2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kızlar öyle canım sikiliyor ki artık bunalımda gibiyim. Eşim de çok gözüme batıyor bu aralar gıcık oluyorum adama göresim gelmiyor. Zaten akşama kadar yalnızım telefona TV'ye bakıyorum akşam da geliyor yüksek lisans için ödev yapmaya odaya gidiyor kaç gündür de ayrı yatıyoruz o biraz hastaydı bana bulaşmasın diye. Çok yalnız hissediyorum kendimi. Bebegin gelişi de yaklaştıkça korku endişe gerginlik artıyor bende. Yapabilecek miyim bakabilecek miyim çok zor olacak vs vs. Oyy depresyon şimdiden başladı bende galiba

siz beni geçtiniz valla bak bunların arasından tek bildiğim hurma ve namaz

siz beni geçtiniz valla bak bunların arasından tek bildiğim hurma ve namaz
Ahshahs bişey daha ekliyorum bunu ben herhalde evlenmeden önce almıştım ss’ini. Bugün yandex diskte samanlıkta iğne arar gibi aradım da buldum.

Eklentiler

• 4334EDE7-B3D8-4D96-98EF-2D6FBF4B8AA9.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 64
Ahshahs bişey daha ekliyorum bunu ben herhalde evlenmeden önce almıştım ss’ini. Bugün yandex diskte samanlıkta iğne arar gibi aradım da buldum.
vay anam sende gizli bi potansiyel var yavaş yavaş açığa çıkıyor hele bi de beben tam dönsün bak neler çıkacak

vay anam sende gizli bi potansiyel var yavaş yavaş açığa çıkıyor hele bi de beben tam dönsün bak neler çıkacak
Ya benim bi abimin eşi inanılmaz bir lohusa depresyonuna girmişti. Ben de o zamanlar ünideyim felan acıyorum kadına eve gittikçe. Sonra araştırmacı gazeteci gibi bir araştırmaya başladım bu işleri. Plesanta kurutup yemeler, evde suda doğumlar derken , emzirme danışmanları vs oku oku derken geldik bugünlere face’de bebek yapım bakım onarım grubu vardı orda takılırdım hep sonra hdpyi desteklemeye başladılar felan selo melo muhabbetleri çıktım

Gizz senin hastanede kalma zamanın gelmiss orda daha mutlusun sanki sen bir görün gel istersen ne dersin evde durmak rutin hayat sana gelmiyor sekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…