2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kizlar bu havalarin durumu nolacak ya ne yagmur var ne kar memleketin en soguk sehirlerinden birindeyim gram kar yagmadi kizilirmak bile dolmadi cok uzuluyorum gordukce
Aynen bende öyle bizim burayada aylardır doğru düzgün yağmur yağmadı. Ben çok severim karı kışı ama sıfır yağış şu anda da hava bahar gibi gömlekle bile terliyorum

Ya bugün çok okuyamadım grubu herkes iyidir inşallah ve çok eğlenmediniz umarım yine pıttışlar mıttışlar havada uçuşmuş
İyiyiz iyiyiz arada hastaneye gidenimiz oldu ama haber yok. Çok eğlenmemişler, ben de geriden geldim ama Sessizlik hakim. Her an birileri doğurabilir gibi bir gerginlik var

İyiyiz iyiyiz arada hastaneye gidenimiz oldu ama haber yok. Çok eğlenmemişler, ben de geriden geldim ama Sessizlik hakim. Her an birileri doğurabilir gibi bir gerginlik var
Ocağa girdik pıtır pıtır dökülmeye başladık bakalım kimler gerçek şubat anası olacak bu arada oğlak ayına girdik kova isteyenler 15 gün daha sıkın pıttışınızı

Ocağa girdik pıtır pıtır dökülmeye başladık bakalım kimler gerçek şubat anası olacak bu arada oğlak ayına girdik kova isteyenler 15 gün daha sıkın pıttışınızı
Ben de bir tane oğlak var ikincisini kaldirabilecegimi sanmiyorum napip edip sıkmam lazim 15 gün

Oğlak mı daha kötü kova mı karar veremiyorum

Kizlar bana takip amaçlı yatış verdiler bebek makat rahim ağzı kısalmış sancılar var nidicard kestiler perinatolog da baktı
Ay geçmiş olsun mu denir ne denir bilemedim vallahi. Bizi haberdar et, inşallah beben biraz daha sabreder içerde. Benimki de makat geliş bu arada. Ne zamandan beri makat geliş bebeniz?

Kizlar bana takip amaçlı yatış verdiler bebek makat rahim ağzı kısalmış sancılar var nidicard kestiler perinatolog da baktı
Hayırlısı olsun canım Sağlıkla gelsin bebeğin inşallah ya bizi de haberdar et gelişmelerden. Bekler inşallah azıcık daha içeride. Nidicardı neden kestiler?

Dualarımız seninle rabbim yardımciniz olsun şifa versin insalalh

Cennet hurmasını da unutma balım
Bi avokado bi cennet hurması al unut 1 haftadır olgunlaşmasını bekliyorum. Olgun yoktu marketlerde. Bence olgunlaşacak çocuk ek gıdaya başlamadan ben inanıyorum
Zavallı veveler

Oğlak mı daha kötü kova mı karar veremiyorum
Hayır ben erken doğurdum da ne oldu. Kendisi oğlak yükseleni kova. Olabilecek en kötü kombinasyonu mu tutturduk dicem ama şuanda maşallahı var abiye göre pek insaflı

Queen abiye göre insaflı demişsin ya aklıma direkt bu sahne geldi. Daha büyük bir acı yaşadığın için ipek sana kolay geliyor
krampları hep böyle geçirirler ya agshahah
çok komik izleyin ya

Artık ek gıdada yedirirsin be queenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…