2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Zehir gibi bi çocuk doğurmuşsun ben sana söyliyim

Dev hizmetle geldim size haftaya cuma bimde

Eklentiler

• Screenshot_20230105_135247_com.android.chrome.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 73
  • Screenshot_20230105_135245_com.android.chrome.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 73
  • Screenshot_20230105_135241_com.android.chrome.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 72
Ay geçmiş olsun mu denir ne denir bilemedim vallahi. Bizi haberdar et, inşallah beben biraz daha sabreder içerde. Benimki de makat geliş bu arada. Ne zamandan beri makat geliş bebeniz?
Kız ne zamandan berinin bi önemi var mı benimde 28 29 dan beri makat geliş karnımda indi sanki çocuk götünün üstüne oturdu herlde çaycı ablada gelip gidip iyice inmiş karnın diyor beni depreşyınlara sokuyor manyak karı

Misal 21 hafta dese dicem dönmüyor demek bana da 26dan beri makat diyor galiba ay bilemiyom sordum işte

Ay oyuncaklar fişır pırays mı okuyamadım ben bebeme ne oyuncak aldım ne kitap hiç bi şeyi yok yavrumun
Fişır da var foşur da var, baya güzel şeyler gelecek. O değil de bimde bile mama sandalyesi 300den açılıyor. Vay anam vay

Fişır da var foşur da var, baya güzel şeyler gelecek. O değil de bimde bile mama sandalyesi 300den açılıyor. Vay anam vay
Ahaha o kadar masraf ettik ki eşim diyor ki bi çocuk daha yapmamız lazım ki amorti etsin masraflar kendini

Aynalı zeka kartlarından alacağım inş kalırsa ben de kızlar akendim yapmıştım keçeden attım sonra, dedim büyüdüler. Ne bileyim bir adet sürpriz yumurta açacağımı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…