2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Arabanızın modeli ve yılı ne acaba bizimkisi 2013 toyoti Auris varmı acaba eşime soyledim araştıracak tabiki herzamana kullanılır helede Kayseri gibi soğuk. Bir memlekette yaşıyorsan mutlaka kullanirsin
Volvo kullanıyoruz, Volvo uygulamasında var bu özellik. Toyota yı bilmiyorum

Bende yatıyorum canım 2 gündür kontrol altında olalım diye bakalim bebeğin suyu fazla bide nst de sanci yüksek cikiyo bide şeker takibi yapiyolar
Benzer durumdayız canım olsun en azından gözlem altındayız az kaldı kucağımıza almaya nst kaç cikiyo

Allah'tan şekerden dolayı kilosu da yüksek 2900 çıktı bugün perinatologda

Kızlar bende de arada ne olduğunu anlamadığım ağrılar oluyor. Adet sancısı gibi de değil ama gaz sancısı gibi de değil ta şeyime vuruyor sanki içten içten. Ama hiç kasılma falan öyle şeylerim yok normal mi acaba yarın dra gidicem nst başlarız inş

Valla bende bildiğin adet ağrısı olmaya başladı aklım çıktı noluyor diye, hatta o kadar canım sıkıldı ki gece kanamalı vs rüyalar gördüm sonra öğrendim ki normalmiş. Kasılma vs bende de yok da bebişin top gibi yuvarlak be sert olması kasılma değil di mi? Bütün gün öyle oldu çünkü

Yani bebek toplanıp top gibi olmuyor aslına bakarsan rahim kasılıp sertleşiyor.

Aynen canım zaten beni bebek makat geliş diye yatırdılar bence risk ordan doğuyor heralde önden kordonu gelirse falan bı de şeker de çıkınca.
Makat geliş bebek normal doğumla mı doğacak canım ? Sen sezeryan olmayacak mısın bu durumda ?

Bu haftalardan sonra yapılmaz ama serklaj. 3 cm gayet iyi zaten. Hunileşme olayı serklaja engel, yani başarısı düşürür zaten. Zaten senin ikiz değil mi ? İkiz gebelik 40 a kadar beklemez zaten hiç okumadım yani burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…