- 29 Mayıs 2021
- 3.103
- 6.095
- 108
- 40
Amin hepimiz inşallahOo kuzum biz fakir toyotoluyuz nerde Volvokazasız belasız kullan canım
Ne çok zaten yazmışım zatenBu haftalardan sonra yapılmaz ama serklaj. 3 cm gayet iyi zaten. Hunileşme olayı serklaja engel, yani başarısı düşürür zaten. Zaten senin ikiz değil mi ? İkiz gebelik 40 a kadar beklemez zaten hiç okumadım yani burda
Bende oluyor aynisi bazen cok acitiyor elimi seyime tutuyorum resmenKızlar bende de arada ne olduğunu anlamadığım ağrılar oluyor. Adet sancısı gibi de değil ama gaz sancısı gibi de değil ta şeyime vuruyor sanki içten içten. Ama hiç kasılma falan öyle şeylerim yok normal mi acaba yarın dra gidicem nst başlarız inş
O topaklasip sertlesme kasilma kuzu ama bu haftalarda normal duzenli olmadigi sureceValla bende bildiğin adet ağrısı olmaya başladı aklım çıktı noluyor diye, hatta o kadar canım sıkıldı ki gece kanamalı vs rüyalar gördüm sonra öğrendim ki normalmiş. Kasılma vs bende de yok da bebişin top gibi yuvarlak be sert olması kasılma değil di mi? Bütün gün öyle oldu çünkü
Nolur bilen varsa şu top gibi olma konusunda beni aydınlatsınValla bende bildiğin adet ağrısı olmaya başladı aklım çıktı noluyor diye, hatta o kadar canım sıkıldı ki gece kanamalı vs rüyalar gördüm sonra öğrendim ki normalmiş. Kasılma vs bende de yok da bebişin top gibi yuvarlak be sert olması kasılma değil di mi? Bütün gün öyle oldu çünkü
Yalancı sancıdır o canım bence. Takip et yine de düzenli mi değil miNolur bilen varsa şu top gibi olma konusunda beni aydınlatsın
Doktor kontrolüm pazartesi
O bebek hareketi değil canım. Kasılma sancı denilen olay o. Nstde de olursa o an bak, değer nasıl yükseliyor. Doğum zmnanı rahim sertleşip toplanma artacak, mesela 15 dk 1 2-3 saniye sert olup çözülecek karnın. Sonra 10 dk da1 7-8 saniye sertleşip tekrar çözülecek. Sıklık ve siddeti artarak devam ediyorsa gerçek doğum sancısı başlamış demekValla bende bildiğin adet ağrısı olmaya başladı aklım çıktı noluyor diye, hatta o kadar canım sıkıldı ki gece kanamalı vs rüyalar gördüm sonra öğrendim ki normalmiş. Kasılma vs bende de yok da bebişin top gibi yuvarlak be sert olması kasılma değil di mi? Bütün gün öyle oldu çünkü
Sezeryan olcak kuzum ama işte evde aniden açılma olup suyum gelirse diye çünkü sancım varMakat geliş bebek normal doğumla mı doğacak canım ? Sen sezeryan olmayacak mısın bu durumda ?
Baş aşağı canım şuandaGeçmiş olsun canım senin bebeğin pozisyonu neydi?
Makatsa dedim belki kaburgayı sıkılıştırıyordur ama değilmiş deBaş aşağı canım şuanda
Kendini yorma canım sancın yoksa 10 gün sonra gel demiştir dinlenmeye bak magnezyumu ihmal etme.Riskli görse hemen alalım der bu haftalarda serklaj yapılmıyor artık
40 değil de 35i bulcm gibi geliyodu ya dün doktor öyle dediğinden beri kaskatı oldu yine strese girdim iyice erkene çekcem bi de bu hafta haftaya falan doğarsa izmire gideriz falan dedi ben iyice terelelli oldum hiç İzmir planlamamıştımBu haftalardan sonra yapılmaz ama serklaj. 3 cm gayet iyi zaten. Hunileşme olayı serklaja engel, yani başarısı düşürür zaten. Zaten senin ikiz değil mi ? İkiz gebelik 40 a kadar beklemez zaten hiç okumadım yani burda
80 lerde çıkınca yatış yapıldı ama dünde cikmadi bugünde şu fazla oluncada kasilma çok olurmuş galibaBenzer durumdayız canım olsun en azından gözlem altındayız az kaldı kucağımıza almaya nst kaç cikiyo
Ay ne diyorsun, ne doğurmuşum kız benYa harika bı kombinasyon, gerçekçi, kuralcı, güvenilir, sözüne sadık olacak oğlak sebebiyle, elinden her iş gelen, herşeye ilgi duyan, çok yönlü, özgürlüğüne düşkün, sosyal ve kendine güveni Cook yüksek olacak kova sebebiyle
Canım bebek top gibi olmuyor rhaim sertleşiyor o kısım ondan top gibi oluyor. Dinlenince sıvı tüketimini arttırın a pozisyon değiştirince geçiyorsa yalancı sancı oluyorNolur bilen varsa şu top gibi olma konusunda beni aydınlatsın
Doktor kontrolüm pazartesi
Benim akıntım da öyleKızlar bende de akıntı çoğalıyor zaman zaman ama şeffaf değil beyaz ama kaşıntı yok daha önce mantar vardı acaba tekrar mi etti ya sizin doğal bı yonteminiz var mi
Ben elma sirkesiyle siliyorum bazen bi de iç çamaşırıma niaouli yağı damlatıyorum iyi geliyorKızlar bende de akıntı çoğalıyor zaman zaman ama şeffaf değil beyaz ama kaşıntı yok daha önce mantar vardı acaba tekrar mi etti ya sizin doğal bı yonteminiz var mi
Günde 3 defa donunu değiştir canım ben öyle buldum çareyiKızlar bende de akıntı çoğalıyor zaman zaman ama şeffaf değil beyaz ama kaşıntı yok daha önce mantar vardı acaba tekrar mi etti ya sizin doğal bı yonteminiz var mi
Sabah akşam değişiyordum gün içinde de değiştireyim o zamanGünde 3 defa donunu değiştir canım ben öyle buldum çareyi
Hemen denemeye başlayayım canım teşekkür ederimBen elma sirkesiyle siliyorum bazen bi de iç çamaşırıma niaouli yağı damlatıyorum iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?