109’a düşünce bıraktılar. Evde ölçmedim hiç ama bazen hissediyorum hala boğazımda atıyor sanki kalbimKızlar sizin nabziniz yükseliyor mu, resmen carpintim oluyor, normal birseymis baygınlık bile yapabilirmis, ama çok rahatsız edici, 100 e çıktı nabzım normalde 65 filandir,
Maşallah iyiki niye geldin dememissKizlar hareketi azaldı diye hastaneye gittim yine düzenli sancım çıktı doktor yatış verdi dedim neden yatıyorum nidicard tedavisi verdi dedim zaten evde kullanıyorum ciğer geliştirici vuruldu açılma yok beni niye yatırıyorsunuz o da tamam o zaman eve git dedieve geldik
Çok geçmiş olsun. Ama bi şey kafama takıldı. Haftan çok ilerlemiş. Yani sancı çıkması durumunda, hala neden durduruyorlar ki ? Doğsalar küvöze de girmeyecekler zaten ya ondan diyorum. Alınan o ilaçların da zararı var her ne kadar durdursa da, artık gerekli değil gibi de ondan merak ettim.Kizlar hareketi azaldı diye hastaneye gittim yine düzenli sancım çıktı doktor yatış verdi dedim neden yatıyorum nidicard tedavisi verdi dedim zaten evde kullanıyorum ciğer geliştirici vuruldu açılma yok beni niye yatırıyorsunuz o da tamam o zaman eve git dedieve geldik
Korkuyorum bir gün yollarda doğuracaksınKizlar hareketi azaldı diye hastaneye gittim yine düzenli sancım çıktı doktor yatış verdi dedim neden yatıyorum nidicard tedavisi verdi dedim zaten evde kullanıyorum ciğer geliştirici vuruldu açılma yok beni niye yatırıyorsunuz o da tamam o zaman eve git dedieve geldik
Oğlumda da 7. Aydan itibaren %50-60 normal sancım hep vardı canım doktor daha sık kontrole çağırmıştı ciğer geliştirici falan hiç vurmadı bu senin normal halin dedi 36.haftada kontrole gittiğimde sancı 100% leri aşmıştı ebe muayene etsin dedi ebe baktı 3.5 cm açıklık var o zaman yatış yapıldı sonra suyum geldi falan. Bir gün içerde dursa dışardaki 10 güne bedel demişti doktor o yüzden tutabildiği kadar tutuyorlar sanırımÇok geçmiş olsun. Ama bi şey kafama takıldı. Haftan çok ilerlemiş. Yani sancı çıkması durumunda, hala neden durduruyorlar ki ? Doğsalar küvöze de girmeyecekler zaten ya ondan diyorum. Alınan o ilaçların da zararı var her ne kadar durdursa da, artık gerekli değil gibi de ondan merak ettim.
Günaydın canım. Anladım. Bende saf gibi dün akşam bu soruyu sordum ama gece boyu ağrıdan uyuyamadım o derece. Magnezyum da fayda etmedi zaten. Su an 35+3 üm. İnş bir hafta daha bekler ama içimden bi ses biraz zor diyor bi de su kasıntı olayı başladı geçen hafta zaten, gelecekse de gelsin ne diyim. İnş küvöze girmez tek dileğim. bugün doktora gideceğim.Oğlumda da 7. Aydan itibaren %50-60 normal sancım hep vardı canım doktor daha sık kontrole çağırmıştı ciğer geliştirici falan hiç vurmadı bu senin normal halin dedi 36.haftada kontrole gittiğimde sancı 100% leri aşmıştı ebe muayene etsin dedi ebe baktı 3.5 cm açıklık var o zaman yatış yapıldı sonra suyum geldi falan. Bir gün içerde dursa dışardaki 10 güne bedel demişti doktor o yüzden tutabildiği kadar tutuyorlar sanırım
Katılıyorum bende hep sancılıyım bazıları böyle geçiriyor hamileliğini demişti doktorum. Ama hastanede de yatmaya gerek yok sanırım zaten doğum sancısı olsa bağırır yerinde duramazsın demişti banaOğlumda da 7. Aydan itibaren %50-60 normal sancım hep vardı canım doktor daha sık kontrole çağırmıştı ciğer geliştirici falan hiç vurmadı bu senin normal halin dedi 36.haftada kontrole gittiğimde sancı 100% leri aşmıştı ebe muayene etsin dedi ebe baktı 3.5 cm açıklık var o zaman yatış yapıldı sonra suyum geldi falan. Bir gün içerde dursa dışardaki 10 güne bedel demişti doktor o yüzden tutabildiği kadar tutuyorlar sanırım
Benimde bugün değişti ve bende 34+0 oldumBenim bugün haftam da değişmiş ya mutlu oldum34.haftam hoş geldin. İnstagram dan hiç anlamıyorum anlasam hani varya bir bebek sesi 34 oldum bile diyor anne çanta hazırladığı videoyu atıyor onu yapmak istiyorum hazır çanta işine de girişmişken