2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
L LadyRuby endişelenme canım en doğru yerdesin, evde olsan endişelenirdin daha çok, belki bir iki gün takip edip çıkarırlar
Valla kuzum burası devlet hastanesi her seferinde başka doktora gorunmektense bir tanesinin takibinde olacağım en azından ona güveniyorum. Yoksa sürekli başka doktor her gece sancı oldu mu acile gel falan napiyim burda beklerim zaten doktorun dediğine göre yakinda dogururmusum

ayy biri daha kavuştu kavuşacak bebesine ben iyice sabırsızlanmaya başladım

Yav bu benim doktor yine beni işkillenirdirdi ya dün hunileşme başlamış dedi uzunluk 3cm civarı hunileşme başlamış dedi şimdik internetten baktım hunileşmede Serkan yapılıyomuş benimki hiç bana bişey demedi bi de diyo ki 10 gün sonra hastaneye kontrole git ben 10 güne kadar doğurursam nolcek

Serkan değil de serklaj yapılıyomuş

Geçmiş olsun canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah en doğru zamanda gelsin bebeğin.

Hanımlar merhaba 35+5 günlük oldum son zamanlarda bikac kez cok şiddetli olmamakla beraber bas agrım olunca tansiyon ölçtüm 13/8 14/9 devam eden tansiyonum olduğunu gördük doktor kan idrar istedi normal çıktı suan 24 saatlik idrar toplama verdi 3 gündür de alfamet kullanıyorum suan ölçtüm yine 14/8 çıktı moralim bozuluyor haliyle neden ilaca rağmen düşmüyor cok üzülüyorum bi problem olur mu

Yüksek tansiyon bebeğin beslenmesini engelliyor daha fazla tutmak istemiyor doktorlar. Böyle devam ederse alalım diyebilirler. Tansiyonum çok çıktığı durumlarda bebeğin eşi anneden ayrılma ihtimali de var. Bebeğin haraketletini takip et, beslenmene dikkat et tuzlu yeme tansiyonu takipte kal ve mutlaka doktoruna bilgi ver

Vay anasını Q Queen_bee17 görüyon mu ne doğurmuşsun ya. Valla iştahlandım

Durumu kabullenmen lazım çok zor biliyorum ama bunu sindirmen lazım yoksa hamile dahi olmasan psikolojin çok bozulur kendimden biliyorum herşey bizim için ben anksiyete hastası oldum kardeşimin düğününe gidemedim çok zor zamanlar geçirdim. Nasıl atlattın dersen herkesi herşeyi olduğu gibi kabullenerek bebeğin var onun için biraz daha kendini düşünmen gerekecek Allah yardımcın olsun inşallah baban sağ Salim kurtulur

Ay bunu bana doktor dese zaten heyecandan doğururum

Benim de en içime oturan şu yıkama legenleri valla gidip çamaşır leğeni alicam en sonunda
Bu katlamalılar çok gıcık geliyor bana nedense Katlamalı kova almıştım ben de aç kapa dert, bir de su devrildi bi iki kere Aman çok gereksiz ya zaten bebeyi 2 günde bir ya da her gün yıkıyorsun. Açma kapmaya gerek yok ki Ben öyle 1 milyoncu tarzı marketler oluyor ya mahallede. Öyle bir yerden normal bebek küveti aldım. Yetti. Üçüncü bebeyi yıkayacağım valla.

Ben becerip kullanamam zaten, yüklüğüm var normallerden alıp kullandıkça oraya koyarım

Ben a101den aldım 90 tl mi neydi. Leğencide daha pahalıydı vallahi. Bi abla maşrapasını almıştı leğeni alamamıştı ben leğeni almıştım maşrapasını alamamıştım uyanık abla dedi ayrı gayrı olmasın sen bana leğeni ver takım olsun. Oldu dedim sen bana maşrapayı ver benim ki takım olsun. Yok dedi. Ben leğeni aldım sonra gittim beş liraya maşrapa aldım. Yer mi ekonomist bunları anam. Fakiriz ama salak değiliz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…