2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Umarım basit bi yanlış anlaşılmadır canım. Allah vermesin kimsenin yuvasına böyle bi huzursuzluk. Bi de lohusalık yaklaşıyor zaten, hepimiz için zor bir dönem, Rabbim sınamasın böyle bi durumla.
Ama kafan bu konuda olduğundan, kasılmaların sancıların olmuştur. Üzüntü direkt etkiliyor çünkü.

Sevgili analar ben iki gündür pilates topuyla egzersizlere başldım. Fekat göt kemiklerim ve bazende karın kaslarım ağrıyor ve akıntım çoğaldı ben bu çocuğu erken doğurur muyum böyle yaparak az daha mı beklesem napsam

İyice aciliyodur kemikler kuzu bende sali kontrolden sonra basliycam

Canım moral vermek için söylemiyorum hamilelik duygusal olarak bizi çok etkiliyor bence sen gereksiz kuşku duyup endişeleniyor olabilirsin Ben de ergen oğluma kafayı taktım bu yüzden eşim ve ailemle de çok sorun yaşıyorum Bazen çok abarttığımın farkındayım ama elimde değil Çok zor biliyorum içini ferah tut bebişlerimizi düşünmeye çalışalım

Reis bana da bi arkadaşım hareket attı kolay doğum için bende yarın onlara başlıcam. 36da başlayın diyorlar. Sen benden bi hafta ilerdesin tam zamanı bence.
Hareketi de atayım buraya. Bu ablanın hareketleri.

Lansinoh therapearl var onlarla sıcak kompres yapıyoruz. Su zaten çok içerim ama dediğin gibi emmemesiyle alakalı sanırım. Ayy bir insan gerizekalı olsa beceremezdi ama becerdim azönce yine sağdığım sütün yarısını döktüm. Yorgunluktan sanırım elimden kayıverdi. Lanet olsun mama veririm yerine ama öyle canını çıkartıyorum ki memelerin o sütü çıkarmak için 5 cc, 10cc sağa sağa biriktiriyorum.. Ay herkesin bol sütü olsun inş ya kimse böyle dertlere girmesin
Adalat crono yaziyo bnde altında da nifedipin yazmış bir doktor arkadaşıma sordum sakın kullanma onu dedi
Canım ben de kullandım, burada kasılmaları sancıları olanlardan kullananlar da var. Kar zarar tartıldığında kullanmak mantıklı olduğundan Dr lar veriyor zaten ama sen bilirsin tabi

Bol sütlerin olsun kuzum ipek böceği az emse sende rahatliyacasin oda rahatliyacak ama çabuk yoruluyormu emerken çene kasları nasıl erken dogmasinin etkisi varmı? İkinizi de öpüyorum

Ben arka siralardan heyecanlandim gercekten sizinki tam yaklaştı
Sen sezeryan mı olacaktın? Benim hem Şubat sonu hem de normal doğum galiba en son ben doğurucam ayy siz doğurdukça baygınlık geçiririm artık geç döllenme olmayaydı da doğurup sizi izleyeydim ne vardı

Geçmiş olsun.Ben de aynı sorunu 27-28 haftalıkken yaşadım. Vücudum önce tatlı tatlı kaşındı, kaşıyınca kabardı, sonra yara haline döndü. Vücudumun her yerini kapladı. Cildiyeye gittim, uyuz tanısı koydu, verdiği ilaçlar hiçbir işe yaramadı. Kendi doktoruma kontrole gidince çok endişelendi, gebelik kolestazından şüphelendi. Gerekli tahliller yapıldı. Şükür ki kolestaz değilmiş. Sonra başka bir cildiye doktoruna göründüm, egzama dedi. Verdiği ilaçları kullanınca yaralar geçti. Ama ara ara hala kaşınıyor. İlaçlarını kullandıkça rahatlatıyor. Sen de hiç bekleme, hemen doktoruna görün , tahlillerini yaptır mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…