2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Bana da bugün abla geldi ev çok kirlenmis diyip duruyo dedim çalışıyom ben üstüme gelme

İyi pazarlar arkadaşlar 36 haftalık oldum. vücudumda kaşıntı var.Ellerimde yanma oluyor ve kaşınıyor.Kan ilacı kullanıyorum değerim çok düşmüş.18 ocakta randevum vardı o tarihi beklemeden gitsem mi?Aynı durumu yaşayan var mı ben hormonlardandır birde çatlak oluşuyor diye düşünüyordum ama karaciğer enzimlerinde sıkıntı olabilirmiş.Endişelenmeye başladım dua eder misiniz bir sıkıntı olmasın.

Benim bebişte küçükmüş doktor kızdı.Herşeyden yiyorum çokta kilo aldım ama bebeğe yaramamış.İnşallah vaktinde doğarsa biraz daha kilo alır.

Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah kaşıntı olayı hamilelikte biraz ciddi istersen randevunu öne al biraz tahlil yapar doktorun. Geçmiş olsun

Ellerde ve ayaklarda şiddetli kaşınma varsa kolestaz belirtisi olabilir. Ben de bu hafta çok kaşınıyorum ama sadece göbeğim. Birkaç hafta önce değerlerim normal çıkmıştı. Kolestaz haricinde gebelikte çok fazla deri hastalığı da olabiliyormuş. Bir de Banu Çiftçi’nin uygulamasında 35. hafta için şu yazı var ekliyorum;

Banu çiftçinin uygulaması bende hata veriyor zeref, sen kullanabiliyon mu?

Bende bazan yeter artık cok uzun surdu kucağıma gelsin bir an once macera başlasın diyorum. Sonrada bir gün bir gündür akilli ol dua kapin açıktır diye susturuyorum kendimi. Ama insan bir an once kavuşmak istiyor ya nasil bir duygu bu boyle.

Doğduğunda da bebekten birşeye vakit bulamayınca keşke biraz daha içerde kalsaydı şu işimi yapsaydım diyeceksin

Benim yaptırdığım yerdenmi yaptırdın canım oradı çok hızlı gelir yakında kaça yaptırdın güle güle kullan
Yok canım bu da instagram da bir sayfa kolonya falan hediyeliydi burdan yaptırdım @dökmeçikolata
Bu haftalarda kaşıntı oluyormuş hatta ben 36 olmadan ara ara kaşıntım oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…