2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kızlar bende de akıntı çoğalıyor zaman zaman ama şeffaf değil beyaz ama kaşıntı yok daha önce mantar vardı acaba tekrar mi etti ya sizin doğal bı yonteminiz var mi
Bana doktorum yapacak bisey yok dedi ve ekledi hamilelikte en sık görülen hastalık lardan biri mantar diğeri ise reflü dedi. Çünkü bir kere ikili fitil vermişti kullandım azaldı ama kesmedi

Kızlar bende de akıntı çoğalıyor zaman zaman ama şeffaf değil beyaz ama kaşıntı yok daha önce mantar vardı acaba tekrar mi etti ya sizin doğal bı yonteminiz var mi
Ya bizi doktor içeri 4lü alıyor ya o sırada başka bir gebenin böyle vajiniti varmış. Ben de kulak misafiri oldum. Ona dedi ki ilaç yazmak istemiyorum çok fazla, probiyotik iyi gelir. Bol bol kefir iç dedi.

Benimde 32.haftada 2100 gram dı canım gayet iyi nazar değmesin maşallah

Aşıdaki duruşumu güzel özetlemişsin cnm bende bu şekilde düşünüyorum

Benimde doktor kontrolum vardı. Benim aklımda en cok kalan şey oldu. Muayne ucreti 900 tl olmuş. Doğum ücreti 18000 . Neyse vajinal muayne de yaptı artık bu hafta da yaparız die. Yogun enfeksiyon gprumuyo dedi. Mantar da ihtimal dahilinde dedi. Ben 1 hafta 10 gun once de hastaneye gitmiştim orda fitil ve manurol tablet vermişlerdi ama işe yaramadı mı ozaman acaba. Neden oluyo bunlar ki anlmadım. Günlük ped kullanmıyorum. İç çamasırımı sık sık değiştiriyorum. İlaç verdi 2 li. Bide sprey verdi ilaç bitince sıkarsın dedi.
Bir de bu konulardan bagımsız mı. Gebelik haftasıyla mı ilgili artık cinsel ilişkiye ara verelim dedi

Şafak 27 gün sayıyoruz bugün benim oğlan sol tarafıma yatmış öyle keyif yapıyor bildiğiniz yanda yani elimle dokunup az vuruyorum filan hiç tınlamıyor keyfi yerinde galiba karnım yamuk duruyor resmen
Gece kasıntı oluyor mu sizde bende terleme ve kaşıntı olmaya başladı duş almakta buldum çözümü. Ama bazen gece su gibi terliyorum ayrıca gün içinde de terliyorum. Kasılmalar için dr ba a bıl su iç demişti sanki fayda etti gecekten 2 gündür kasılma azaldı aklınızda olsun haydin grz

İlişki olunca afedersiniz içeri boşalma enfeksiyonu tetikleyebiliyormuş bundan dolayı demiş olabilir

Bize de hastaneye yatinca iliski yasak dedi o gunden beri yok
Bende muthis terliyorum ozellikle kafa ense gogus kismi kiyafet degis duş al valla yoruldum

D dandikfindik canım bikaç gündür aklımdasın, şuraya girince ha yazdım ha yazacağım derken aklımdan çıkıyor; hazır unutmadan yazayım nasılsın ? Özlettin kendini
İyim canım, bu ara bebeğin kıyafetlerini hastane bavulunu ütüleri nevresimleri falan derken baya bir işi hallettim. her şey hazır.

Sen nasılsın? Kızlar sizler nasılsınız? Bakıcam şimdi kimler naapmış neler yazmış. Hepinizi öpüyorum.
Renklim benim de aklıma hep geliyorsun

Ben de aşıları seçme yaptırıyorum tedavisi olan geçirirken sıkıntı olmayanları yada geçirme olasılığı çok düşük olanları yaptırmıyorum. Topuk kanı, menenjit(sadece devleti ki değil özel olanların da 2 çeşidi), rotavirüs(ölümcül değil belki ama yakalanma ihtimali çok yüksek ve çiçek gibi soluyor çocuklar aşırı ishal den), pnömokok yaptırırım. Ama hep b, c, su çiçeği kabakulak bunları yaptırmayacağım. Benim fikrim tabi bu.
Buarada işitme testi yapılamadı bugün ya haftaya tekrar gidicez. O zımbırtı kafası küçük diye oturmadı tam bitseydi hayırlısıyla iyi olacaktı

Ya arkadaşlar bu ne 20 k 30 k
Özel sigorta vs karşılamıyor mu doğumu?
Benim TSS var Şubat sonrası doğurursam paketim yenilenmiş olacak ve çok cüzii bir rakam ödeyeceğim. Ama Şubat 1 den önce olursa muayenelerde ücret ödemediğim için paketim bitmek üzere doğuma yetmiyor ve 15-20arası bir ödeme çıkaracak bize ÖSS olsaydı her türlü doğumu karşılayacaktı ama ÖSS da 2 yıl üst üste yaptırmış olman lazım hamilelik öncesinde.

TSS: Tamamlayıcı sağlık sigortası
ÖSS: Özel sağlık sigortası

Sık dişini şubatı bekle bacım ya da pıtışını mı demeliydim agshshah

Amin hepimiz inşallah
İşe giderken göbeğim direksiyona değiyor artık geri alsam bacaklar yetişmiyor boy kısa bi de arabada işe giderken sancılanmam inşallah diye dua ediyorum
Okuyunca güldüm valla oğlumdayken böyleydim , 38.haftaya kadar araba kullanmıştım, sonra zaten doğum yaptım. Göbeğimden direksiyon zor dönüyordu şu an 33,5 haftalığız, henüz o kadar olmadık ama yakındır direksiyona değmesi

Kızlar ben yatarken sola dönüp yatınca gork gork sesler geliyor boğazımdan. Sırt üstü düz yatınca bebeğe ters, öbür tarafa yatınca da bebek tekmeliyor ama gork gork ses çıkmıyor sadece Sola dönünce niye goooooork bouuuurk diye ses çıkıyor yemek borumdan ya çok ilginç gerçekten

Yalancı sancıdır o canım bence. Takip et yine de düzenli mi değil mi
Peki arkadaşlar bu top gibi olma karnımın üst kısmında oluyor, yani kasılmaysa daha vajinaya yakın altlarda olması gerekmez mi? Haaa bi de NST konusunu iyi hatırlattınız, bana hiç bağlamadılar, burda bağlanan arkadaşları duyuyorum. Bir şikayet olunca mı bağlıyorlar? Bu arada beni elle muayene de etmediler, sordum ebeye, doğum başlamadan etmenin bi anlamı yok ki dedi. Ama yine burda bazı arkadaşları ediyorlar? Bu nst ve elle muayene neye göre yapılıyor?

Sık dişini şubatı bekle bacım ya da pıtışını mı demeliydim agshshah
İnşallah fıstık hem bebişim 36haftayı doldurmuş olacak en önemlisi o hemde çocuğum rızkı cebimize kalacak ele gideceğine çocuğuma gider fena mı? Ya bende kk girmedim bir kaç gün 60 sayfa ilerlemiş 20 sayfa okudum bitmiyor. Herkes bir doğum telaşında ben bu hafta kv ve annem hastane işleri vardı onlarla ilgilendim. Şuanda da nedense bebiş hareket ettiğinde vajina tarafına çok sert darbeler alıyorum. Bide güçlendi dikişlere zarar vermez demi. Akşam akşam tedirgin oldum. 10unda kontrolüm var. Bu arada hediyelik hiçbirşey yapmadım henüz ya ne çikolata ne süs. Temizlik içinde harekete geçemedim. Çamaşırlarım hala misafir yatağının üzerinde duruyor.

Bir de bişey sormak istiyorum benim bebeğin yataklarında cibinlik yok almalı mıyım sizce yani görüntü olarak hoşta ihtiyaç mı onu bilemedim. Nevresimleri yataklara geçirmedim kirlenmesin diye sizce geçirmeli miyim? Temizlik olayını 2 hafta sonra haftasonu diye düşündüm ayın 20si gibi ne diyorsunuz? Bu tarihten önce doğurursam evi dezenfekte etmedim ya bebek alerji filan olmaz demi sonuçta bizde yaşıyoruz bu evde. Robot 2 güne bir süpürüyor. El kadar bebeyi hasta etmeyelim de. Bir sürü soru sordum şuan herşeyde tereddütteyim. He birde uyku eğitimi konuşulmuş ben çok kez video gördüm bebeği sallamak yerine öperek uyutuyorlar. Ben bunu denemeyi düşünüyorum. Bebeğini hiç sallamayan anne varsa yeşillendirirse sevinirim. Birde benim kuzum hala ayakları aşağıda çokta vuruyor secde pozisyonunu deneyen oldu mu?

Midenin şeklinden ötürü sanırım, reflüsü olanlara sağa doğru yat denir genelde.

Ooo maşallah iyi kötü yuvarlanıyoruz işte be beybisi nolsun sayılı gün az kaldı inş iyi olana sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…