Eşim kiziyor bana sezeryani taktın kafana yurumuyorsun bu yüzden diyeSimdi ben 26. Haftadan beri cekiyorum bu çati agrisini ama bisey onericem yapabileceklere imkani olan yurusun o an zorluyo ama ertesi gun cok rahatlatiyo kizlar
ben buradan yaptırdım.canim fiyat değişmiştir yılbaşından önce yaptırdımArkadaşlar kapı süsü yaptırdınız mi yaptıran varsa model ve fiyat örneği verebilir mi
Aynen bende öyle bizim burayada aylardır doğru düzgün yağmur yağmadı. Ben çok severim karı kışı ama sıfır yağış şu anda da hava bahar gibi gömlekle bile terliyorumKizlar bu havalarin durumu nolacak ya ne yagmur var ne kar memleketin en soguk sehirlerinden birindeyim gram kar yagmadi kizilirmak bile dolmadi cok uzuluyorum gordukce
Ya bugün çok okuyamadım grubu herkes iyidir inşallah ve çok eğlenmediniz umarım yine pıttışlar mıttışlar havada uçuşmuşGrubun adını pıtışı ağrıyanlar yapacağız
İyiyiz iyiyiz arada hastaneye gidenimiz oldu ama haber yok. Çok eğlenmemişler, ben de geriden geldim amaYa bugün çok okuyamadım grubu herkes iyidir inşallah ve çok eğlenmediniz umarım yine pıttışlar mıttışlar havada uçuşmuş
Ocağa girdik pıtır pıtır dökülmeye başladık bakalım kimler gerçek şubat anası olacakİyiyiz iyiyiz arada hastaneye gidenimiz oldu ama haber yok. Çok eğlenmemişler, ben de geriden geldim amaSessizlik hakim. Her an birileri doğurabilir gibi bir gerginlik var
Ben de bir tane oğlak var ikincisini kaldirabilecegimi sanmiyorumOcağa girdik pıtır pıtır dökülmeye başladık bakalım kimler gerçek şubat anası olacakbu arada oğlak ayına girdik kova isteyenler 15 gün daha sıkın pıttışınızı
Bu bende dün işe yaradı vallahi kordidorda yürüdümSimdi ben 26. Haftadan beri cekiyorum bu çati agrisini ama bisey onericem yapabileceklere imkani olan yurusun o an zorluyo ama ertesi gun cok rahatlatiyo kizlar
Haftan güzel canım inşallah güzel haberler verirsin, doktor takibinde olman çok iyiKizlar bana takip amaçlı yatış verdiler bebek makat rahim ağzı kısalmış sancılar var nidicard kestiler perinatolog da baktı
Oğlak mı daha kötü kova mı karar veremiyorumOcağa girdik pıtır pıtır dökülmeye başladık bakalım kimler gerçek şubat anası olacakbu arada oğlak ayına girdik kova isteyenler 15 gün daha sıkın pıttışınızı
Ay geçmiş olsun mu denir ne denir bilemedim vallahi. Bizi haberdar et, inşallah beben biraz daha sabreder içerde. Benimki de makat geliş bu arada. Ne zamandan beri makat geliş bebeniz?Kizlar bana takip amaçlı yatış verdiler bebek makat rahim ağzı kısalmış sancılar var nidicard kestiler perinatolog da baktı
Ahahaha ölücem şimdiOcağa girdik pıtır pıtır dökülmeye başladık bakalım kimler gerçek şubat anası olacakbu arada oğlak ayına girdik kova isteyenler 15 gün daha sıkın pıttışınızı
Hayırlısı olsun canımKizlar bana takip amaçlı yatış verdiler bebek makat rahim ağzı kısalmış sancılar var nidicard kestiler perinatolog da baktı
Dualarımız seninle rabbim yardımciniz olsun şifa versin insalalhKızlar selam, umarım herkes iyidir. Bi süredir bakamadım buralara. Önümüzdeki hafta babam bir ameliyata girecek ve ameliyattan sağ çıkmama olasılığı malesef çok yüksek. Doktor yakınlarınla helalleş dedi. O da bizimle helalleşti çok zor bir andı benim için. O gün için şimdiden strese girdim. O gün geldiğinde ne yapacağım? Kendimi nasıl sakinleştireceğim? Var mı sizce bunun bir
yolu yöntemi?
Bi avokado bi cennet hurması al unutCennet hurmasını da unutma balım
Zavallı vevelerBenim içimden hiç emzirmek gelmiyor ya, hazır konusu açılmışken atayım içimden anlatıp daİlk kızımı 3 yıl, ikinciyi 2 yıl emzirdim. 5 yıldır kesintisiz emziriyorum. Şimdi 3 ay filan ara verdim ama üç numarayı emzirmek gerekecek. 2 yıl da onu emzirsem kesintisiz 7 yıl meme emzirmiş olacağım Düşününce bana fenalık geliyor
İnşallah doğunca yeniden emzirme olayına alışırım. Şimdi nedense düşündükçe geliyorlar banaHiç emziresim yok.
Ocağa girdik pıtır pıtır dökülmeye başladık bakalım kimler gerçek şubat anası olacakbu arada oğlak ayına girdik kova isteyenler 15 gün daha sıkın pıttışınızı
Hayır ben erken doğurdum da ne oldu. Kendisi oğlak yükseleni kova. Olabilecek en kötü kombinasyonu mu tutturduk dicem ama şuanda maşallahı var abiye göre pek insaflıOğlak mı daha kötü kova mı karar veremiyorum
Queen abiye göre insaflı demişsin ya aklıma direkt bu sahne geldi. Daha büyük bir acı yaşadığın için ipek sana kolay geliyorBi avokado bi cennet hurması al unut1 haftadır olgunlaşmasını bekliyorum. Olgun yoktu marketlerde. Bence olgunlaşacak çocuk ek gıdaya başlamadan ben inanıyorum
Zavallı veveler
Hayır ben erken doğurdum da ne oldu. Kendisi oğlak yükseleni kova. Olabilecek en kötü kombinasyonu mu tutturduk dicem ama şuanda maşallahı var abiye göre pek insaflı
Bende bendeBen de bir tane oğlak var ikincisini kaldirabilecegimi sanmiyorumnapip edip sıkmam lazim 15 gün
Artık ek gıdada yedirirsin be queenimBi avokado bi cennet hurması al unut1 haftadır olgunlaşmasını bekliyorum. Olgun yoktu marketlerde. Bence olgunlaşacak çocuk ek gıdaya başlamadan ben inanıyorum
Zavallı veveler
Hayır ben erken doğurdum da ne oldu. Kendisi oğlak yükseleni kova. Olabilecek en kötü kombinasyonu mu tutturduk dicem ama şuanda maşallahı var abiye göre pek insaflı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?