- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.055
- 198
Umarım basit bi yanlış anlaşılmadır canım. Allah vermesin kimsenin yuvasına böyle bi huzursuzluk. Bi de lohusalık yaklaşıyor zaten, hepimiz için zor bir dönem, Rabbim sınamasın böyle bi durumla.Selam kizlar dun geceden beri adet olacakmisim gibi bir agri var karnimda ,bebek hareketli ama bazen taş gibi oluyor sabaha kadar uyutmadı resmen, bunlar sancı mi oluyor araba unutmuşumaslinda moralim de bozuk biraz o mu etkiledi diyorum, som zamanlarda esimdenyana şüphelerim var ,sanki beni aldatıyor gibi, tlf surekli ona yapışık hicbir sekilde ortada birakmaz, hep ya sessizde ya ucak modunda , gecen aksam.kizi yatiriuordu ben odaya girince biriyle mesajlasiyordu hangi uygulama secemedim ama hemen sayfayı kapatti, tlf elime aldigimda basimdan ayrilmiyor. Bu durumda eger oylebir sey cikarsa ne yaparim bilmiyorum. Yüzleşmekten de korkuyorum ama bu şüpheyle de yasamak istemiyorum, cok caresiz kaldim
Hayır hala devam ediyorumProgestan kullanan arkadaşlarım, doktorunuz ne zmn keseceğinizi belirtti mi ?
İyice aciliyodur kemikler kuzu bende sali kontrolden sonra basliycamSevgili analar ben iki gündür pilates topuyla egzersizlere başldım. Fekat göt kemiklerim ve bazende karın kaslarım ağrıyor ve akıntım çoğaldı ben bu çocuğu erken doğurur muyum böyle yaparak az daha mı beklesem napsam
Canım moral vermek için söylemiyorum hamilelik duygusal olarak bizi çok etkiliyor bence sen gereksiz kuşku duyup endişeleniyor olabilirsin Ben de ergen oğluma kafayı taktım bu yüzden eşim ve ailemle de çok sorun yaşıyorum Bazen çok abarttığımın farkındayım ama elimde değil Çok zor biliyorum içini ferah tut bebişlerimizi düşünmeye çalışalımSelam kizlar dun geceden beri adet olacakmisim gibi bir agri var karnimda ,bebek hareketli ama bazen taş gibi oluyor sabaha kadar uyutmadı resmen, bunlar sancı mi oluyor araba unutmuşumaslinda moralim de bozuk biraz o mu etkiledi diyorum, som zamanlarda esimdenyana şüphelerim var ,sanki beni aldatıyor gibi, tlf surekli ona yapışık hicbir sekilde ortada birakmaz, hep ya sessizde ya ucak modunda , gecen aksam.kizi yatiriuordu ben odaya girince biriyle mesajlasiyordu hangi uygulama secemedim ama hemen sayfayı kapatti, tlf elime aldigimda basimdan ayrilmiyor. Bu durumda eger oylebir sey cikarsa ne yaparim bilmiyorum. Yüzleşmekten de korkuyorum ama bu şüpheyle de yasamak istemiyorum, cok caresiz kaldim
Ya artık doğum için bişiler yapıyor olmak çok heycanlıııııİyice aciliyodur kemikler kuzu bende sali kontrolden sonra basliycam
Doğuma kadar dedi bekliyoruz bakalımProgestan kullanan arkadaşlarım, doktorunuz ne zmn keseceğinizi belirtti mi ?
Reis bana da bi arkadaşım hareket attı kolay doğum için bende yarın onlara başlıcam. 36da başlayın diyorlar. Sen benden bi hafta ilerdesin tam zamanı bence.Sevgili analar ben iki gündür pilates topuyla egzersizlere başldım. Fekat göt kemiklerim ve bazende karın kaslarım ağrıyor ve akıntım çoğaldı ben bu çocuğu erken doğurur muyum böyle yaparak az daha mı beklesem napsam
Sağ ol bacım buna da başlayayımReis bana da bi arkadaşım hareket attı kolay doğum için bende yarın onlara başlıcam. 36da başlayın diyorlar. Sen benden bi hafta ilerdesin tam zamanı bence.
Hareketi de atayım buraya. Bu ablanın hareketleri.
Ben arka siralardan heyecanlandimYa artık doğum için bişiler yapıyor olmak çok heycanlııııı
Lansinoh therapearl var onlarla sıcak kompres yapıyoruz. Su zaten çok içerim ama dediğin gibi emmemesiyle alakalı sanırım. Ayy bir insan gerizekalı olsa beceremezdi ama becerdim azönce yine sağdığım sütün yarısını döktüm. Yorgunluktan sanırım elimden kayıverdi. Lanet olsun mama veririm yerine ama öyle canını çıkartıyorum ki memelerin o sütü çıkarmak için 5 cc, 10cc sağa sağa biriktiriyorum.. Ay herkesin bol sütü olsun inş ya kimse böyle dertlere girmesinTam ememediği için gelmiyor bence kanalların da açılmadı daha tam olarak. Ilık suyla göğüs uçlarına masaj yap ovala istersen al bir kutu humana dene yinede. Bol su iç ılık olarak. Baklava süt yapıyor diyen de var ama kalorisi de cabası
Canım ben de kullandım, burada kasılmaları sancıları olanlardan kullananlar da var. Kar zarar tartıldığında kullanmak mantıklı olduğundan Dr lar veriyor zaten ama sen bilirsin tabiAdalat crono yaziyo bnde altında da nifedipin yazmış bir doktor arkadaşıma sordum sakın kullanma onu dedi
Hurma da yemeye başlıcam yarınSağ ol bacım buna da başlayayım
Bende başladımHurma da yemeye başlıcam yarın
Hem de çokYa artık doğum için bişiler yapıyor olmak çok heycanlııııı
Bol sütlerin olsun kuzum ipek böceği az emse sende rahatliyacasin oda rahatliyacak ama çabuk yoruluyormu emerken çene kasları nasıl erken dogmasinin etkisi varmı? İkinizi de öpüyorumLansinoh therapearl var onlarla sıcak kompres yapıyoruz. Su zaten çok içerim ama dediğin gibi emmemesiyle alakalı sanırım. Ayy bir insan gerizekalı olsa beceremezdi ama becerdim azönce yine sağdığım sütün yarısını döktüm. Yorgunluktan sanırım elimden kayıverdi. Lanet olsun mama veririm yerine ama öyle canını çıkartıyorum ki memelerin o sütü çıkarmak için 5 cc, 10cc sağa sağa biriktiriyorum.. Ay herkesin bol sütü olsun inş ya kimse böyle dertlere girmesin
Canım ben de kullandım, burada kasılmaları sancıları olanlardan kullananlar da var. Kar zarar tartıldığında kullanmak mantıklı olduğundan Dr lar veriyor zaten ama sen bilirsin tabi
Sen sezeryan mı olacaktın? Benim hem Şubat sonu hem de normal doğum galiba en son ben doğurucam ayy siz doğurdukça baygınlık geçiririm artıkBen arka siralardan heyecanlandimgercekten sizinki tam yaklaştı
Geçmiş olsun.Ben de aynı sorunu 27-28 haftalıkken yaşadım. Vücudum önce tatlı tatlı kaşındı, kaşıyınca kabardı, sonra yara haline döndü. Vücudumun her yerini kapladı. Cildiyeye gittim, uyuz tanısı koydu, verdiği ilaçlar hiçbir işe yaramadı. Kendi doktoruma kontrole gidince çok endişelendi, gebelik kolestazından şüphelendi. Gerekli tahliller yapıldı. Şükür ki kolestaz değilmiş. Sonra başka bir cildiye doktoruna göründüm, egzama dedi. Verdiği ilaçları kullanınca yaralar geçti. Ama ara ara hala kaşınıyor. İlaçlarını kullandıkça rahatlatıyor. Sen de hiç bekleme, hemen doktoruna görün , tahlillerini yaptır mutlakaİyi pazarlar arkadaşlar 36 haftalık oldum. vücudumda kaşıntı var.Ellerimde yanma oluyor ve kaşınıyor.Kan ilacı kullanıyorum değerim çok düşmüş.18 ocakta randevum vardı o tarihi beklemeden gitsem mi?Aynı durumu yaşayan var mı ben hormonlardandır birde çatlak oluşuyor diye düşünüyordum ama karaciğer enzimlerinde sıkıntı olabilirmiş.Endişelenmeye başladım dua eder misiniz bir sıkıntı olmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?