2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Canım normal bebekten diyor ama nefesimi kesiyor normal bir acı değil film çekemezlermi acaba kırıktan şüpheleniyorum artık.
Film çekemezler canım radyasyon hem hamileye hemde emziren annelere yasak. Merdivenden düşmüştüm kolumu oynatamadım emziriyordum o zaman emzirme bitene kadar film emar röntgen çekilmedi omzumdaki merkezi kas yırtılmış aylar sonra öğrendim

Biz bugün 35.2 olduk hamile çamaşırı kullanmama rağmen hep açılıyor göbüşüm ben ve geldim işten
Aynı sweeti giydim 4 gün önce gayet normal oluyordu bugün anam m önü havada duruyor göbek öne geçmiş inş sağlıkla büyür de … demekki 35 de bir atak oluyor benim ki de bugün galiba
Kızlar sızın ayaklarınızı diyelim az bile açsanız çatınız açıyor mu? Benim sanki ayrılıyor gibi oluyor .
Bugün maşallahımız var pat küt içerde ne yapıyorsa artık yakında el ele tutuşacağız
Resmen elini çıkarıyor ya sesleniyorum cvp veriyor gibi erkek ya ondan mı nedir ? Çok hareketli doğunca Rabbim yardımcım olsun
Doğuma son 24 gün

Merhaba arkadaşlar bişey sorucam, sezeryanda iç çamaşır olarak hamilelikte kullandıgım iç çamaşırların bedeninden mi almalıyım atlet ve alt iç çamaşır olarak yoksa bir beden küçügünümü ve yüksek iç çamaşır mı yoksa amelyatın altına gelicek iç çamaşır mı almalıyım, çantam hazır ama bunda karar veremedim

Hamilelikte kullandığının 1 beden küçüğünü tercih edebilirsin canım

Sen sezeryan mı olacaktın? Benim hem Şubat sonu hem de normal doğum galiba en son ben doğurucam ayy siz doğurdukça baygınlık geçiririm artık geç döllenme olmayaydı da doğurup sizi izleyeydim ne vardı
Yok kuzum belli değil dogum seklim. Ana gore hareket edecez. Gittigi yere kadar. Doktirum normal doğumu destekliyor ama tansiyonumdan ve bebegin ters oluşundan dolayi emin olamiyor.
Of hic sorma bari ortalarda bir yerde olaydım. En sona atilmisim gibi hissediyorum ve artik hamilelik zor geliyor iyice

Az kaldı allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah benimde bacağımı açınca kemiklerim acıyor tüm gün spor yapmışım gibi. Mesela halı kaymış oluyor tek ayak düzeltemiyorum artık.

Canim yuksek bel oneriyorlar dikis yerine gelmesin diye

İki ev işi yaptim gotum cikti ya ben bu kadar agirlastigimi tahmin etmiyodum biraz yuklendim belim kopuyo su an
Dikkat et kuzum az kaldı aslında en zor zamanları da buralar bende ağırlaştım ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum yiğenimden hepimize domuz giribi bulaştı geçen hafta hala toparlayamadık doğum yaklaştı tam salgın döneminde oğlumun ateşi 41’i gördü aciller de sabahladık diyebilirim 2 gündür regl olcak gibi ağrım bacak ve popo ağrım arttı ınsanın poposu agrır mı benım agrıyor sağlıkla gelsinler evimize dönelim başka bir şey istemiyorum bu gebeliğim ilk gebeliğe göre çok ağır geçti ya ‍♀

Allah şifa versin, çok geçmiş olsun. Kendine mi üzülsün insan evladına mi. Acınacak hale düşüyor insan valla ya. Allah yardımcınız olsun

Marka var mi biraz bakır Sarı tonlarında da o iyi gelir heralde dimi
Canım ben Türkiye’ye tatile geldiğimizde almıştım belki bir yıl olmuştur. Watsonsta johns frieda nın vardı, papatya özlü. Çok memnunum. Dediğim gibi ayda bir kez ya da ili kez anca kullanıyorum. Ama rengini canlandırıyor sarıların.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…