2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Bol sütlerin olsun kuzum ipek böceği az emse sende rahatliyacasin oda rahatliyacak ama çabuk yoruluyormu emerken çene kasları nasıl erken dogmasinin etkisi varmı? İkinizi de öpüyorum
Ayıyı görünce yapması gereken taklidi memeyi görünce yapıyor, sanki uyku ilacı var memede Bence çene kasları zayıf dğeil ağzına emzik veriyorum uykuya geçerken zorla almasam saatlerce emiyor cok cok.memeyi öyle derin iştahlı çekmiyor ben sıkıyorum sütü ağzına bide silikon uç var yarısı kenardan gidiyor yarısı ağzına olduğu kadar diyoruz.

Direkt memeyi yalat canım bebeğe emzik varken ağzından çek uyuyorsa ayaklarını sık burnunu sık uyandır hemşireler de yapıyor hastanede. Ben lavaboda kaynara yakın sıcak suyla yıkardım uçlarını ovardım sonra sağardım sütüm daha çok gelirdi belki o lansinoh fayda etmiyordur kanallar tam açılınca fayda eder

Kızlar yine kasim kasım kasiliyorum doktorun bugün nöbetçi kötü hissedersen gel demişti gitsem mi napsam yatıp dinlensem mi bilemiyorum

Geri hastaneye yattım ağrılarım arttı sancım var mis hala birde dün ultrason da bir şey yok Ken şuan bebegimde böbrek te büyüme varmış şaka gibi moralim bozuk

Geri hastaneye yattım ağrılarım arttı sancım var mis hala birde dün ultrason da bir şey yok Ken şuan bebegimde böbrek te büyüme varmış şaka gibi moralim bozuk
Çok geçmiş olsun canım insalalh yanlış görünmüştür rabbim zamanında kucağına almayı nasip etsinn dualarımız seninle

Bence çok iyi yapmışsın canım bol bol yürüyüş iyi geliyor aynı zamanda ben kızımda epey yürümüştüm normal doğum yaptım ama bunda bacaklarımı bile açamıyorum

Seyinin icinde baglar kopuyomuş gibi seyler hisseden var mi ha ne zamandir sorcam unutuyorum 4 5 gundur baya acitiyo
Ben çok perişanım niye bu kadar arttım anlayamadım birden adet sancısı gb giriyor göğsümün altındaki acı zaten gözümden yaş getiriyor benim ki Şubat sonunu beklemez

Kızlar yine kasim kasım kasiliyorum doktorun bugün nöbetçi kötü hissedersen gel demişti gitsem mi napsam yatıp dinlensem mi bilemiyorum
Kızlar kaçmayon hastaneden bak
Didemir canım bir çok kere okudum böbrekte büyüme çok denk gelinen bişey sağlıkla gelecek emin ol

Akşam biraz yürüyüş yapayım dedim karnıma sancı girdi hemen parkta dinlendim sanki yokuş aşağı yürürken oluyor, karnımdaki kas gerildi sanki

Çok geçmiş olsun bir günde çok ciddi bir büyüme olmaz hiç korkma moralini bozma birçok bebekte olabiliyor
Ben de sonlardayim hatta tahmini tarih 28 Şubat görünüyor

Akşam biraz yürüyüş yapayım dedim karnıma sancı girdi hemen parkta dinlendim sanki yokuş aşağı yürürken oluyor, karnımdaki kas gerildi sanki
Canım aynı tarihlerimiz nasılsın ? Ne zaman gittin en son kontrole nst girdim sancı çıkmadı ama birkaç gündür bebek hareketleri sanki yavaş karnım kasıklarım ağrıyor ve karnım çok sert senin nasıl ?

Kasılmalara alıştım ben artık düzenli sancım olmadıkça doktora gitmem yoksa her gün kasılıyorum her gün gitmem lazım. Kasılma yaşayan arkadaşlar sizde kendi durumunuzu bilirsiniz bir anormallik olduğunu düşünüyorsanız gidebilirsiniz ama bu haftalarda artık olur bence.
R Renklirenkli benim doktorum 34.haftadan sonra progestran kullanmanın anlamı yok dedi kestik biz. Şimdilik bir fark hissetmiyorum kullanırken de aynıydım. Ama herkes doktoruna güvenmeli tabiki
Artık yavaş yavaş yürüyebilirsin demişti bana ve artık çok bunaldım bugün küçük bir avmye gittik eşimle sadece e bebek ve markete gittik ve mahvoldum. Karnım çok sertleşti ve hep kasıldı oysa normal doğum istediğim için 36 gibi artık yürüyüş yapmam gerekiyor nasıl olacak bilmiyorum.
Kızlar bu arada daha bir ay olmuştu zam geleli doktoruma ama ocak itibariyle yine gelmiş 1200 olmuş haftada bir gidiyorum en az iki kez ücret ödüyorum durumumuz çok iyi olduğundan değil ama riskli gebe olunca elimde ne var ne yok veririm yeter ki bebeğim iyi olsun demiştim. Öyle de oluyor Doğumu da on binden on altı bine çıkmış. Böyle de zam olur mu ücretsiz izinde kullanırım diye düşündüğüm analık izini maaşlarım bitiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…