2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ne çok zaten yazmışım zaten

Bende oluyor aynisi bazen cok acitiyor elimi seyime tutuyorum resmen
O topaklasip sertlesme kasilma kuzu ama bu haftalarda normal duzenli olmadigi surece

Nolur bilen varsa şu top gibi olma konusunda beni aydınlatsın
Doktor kontrolüm pazartesi

O bebek hareketi değil canım. Kasılma sancı denilen olay o. Nstde de olursa o an bak, değer nasıl yükseliyor. Doğum zmnanı rahim sertleşip toplanma artacak, mesela 15 dk 1 2-3 saniye sert olup çözülecek karnın. Sonra 10 dk da1 7-8 saniye sertleşip tekrar çözülecek. Sıklık ve siddeti artarak devam ediyorsa gerçek doğum sancısı başlamış demek

Kızlar bugun randevumuz vardı 32 haftalık 2.110 gram boy 44 cm . Sağlıklı suyu güzel dedi doğum pozisyonunda normal doğuma engel hiçbir sebep yok dedi bende normal doğum olursa epidural istediğimi belirttim 6 cm de vururuz dedi . Göğsümün altındaki ağrı için yapılacak birşey yok dedi çok şiddetli devam ediyor bugun çalışabilir raporumu aldım 9 şubatta izne çıkıcam sizlerde inşallah iyisinizdir .

Kendini yorma canım sancın yoksa 10 gün sonra gel demiştir dinlenmeye bak magnezyumu ihmal etme. Riskli görse hemen alalım der bu haftalarda serklaj yapılmıyor artık
40 değil de 35i bulcm gibi geliyodu ya dün doktor öyle dediğinden beri kaskatı oldu yine strese girdim iyice erkene çekcem bi de bu hafta haftaya falan doğarsa izmire gideriz falan dedi ben iyice terelelli oldum hiç İzmir planlamamıştım

Ay ne diyorsun, ne doğurmuşum kız ben hadi inşallah kelembennkim
Nolur bilen varsa şu top gibi olma konusunda beni aydınlatsın
Doktor kontrolüm pazartesi
Canım bebek top gibi olmuyor rhaim sertleşiyor o kısım ondan top gibi oluyor. Dinlenince sıvı tüketimini arttırın a pozisyon değiştirince geçiyorsa yalancı sancı oluyor

Kızlar bende de akıntı çoğalıyor zaman zaman ama şeffaf değil beyaz ama kaşıntı yok daha önce mantar vardı acaba tekrar mi etti ya sizin doğal bı yonteminiz var mi
Ben elma sirkesiyle siliyorum bazen bi de iç çamaşırıma niaouli yağı damlatıyorum iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…