Arkadaşlar bu dr u takip edin özellikle ilk doğumu olanlar maşallah ne güzel doğurtuyor ya valal özendim şöyle pırt diye doğursak ve zamanında ne güzel olurdu
Arabanızın modeli ve yılı ne acaba bizimkisi 2013 toyoti Auris varmı acaba eşime soyledim araştıracak tabiki herzamana kullanılır helede Kayseri gibi soğuk. Bir memlekette yaşıyorsan mutlaka kullanirsin
Sağlıcakla gelsin canım haftanda güzel masalalh korkma doktorum bana 34de ciğerler yaşayacak seviyeye geliyor ondan sonra geldiği zaman sadece kg zayıf olacak diyordu onuda dışarda alır hiç korkma senin doğum serüveninde böyle olacakmış öyle düşün kendini sakinlestir ve kabulllen o bebek ordan birsekilde çıkacak dualarımız seninle
Kızlar bende de arada ne olduğunu anlamadığım ağrılar oluyor. Adet sancısı gibi de değil ama gaz sancısı gibi de değil ta şeyime vuruyor sanki içten içten. Ama hiç kasılma falan öyle şeylerim yok normal mi acaba yarın dra gidicem nst başlarız inş
Kızlar bende de arada ne olduğunu anlamadığım ağrılar oluyor. Adet sancısı gibi de değil ama gaz sancısı gibi de değil ta şeyime vuruyor sanki içten içten. Ama hiç kasılma falan öyle şeylerim yok normal mi acaba yarın dra gidicem nst başlarız inş
Valla bende bildiğin adet ağrısı olmaya başladı aklım çıktı noluyor diye, hatta o kadar canım sıkıldı ki gece kanamalı vs rüyalar gördüm sonra öğrendim ki normalmiş. Kasılma vs bende de yok da bebişin top gibi yuvarlak be sert olması kasılma değil di mi? Bütün gün öyle oldu çünkü
Valla bende bildiğin adet ağrısı olmaya başladı aklım çıktı noluyor diye, hatta o kadar canım sıkıldı ki gece kanamalı vs rüyalar gördüm sonra öğrendim ki normalmiş. Kasılma vs bende de yok da bebişin top gibi yuvarlak be sert olması kasılma değil di mi? Bütün gün öyle oldu çünkü
Yav bu benim doktor yine beni işkillenirdirdi ya dün hunileşme başlamış dedi uzunluk 3cm civarı hunileşme başlamış dedi şimdik internetten baktım hunileşmede Serkan yapılıyomuş benimki hiç bana bişey demedi bi de diyo ki 10 gün sonra hastaneye kontrole git ben 10 güne kadar doğurursam nolcek
Bu haftalardan sonra yapılmaz ama serklaj. 3 cm gayet iyi zaten. Hunileşme olayı serklaja engel, yani başarısı düşürür zaten. Zaten senin ikiz değil mi ? İkiz gebelik 40 a kadar beklemez zaten hiç okumadım yani burda