2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Gerçekten öyle ona bir şey olunca dengem şaşıyor zaten benim kendime gelemiyorum
Bende öyleyim. Canımdan can gidiyor resmen. Kendimi, hamile olduğumu unutuyorum. Eşim hasta fln olunca da öyle oluyorum. Çok hassasım ondan heralde. Rabbim en sevdiklerimizle sınamasın

Bende öyleyim. Canımdan can gidiyor resmen. Kendimi, hamile olduğumu unutuyorum. Eşim hasta fln olunca da öyle oluyorum. Çok hassasım ondan heralde. Rabbim en sevdiklerimizle sınamasın
Amin kuzum sende de şey oluyor mu acaba panik atak mı yaşıyorum diye tedirgin olmaya başladım da doğuma az kaldı ya eve dönemezsem çocuğum ne olur diye düşünce falan..

İki ev işi yaptim gotum cikti ya ben bu kadar agirlastigimi tahmin etmiyodum biraz yuklendim belim kopuyo su an
Seninde kilo var dimi canım bende 9 kg aldım şuan 81kg vücut taşımıyor sanırım belim sırtım kopuyor azcik ütü vardı kizimin oturarak yaptığım halde sırtım belim Aynı bizde kızım hastalandı ateşi çıktı zaten ayakda duramıyorum bende hastalandım kendime bakamiyorum ama onada bakacak halim yok benimde belim sırtım kasik bölgem ağrıyor öksürük zaten mahvediyor beni beni ilk hamileigim 1.5 yıl önceydi bunla alakası yok doğum yapayım sırtımın üstünde ziplatacagim

Amin kuzum sende de şey oluyor mu acaba panik atak mı yaşıyorum diye tedirgin olmaya başladım da doğuma az kaldı ya eve dönemezsem çocuğum ne olur diye düşünce falan..
Panik atak olduğumuzu sanmıyorum. Bu döneme özgü bence bu yaşadığımız hormonal duygusallık. Bende de var o his, bir de benim son dönemde kasıntı, tansiyon fln çıktı işte. Sezeryanın gidişâtını etkiler mi diye, O tedirgin ediyor arada, bana bi şey olursa diye, ama biliyorum ki Allah’ın izniyle atlatıp geçicez.
Evde kardeşimle kalacak inş oğlum ; ama yine de içime pek sinmiyor. En iyi ben bakarım ya da eşim başka bisecenek yok ki kafamda.
Yagız doğdu, sedyedeyken kalbime bi ağırlık geldi his olarak ; eşime dedim ben iyi değilim, masada kalcam gibi hissettim o an, hatta eyvah dedim o kadar dua ettim istedim çocuğum olsun diye, ama göremicem mi diye çok gücüme gitti. Ama sonra geçti gitti işte.
Sonra eşimin birkaç testi sıkıntılı çıktı; tansiyon vs, ona taktım kafayı bu sefer. Ya ona bi şey olursa biz naparız diye. Vesvese bunlar işte. Aklıma gelince tövbe tövbe diyip bas felan okuyorum napıym başka. Rabbim korktuğumuza uğratmasın

O öksürük belası 2 aydır yakamı bırakmadı benim öksürük o derece şiddetleniyor ki bazen çiş kaçırıyorum. Benimde 2 yıl önceydi o hamilelikse bu ne anlamadım ben acayip ağır gerçekten Allah yardımcımız olsun inşallah anı olur kalacak hepsi

Hormonaldir inşallah bende 1 gün bile bizden ayrı bırakmadım oğlumu benimde kız kardeşim bakacak doğum yaptığım gün eminim gözü gibi bakar ama nasıl uyur ne yapar bilemiyorum çünkü gece yan yataktan uyanıp bize seslenip tekrar uyumaya başladı bu ara
Allah sağ salim kardeşlerini alıp evimize tez zamanda dönmeyi nasip etsin gerçekten

Aynen canim kilolu hamile kaldim ben 85 le kaldim 8 kilo aldim 93 kiloyum su an 2 3 haftadir agirlastim ben oncesinde her isimi kendim halletmistim hala da yapiyorum temizligimi falan ama yukum agirlasti gobek buyudu bi anda portledi gibi oldu

İki ev işi yaptim gotum cikti ya ben bu kadar agirlastigimi tahmin etmiyodum biraz yuklendim belim kopuyo su an
Seninde kilo var dimi canım bende 9 kg aldım şuan 81kg vücut taşımıyor sanırım belim sırtım kopuyor azcik ütü vardı kizimin oturarak yaptığım halde sırtım belim mohvoldu sağlıcakla zamaninda kucağımıza alaydik

Anksiyete başa bela hamilelikte iyice azıyo

Araba kullanıyomusunuz ya da kullanmanıza sürekli karışan biriler var mi aman araba kullanma aman kaza yaparsın direksiyon karnına saplanır vs sinirlerim bozuluyo ya herkesin karışmasından
Haha evet bir de bizim evde salonda orta sehpa cam kırılmaz cam ama her gelen bunun üzerinden senaryo üretiyor bana çocuk koltuktan üstüne atlar ve şah damarı kesilir bi de dubleks merdivenlerinden yuvarlanır bir de araba kullanma artık eşin getirsin götürsün bir de çamaşır asma erken doğum yaparsın var

Araba kullanıyomusunuz ya da kullanmanıza sürekli karışan biriler var mi aman araba kullanma aman kaza yaparsın direksiyon karnına saplanır vs sinirlerim bozuluyo ya herkesin karışmasından
Kullanıyorum hep. Kimseyi karistirmiyorum cunku insanlar gerçekten çok yorucu. Herkes bildiği tüm kötü tecrübeyi anlatmak için hazırda bekler gibi. Doktorla iletişimde olduktan sonra birsey olmaz insallah

Daha önce hastaneden dagitmalik çikolata konusunu konusmustunuz ama nerede olduğunu hatırlayamıyorum arkadaşlar. Tavsiye edeceğiniz yerler nereler?

Aynen ya yatakta dönerken bile açıyor yürürken bebeği hissetmiyorum ama az ayakta kalsam o zamana baskı oluyor

Daha önce hastaneden dagitmalik çikolata konusunu konusmustunuz ama nerede olduğunu hatırlayamıyorum arkadaşlar. Tavsiye edeceğiniz yerler nereler?
Ben yaptırdım baya oluyor hatta zam gelecek diye ınstagram da bebek çikolatacısı çikolata dükkanı diye geçiyor taze idi çabuk geldi 100 tanesini 219 du galiba çok fazla site var hayat daha uyguna da vardı ama kalitesine güvenemedim açıkçası

Eklentiler

• D155DB55-5AAF-4911-9772-B029B70E324F.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 64
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…