2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ne yapmıştın canım benim kızlar 14 ve 16, 1 aya anca düştü.
Canım beşiğinin üzerine 2 tane florasan lamba yerleştirdim, beyaz ışık olandan. Bebeği sadece bezi kalacak şekilde , göz bandı takarak lambanın altına yatırdım. 3 saat+3 saat şeklinde 2 gece boyunca uyguladım bunu. Toplamda 12 saat ışık altında yatırdım. Yanına da ben oturdum , yarım saatte bir emzirdim, arada mama verdim. Doktor fitil vermişti, onu kullandım. 2 gecenin ardından kan verdik , bilirubin değeri 8 e düşmüştü.

Sağ ol canım aklımızda bulunsun bu lazım olur

Kizlar bu havalarin durumu nolacak ya ne yagmur var ne kar memleketin en soguk sehirlerinden birindeyim gram kar yagmadi kizilirmak bile dolmadi cok uzuluyorum gordukce
Sorma ben de takılıyorum arada bu konuya. Kıbrıs da olsa, burada geçtiğimiz yıllarda çok soğumuştu. Şimdi dışarıya çık, günlük güneşlik ve üşütme mont istemez bile. Kar yağmıyor bu taraflara zaten de bari yağmur yağsaydı. Çok üzücü

Hayır olgunlaşmasını beklerken de çürüyorlar
Burç işi komik olmuş

Kizlar bana takip amaçlı yatış verdiler bebek makat rahim ağzı kısalmış sancılar var nidicard kestiler perinatolog da baktı
Geçmiş olsun canım. Ama artık endişe etme bence. Emin evlerdesiniz ikiniz de nasılsa. Haftan da güzel. Kısalma olunca aynı hafta doğurcan diye bi kural da yok. O yüzden rahat ol diyorum

Bi gün şu hışırtılı kitaplardan bahsediyordum annem dedi ki biz poşet veriyorduk sizin elinize, ulan bilmeden ne doğru şeyler yapıyorlarmış ya
Evet onlar baya ilgi çekiyor. Ana kucağının kendinden olan oyuncakları o şekildeydi , çok oyalanırdı yağız. Buzdolabı poşeti de olurdu ama

Ocağa girdik pıtır pıtır dökülmeye başladık bakalım kimler gerçek şubat anası olacak bu arada oğlak ayına girdik kova isteyenler 15 gün daha sıkın pıttışınızı
Ya benim kocam kova ben oğlak mümkünse balık olsun diye dua ediyoruz güç savaşlarında denge bozulmasın

Ya harika bı kombinasyon, gerçekçi, kuralcı, güvenilir, sözüne sadık olacak oğlak sebebiyle, elinden her iş gelen, herşeye ilgi duyan, çok yönlü, özgürlüğüne düşkün, sosyal ve kendine güveni Cook yüksek olacak kova sebebiyle

Arkadaşlar kapı süsü yaptırdınız mi yaptıran varsa model ve fiyat örneği verebilir mi
Şu model yaptırdım ben canım Trendyoldan LED'li 290 TL araştırdım en Uygun fiyatlı buydu.

Eklentiler

• Screenshot_2023-01-04-13-27-51-09_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 56
Geçmiş olsun canım. Ama artık endişe etme bence. Emin evlerdesiniz ikiniz de nasılsa. Haftan da güzel. Kısalma olunca aynı hafta doğurcan diye bi kural da yok. O yüzden rahat ol diyorum
Aynen canım zaten beni bebek makat geliş diye yatırdılar bence risk ordan doğuyor heralde önden kordonu gelirse falan bı de şeker de çıkınca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…