2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Karnın üst kısmı ortası genelde kasılan yer aynen. Nst hastanede devlette 32de başlıyor, rutin çekiliyor burada. Şikayet olması gerekmiyor. Devlette çatı muayenesi de yok. Özellerde yapılıyor genelde. Acil gidersen bir şikayetle, gerekli görürlerse yapıyorlar yalnızca.

Hayır öyle olmuyor illa vajinada olmuyor yani. Rahmin büyüdü su an zaten. Nerden baksan 1 kg yani. Bel ağrısı, omurilik ağrısı mahvediyor doğum esnasında insanı , bu da çok ilginç mesela. Ama ikinci agrı da karnından hissettiğin rahim kasılması ağrısı.
Tr de 32 den sonra ya da 34 gibi rutin muayene öncesi ya da sonrası nst yapılıyor zaten. Ama önceki haftalarda sancı var ise, 20 li haftalarda da yapılıyor.

Yavrum bu ne daha sık gir de tek tek soru sor bombardımana tutmuş ya , sonuna gelince başını unuttum zaten

Hala nst ye girmeyenler var mesela ben bizim doktor üç dört kriter var onlar iyi ise nst ye gerek yok dedi geçen storysinde. El mahkum güveniyoruz

Kız dilin şismis nekadar soru öyle ÖSYM bile bukadar sormuyor nevresim yatağa geçirme olayı en fazla 10 dakika bebek eve gelince hemen yapılır bu bir cibindirik bizim besikde var ama indirip kaldırması sırasında eline dolanıyor genede illa istiyorum diyorsan al kullan bu iki evinde sen yasiyorsun pislik değil bu üç ben kizimi en başta emzirip gazını alıp direk yatağına koydum hiç sallamadim şuna 1.5 yaşında kendiliginden uyuyor sadece parmagini emiyor tek kötü aliskanligi emzik almadi parmak emiyor budada sana dört yeterlimi ???

Son düzenleme:
Yavrum bu ne daha sık gir de tek tek soru sor bombardımana tutmuş ya , sonuna gelince başını unuttum zaten
Ya farkındayım ama 33e girdim panik oldum herşeyim Hazır sanıyorum bir bakıyorum eksik bitmiyor. Bide Allah onları başımdan eksik etmesin koca g.tlüler annemde kayınvalidemde yarışta onlara güveniyordum. (Temizlik hariç) ikisini de 15-20 gün çağıramam. Doğuma 5 kala gelirler. Eşimde mesai yapıyor kaldım öyle yetim Uşak gibi. Gerçi pazar çalışmayacağım dedi. Pazar günü onunla bişeyler yaparız inşaallah ama ne yapmam gerektiğini bilemiyorum şuan allahtan doğum çantamı bir gaza gelip hazırladım.

Cibinlik çok gereksiz, üstünde toz tutuyor. İlk kızımda vardı, söktüm attım. Nevresimleri geçirdim, üzerini başka bir çarşafla örttüm ben yatağın. Evi dezenfekte etmeye de gerek yok neticede o evde yaşayacak bebiş. Diğer konularda cevabım yok

Kızlar bazı hastanelerde doğum ücreti için belli araliklari devre dışı birakiyolarmis bir sorun isterseniz mesela doktoralarin takii hastalarinin bazı haftalara kadar olanları devre dışı birakiyolarmis birde bazıları erken ödeme alıyormuş bir konuşun isterseniz biz konuştuk erken ödemeyi kabul etmediler ama haftası inşallah kurtarir muayene ücreti mecbur ödenecek ona söz yok malesef

Son düzenleme:
Ay Allah razı olsun cibinlik almıyorum o zaman. Bir iş bitti gitti peki bebeği sallayan oldu mu canım? Hep sen mi uyuttun? Benim etrafımdaki herkes annem salladı alıştı istiyor şeklinde söyledi. Ablamda da keza öyle olmuştu. Hem sallamak iyi de değilmiş umarım bende sallamam

Benim hastanem ödeme kabul etmiyor. Yoksa biz Aralık öncesi ödeyecektik. 8bin gibi bir rakamdı. İlle doğumdan sonra ödeme çıkıyor dediler.

Benim temizliğim de hala duruyor. 15inden sonra inşallah planlıyom bakalım. Hatta 20si olsa bebem dursa şubata kadar süper olur. Doğum çantan hazırmış benimki henüz hazır değil hala keselerde. Bugün pijamaları denedim biraz uzun oldular bana ölçü aldım haftasonu terziye vericem, haftasonu hastaneye de gidicem bi sorayım edeyim çantada ne istiyorlar ona göre ctesi pazar halledip kapatırım bu konuyu

Ya aslında biraz çocuk seni yonlendiryor birazda boşu boşuna kucağına alıp birşey yokken tutmak alismasina nekaden oluyor benim bu konuda ablam çok istikrarlidir 3 tane çocuğu var ucude kendi uyurdu benimde yanımda o durduğu için hiç elletmedi sürekli emzirdim gazini aldık altını değiştirdik hop yatağa yatagida boşuna sallmadik kendi uyusu gelince uyudu 5.5 aylıkken annem baktı hiç saklamaz besige koyar biberonu iciri eline bir kaç oyuncak verir sonra odanin kapısını kapatır kendi uyur uyanincada anneanne anneanne diye bağırır annesi ağzının içini yesin özledim bak mis gibi uyuyor simdi insalalh kardeşimize aynı busekilde olur dua ediyorum

Cibinlik
Çok mantıklı nevresimini filan geçireyim yatağın üzerini örteyim. Direk onu kaldırırım yazdım listeye

Ya ben alerjik biriyim çokta çekiyorum bu konudan bebem çekmesin istiyorum. O yüzden kendim yoksa öyle pimpirikli değişimdir
İş yerinde odaya girerim kağıt tozlarından güne hapşırıkla başlarım

Benimde 32.haftada 2100 gram dı canım gayet iyi nazar değmesin maşallah
Öylemi maşallah canım Haftasına göre öndeymiş acaba ortalama kaç kilo doğarlar sonradan daha hızlanacak galiba kilo önemli değil önce sağlık tabiki fakat benim kemikli bir yapı olduğu için kilo artarsa normal doğumda zorlaşır
Şubat sonrası doğar minnoşunn ozaman hayırlsıyla sağlıcakla canım . Benim doğum teminatı var inşallah problem yaşamayız şirket yapmış .

Şimdi doğan çocukların hepsi allerjik rinit anacım, kaçış yok ondan zaten.

Herşey hayal etmekle başlar ben de hiç sallamak istemiyorum. Sadece kendim için değil bebiş içinde İyi olduğunu düşünüyorum

Süper inşaallah yaşamazsınız canım. Şu krizde kimsenin cebinden orası boşuna çıkmasın. Aminn

Şimdi doğan çocukların hepsi allerjik rinit anacım, kaçış yok ondan zaten.
Öyle yaaa nasıl üzülüyorum. Ben çocukken bu yüzden çabuk hastalanırdım şimdi yine kendimi koruyorum da hayatı yoruyor ya. Çocuklar daha zorlanıyor kendini koruyamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…