2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
6 yıl önce 10 tlye filan almış olabilirim o yüzden bir şey diyemem Yalnız abla da ne kadar akıllı maşallah takım olsunmuş hahaha Yine bir alışveriş hikayesi yine ekonomist

Fişır da var foşur da var, baya güzel şeyler gelecek. O değil de bimde bile mama sandalyesi 300den açılıyor. Vay anam vay
Ben aynısını a101 den almistim 50 TL düşün simdiki fiyata bak daha bir inceki geldiginde nevresim takımın 100 TL almistim ama kitaplardan bir kaç birşey daha alacağım çok güzel oynuyorlar benim kızım çok seviyor kırma diyoruz kardeşe kalacak anlamıyor tabi en cokda oyun halısi ile oynamıştı

Ay evet ya ben ikea sandalyeyi 80 tlye mi ne almıştım işte hey gidi... Ben de ortanca kıza bir şeyler alacağım tablet var şu eğitici, kesin sever. Küçüğe de dokunmalı kitaplardan filan alırım dedim. Neyse cuma günü saat 9da kapıdayız

Şimdi bakınca her şey bana aşırı pahalı geliyor. Ben joie kabin tipi bebek arabasını zamanında 600 tlye almıştım, geçen baktım 3500 filan. Vay anam vay ya... Asgari ücretin yarısı neredeyse.

Aynalı zeka kartlarından alacağım inş kalırsa ben de kızlar akendim yapmıştım keçeden attım sonra, dedim büyüdüler. Ne bileyim bir adet sürpriz yumurta açacağımı.
Bende supriz yumurta hayvanlar kutupanesi dökün hissede bakarim birde araba alayım yazık evde bebek var çocuk arabayida bilsin ama almayanlar yeni alanlar mutlaka zeka kartlarini halka ve 10 lu kuleyi ve hışırtı kitabı alsın hele zeka kartı çok güzel ya annem bakardı kızıma hadi derdi bugün dersimizi yapalım oturlar bir saate yakın incelerlerdi güzel oluyor şimdi sıkılıyor farklı oyunlar istiyor

Bu arada ben bahsettiğim ev temizleme toplama işlerinden kaçını yapabildim bugün tahmin edin. Hiçini Çocukları kahvaltı yaptır, meyve saati, ıhlamur koy, ada çayı yap, çerez merkez koy, öğle yemeği, kendim kahvaltı ettim, çay içtim falan derken aman allahım saat 4 olmuşçıldırıceymmm. Sadece çamaşır attım yıkanıyor, bir de bulaşık makinesini doldurdum

Şimdi bakınca her şey bana aşırı pahalı geliyor. Ben joie kabin tipi bebek arabasını zamanında 600 tlye almıştım, geçen baktım 3500 filan. Vay anam vay ya... Asgari ücretin yarısı neredeyse.
Aynen aynen herşey varya uçmuş bende kabin boy bebek arabasina 1800 vermiştim puset 300 TL oyun halisi 120 TL Allah'tan hepsi ablasindan kalacak bir beze birde temizleme pamuguna vereceğiz parayı

Aynen aynen herşey varya uçmuş bende kabin boy bebek arabasina 1800 vermiştim puset 300 TL oyun halisi 120 TL Allah'tan hepsi ablasindan kalacak bir beze birde temizleme pamuguna vereceğiz parayı
Şimdi 120 tlye basit bir şeyi bile zor alırsın hele puset 300 TL. İkinci elde bile zor. Allah yardım etsin.

36 dan selamlar artık çalışmak değil bi yere kıvrılıp uyumak istiyorum sadece
Hadi son bir hafta kizimda 5 haftayı aktarmistim ama bunda yapamadım dün wsim diyor iyiki ise gitmiyorsun sabah feci soğuk arabanın uzerinde. Kragilari temizleme ise git gel boşver diyir dedom ben tuvalete zor gidiyorum bacaklarım sırtım öyle agriyorki Allah yardımcın olsun sonra mekafatini göreceksin bizde izinllerle raporlarla hakletmeye çalışacağız

Sağlıcakla gelsin canım haftanda güzel masalalh korkma doktorum bana 34de ciğerler yaşayacak seviyeye geliyor ondan sonra geldiği zaman sadece kg zayıf olacak diyordu onuda dışarda alır hiç korkma senin doğum serüveninde böyle olacakmış öyle düşün kendini sakinlestir ve kabulllen o bebek ordan birsekilde çıkacak dualarımız seninle

Bende annemde kalıyorum bugün annem eşim ben eve geldik bayağı temizledik evim çok büyük bi mutfakla yatak odası kaldı onuda yarın yada musait bi zamanda yine gelir hallederiz 4 tane balkon yıkadı yazık anneciğim havada soğuk öyle çok sıcakta değil anaların hakkı ödenmez vallahi banyoyu yıkadı camları sildi eşimde heryeri kaldırdı sildi süpürdü artık küçük evde oturmak istiyorum büyük evin işide bitmiyor

Aynen canım zaten beni bebek makat geliş diye yatırdılar bence risk ordan doğuyor heralde önden kordonu gelirse falan bı de şeker de çıkınca.
Bende yatıyorum canım 2 gündür kontrol altında olalım diye bakalim bebeğin suyu fazla bide nst de sanci yüksek cikiyo bide şeker takibi yapiyolar

L LadyRuby endişelenme canım en doğru yerdesin, evde olsan endişelenirdin daha çok, belki bir iki gün takip edip çıkarırlar
Valla kuzum burası devlet hastanesi her seferinde başka doktora gorunmektense bir tanesinin takibinde olacağım en azından ona güveniyorum. Yoksa sürekli başka doktor her gece sancı oldu mu acile gel falan napiyim burda beklerim zaten doktorun dediğine göre yakinda dogururmusum
Kuzu nidicardi niye kestiler
Doktor bu haftadan sonrası Bir anlamı yok dedi

Bende yatıyorum canım 2 gündür kontrol altında olalım diye bakalim bebeğin suyu fazla bide nst de sanci yüksek cikiyo bide şeker takibi yapiyolar
Sananda çok ama çok geçmiş olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah biraz daha beklerse iyi olur ama eğer dogacaksa da yapacak birsey yok güzel dusun moralini yüksek tutt

10 gün önce falan çok soğuktu sabah arabaya binip buzun çözülmesini bekliyordum neyse ki şimdi daha iyi. Bu arada aklınızda olsun ben bilmiyordum, sonradan öğrendim. Belki sizinki de öyledir. Bizim arabanın uygulamasını cep telefonuna indirince, arabaya binmeye gerek olmadan, evde hazırlanırken cam ısıtma buz çözme özelliğini cepteki uygulamadan yapabiliyormuşsunuz! Kış bebekleri için de güzel bi konfor, arabada beklememize gerek kalmaz. Beni uykusuzluk bitiriyor sanki küçük bebeğim doğmuş gibi her gece 2-3 saatte bir uyanıyorum, zombi gibiyim

Arabanızın modeli ve yılı ne acaba bizimkisi 2013 toyoti Auris varmı acaba eşime soyledim araştıracak tabiki herzamana kullanılır helede Kayseri gibi soğuk. Bir memlekette yaşıyorsan mutlaka kullanirsin

Heerr gün yatıyorum hayatımı idame ettirecek kadar hareket ediyorum, bugün diğer günlere göre nispeten iş yaptım bulaşık makinasını açtım, bir iki parça ütü yaptım biraz daha yaparım, evde hastane çantasına konulacakları koyup eksik ne kaldı kontrol etmem lazım, ama kabin boy valize sığmayacak galiba ya ona canım sıkıldı büyük valizle gitmek istemiyorum, olmadı bir kısmını da sırt çantasına koyarım

Ben bu ara ya çok geç uyuyabiliyorum gece 3 gibi filan, erken uyuduysam da gece uyanıp sabah ediyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…