Dunden eşime her yeri toplattim bı de silip supureyim istersen diyo dedim valla olurKalkıp bir posta sen temizleseydindiyolar ya eve kadın çağırıp evi temiz görsün diyip evi temzileyen tek toplumuz diye
Bence en iyi doktor bilir ama yine de senin tercihin tabi canımAdalat crono yaziyo bnde altında da nifedipin yazmış bir doktor arkadaşıma sordum sakın kullanma onu dedi
Bana da bugün abla geldi ev çok kirlenmis diyip duruyo dedim çalışıyom ben üstüme gelmeYa ben de bilmiyorum uzanınca geçiyor yürüyünce sertleşiyor. Ben birazda hızlı yürüyorum. Temizlik için abla geldi şimdi çavuşluk yapıyorum. Kadın aaa sen riskli gebe misin diyor? Hızlı yürüdüğümü kendim de kabul ediyorum ama çok hareketli olduğumu düşünmüyorum aslında. Ben kendimi miskin görüyorum ama dışardan belki de öyle değil. Evim çok pis mi abla dedim. Yok çok temiz valla bu evde ne var dedi. Kırmızı kurdelamı da aldımHayatımda hiç narin bir kız olamadım belki de O kasıyor benim karnımı bi tek eşimin yanında çaktırmıyorum çünkü bir ömür yanımda bir görse benim ne işlere zıpladığımı tepemden inmez. Seyit onbaşı gibiyim normalde arabadan inerken elimi tutuyor ayakkabımı giydiriyor. Geçen boş bulunmuşum arabadan zıplayarak indim merdivenleri bir solukta çıktım bana diyor eee sen yapabiliyorsun bunları dedim yaptım yaptım ama sor ne haldeyim şuan çarpıntım var çok yoruldum dedim yerse artık
Benim bebişte küçükmüş doktor kızdı.Herşeyden yiyorum çokta kilo aldım ama bebeğe yaramamış.İnşallah vaktinde doğarsa biraz daha kilo alır.Merhaba arkadaşlar bana 30 ocağa gün verdi doktor doğum için. Dün kontrolde 2400 çıktı oğlum biraz düşük kilosu. Hep haftasıyla bir gidiyordu önceden. Büyük bir bebek olmayacak dedi. İlki kaç kilo doğdu dedi 3 kilo doğdu dedim. İnşallah bu 3 haftada biraz daha kilo aldırırım oğluma. Benim gibi olan var mı bebeğin kilosu düşük olan doktor size ne dedi
Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahİyi pazarlar arkadaşlar 36 haftalık oldum. vücudumda kaşıntı var.Ellerimde yanma oluyor ve kaşınıyor.Kan ilacı kullanıyorum değerim çok düşmüş.18 ocakta randevum vardı o tarihi beklemeden gitsem mi?Aynı durumu yaşayan var mı ben hormonlardandır birde çatlak oluşuyor diye düşünüyordum ama karaciğer enzimlerinde sıkıntı olabilirmiş.Endişelenmeye başladım dua eder misiniz bir sıkıntı olmasın.
Ellerde ve ayaklarda şiddetli kaşınma varsa kolestaz belirtisi olabilir. Ben de bu hafta çok kaşınıyorum ama sadece göbeğim. Birkaç hafta önce değerlerim normal çıkmıştı. Kolestaz haricinde gebelikte çok fazla deri hastalığı da olabiliyormuş. Bir de Banu Çiftçi’nin uygulamasında 35. hafta için şu yazı var ekliyorum;İyi pazarlar arkadaşlar 36 haftalık oldum. vücudumda kaşıntı var.Ellerimde yanma oluyor ve kaşınıyor.Kan ilacı kullanıyorum değerim çok düşmüş.18 ocakta randevum vardı o tarihi beklemeden gitsem mi?Aynı durumu yaşayan var mı ben hormonlardandır birde çatlak oluşuyor diye düşünüyordum ama karaciğer enzimlerinde sıkıntı olabilirmiş.Endişelenmeye başladım dua eder misiniz bir sıkıntı olmasın.
Banu çiftçinin uygulaması bende hata veriyor zeref, sen kullanabiliyon mu?Ellerde ve ayaklarda şiddetli kaşınma varsa kolestaz belirtisi olabilir. Ben de bu hafta çok kaşınıyorum ama sadece göbeğim. Birkaç hafta önce değerlerim normal çıkmıştı. Kolestaz haricinde gebelikte çok fazla deri hastalığı da olabiliyormuş. Bir de Banu Çiftçi’nin uygulamasında 35. hafta için şu yazı var ekliyorum;
Eki Görüntüle 3188503
kullanabildiğim zamanlar çok azBanu çiftçinin uygulaması bende hata veriyor zeref, sen kullanabiliyon mu?
Sildim yükledim açıldı, hamileliğin yüzde kaçı tamamlanmış diye bakıyorum bendegüncelleme yaparsan belki açılır T the economist
evet meyveleri de daha güzel diğeri pırasa diyor bu karpuzSildim yükledim açıldı, hamileliğin yüzde kaçı tamamlanmış diye bakıyorum bendediğerleri onu göstermiyi
Maşaallah queen ne mutlu sanatabi gönül istiyor az daha kalsın anasının sıcacık karnında ama Allah ne derse o sağlıklı olsunlar da kuzular öyle içimde bir korku da yok çok şükür içim çok ferah. Sanki daha duracak gibi hissediyorum. Ya insanın basireti bağlanır ya her gittiğimde serviks boyunu muhakkak sorardım bu sefer sormadım aklıma bile gelmedi şimdi sen yazınca aklıma geldi. Evet yarında vurulacağız canım sen kaçıncı haftada vurunmuştun ciğer geliştiriciyi. Kg biraz artsaydı diyorum 1950gr 10 gün daha dayanırsa benim savaşçı kızım 2100ü filan geçer herhalde diye umut ediyorum. Öyle işte benim ilk bebem ya aslında çok heyecanlıyım içimden bir taraf doğanda bağrıma bassam diyor diğer taraf salak salak düşünme içinde durması daha iyi diyor. Ben nasıl anayım şuan korkup ağlamam gerekiyor belki de uf bilmiyorum.
Doğduğunda da bebekten birşeye vakit bulamayınca keşke biraz daha içerde kalsaydı şu işimi yapsaydım diyeceksinBende bazan yeter artık cok uzun surdu kucağıma gelsin bir an once macera başlasın diyorum. Sonrada bir gün bir gündür akilli ol dua kapin açıktır diye susturuyorum kendimi. Ama insan bir an once kavuşmak istiyor ya nasil bir duygu bu boyle.
Yok canım bu da instagram da bir sayfa kolonya falan hediyeliydi burdan yaptırdım @dökmeçikolataBenim yaptırdığım yerdenmi yaptırdın canım oradı çok hızlı gelir yakında kaça yaptırdın güle güle kullan
Bu haftalarda kaşıntı oluyormuş hatta ben 36 olmadan ara ara kaşıntım oluyor.İyi pazarlar arkadaşlar 36 haftalık oldum. vücudumda kaşıntı var.Ellerimde yanma oluyor ve kaşınıyor.Kan ilacı kullanıyorum değerim çok düşmüş.18 ocakta randevum vardı o tarihi beklemeden gitsem mi?Aynı durumu yaşayan var mı ben hormonlardandır birde çatlak oluşuyor diye düşünüyordum ama karaciğer enzimlerinde sıkıntı olabilirmiş.Endişelenmeye başladım dua eder misiniz bir sıkıntı olmasın.
Oooo harikasın canım valla emeğine sağlık
Ya ben herşeyi hallettimde tacı hep unutuyorum halletmem gerek
Teşekkür ederim canım benim de nedense en sona kaldı hep. Bugün pazar vardı boş tac aldım çiçek boncuk falan evde vardı onlarla yapıverdim.Ya ben herşeyi hallettimde tacı hep unutuyorum halletmem gerekçok güxel olmuş ellerine sağlık renklerde çok uyumlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?