Ayıyı görünce yapması gereken taklidi memeyi görünce yapıyor, sanki uyku ilacı var memedeBol sütlerin olsun kuzum ipek böceği az emse sende rahatliyacasin oda rahatliyacak ama çabuk yoruluyormu emerken çene kasları nasıl erken dogmasinin etkisi varmı? İkinizi de öpüyorum
Direkt memeyi yalat canım bebeğe emzik varken ağzından çek uyuyorsa ayaklarını sık burnunu sık uyandır hemşireler de yapıyor hastanede. Ben lavaboda kaynara yakın sıcak suyla yıkardım uçlarını ovardım sonra sağardım sütüm daha çok gelirdi belki o lansinoh fayda etmiyordur kanallar tam açılınca fayda ederAyıyı görünce yapması gereken taklidi memeyi görünce yapıyor, sanki uyku ilacı var memedeBence çene kasları zayıf dğeil ağzına emzik veriyorum uykuya geçerken zorla almasam saatlerce emiyor cok cok.memeyi öyle derin iştahlı çekmiyor ben sıkıyorum sütü ağzına bide silikon uç var yarısı kenardan gidiyor yarısı ağzına olduğu kadar diyoruz.
Kizz hastaneye gidincede kaciyonnKızlar yine kasim kasım kasiliyorum doktorun bugün nöbetçi kötü hissedersen gel demişti gitsem mi napsam yatıp dinlensem mi bilemiyorum
Çok geçmiş olsun canım insalalh yanlış görünmüştür rabbim zamanında kucağına almayı nasip etsinnGeri hastaneye yattım ağrılarım arttı sancım var mis hala birde dün ultrason da bir şey yok Ken şuan bebegimde böbrek te büyüme varmış şaka gibi moralim bozuk
Bence çok iyi yapmışsın canım bol bol yürüyüş iyi geliyor aynı zamanda ben kızımda epey yürümüştüm normal doğum yaptım ama bunda bacaklarımı bile açamıyorumSevgili analar ben iki gündür pilates topuyla egzersizlere başldım. Fekat göt kemiklerim ve bazende karın kaslarım ağrıyor ve akıntım çoğaldı ben bu çocuğu erken doğurur muyum böyle yaparak az daha mı beklesem napsam
Ben çok perişanım niye bu kadar arttım anlayamadım birden adet sancısı gb giriyor göğsümün altındaki acı zaten gözümden yaş getiriyor benim ki Şubat sonunu beklemezSeyinin icinde baglar kopuyomuş gibi seyler hisseden var mi ha ne zamandir sorcam unutuyorum 4 5 gundur baya acitiyo
İns cnm yanlış görmüştür valla zaten zor zamanlar geçiriyorumÇok geçmiş olsun canım insalalh yanlış görünmüştür rabbim zamanında kucağına almayı nasip etsinndualarımız seninle
Canım kasılmayı tam olarak nasıl anlıyorsun ? Biraz yat dinlen çok rahatsız olursan gitKızlar yine kasim kasım kasiliyorum doktorun bugün nöbetçi kötü hissedersen gel demişti gitsem mi napsam yatıp dinlensem mi bilemiyorum
Kızlar yine kasim kasım kasiliyorum doktorun bugün nöbetçi kötü hissedersen gel demişti gitsem mi napsam yatıp dinlensem mi bilemiyorum
Kızlar kaçmayon hastaneden bakGeri hastaneye yattım ağrılarım arttı sancım var mis hala birde dün ultrason da bir şey yok Ken şuan bebegimde böbrek te büyüme varmış şaka gibi moralim bozuk
Ben de sonlardayim hatta tahmini tarih 28 Şubat görünüyorSen sezeryan mı olacaktın? Benim hem Şubat sonu hem de normal doğum galiba en son ben doğurucam ayy siz doğurdukça baygınlık geçiririm artıkgeç döllenme olmayaydı da doğurup sizi izleyeydim ne vardı
Çok geçmiş olsun bir günde çok ciddi bir büyüme olmaz hiç korkma moralini bozma birçok bebekte olabiliyorGeri hastaneye yattım ağrılarım arttı sancım var mis hala birde dün ultrason da bir şey yok Ken şuan bebegimde böbrek te büyüme varmış şaka gibi moralim bozuk
Ben de sonlardayim hatta tahmini tarih 28 Şubat görünüyor
Canım aynı tarihlerimiz nasılsın ? Ne zaman gittin en son kontrole nst girdim sancı çıkmadı ama birkaç gündür bebek hareketleri sanki yavaş karnım kasıklarım ağrıyor ve karnım çok sert senin nasıl ?Akşam biraz yürüyüş yapayım dedim karnıma sancı girdi hemen parkta dinlendim sanki yokuş aşağı yürürken oluyor, karnımdaki kas gerildi sanki
Buradayım canım okumaya çalıştım da tansiyonum düşüp duruyor aynı ilk trimestera döndümG gunesli gunler nerdesinnn
En haklı yorum olabilirKizz hastaneye gidincede kaciyonngitmesen duramiyon gidince kaciyonn dur bakalım bira daha beklee
Ya karnım sivriliyor üçgen oluyor. Bir de ben nstde sancıları hep takip ediyorum yukseldihi zaman karnımdaki hisse bakıyorum öğrendim artık yaniCanım kasılmayı tam olarak nasıl anlıyorsun ? Biraz yat dinlen çok rahatsız olursan git
Anladım cnm senin de beklenen doğum tarihi 28 Şubat mıYa karnım sivriliyor üçgen oluyor. Bir de ben nstde sancıları hep takip ediyorum yukseldihi zaman karnımdaki hisse bakıyorum öğrendim artık yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?