Kızlar öyle canım sikiliyor ki artık bunalımda gibiyim. Eşim de çok gözüme batıyor bu aralar gıcık oluyorum adama göresim gelmiyor. Zaten akşama kadar yalnızım telefona TV'ye bakıyorum akşam da geliyor yüksek lisans için ödev yapmaya odaya gidiyor kaç gündür de ayrı yatıyoruz o biraz hastaydı bana bulaşmasın diye. Çok yalnız hissediyorum kendimi. Bebegin gelişi de yaklaştıkça korku endişe gerginlik artıyor bende. Yapabilecek miyim bakabilecek miyim çok zor olacak vs vs. Oyy depresyon şimdiden başladı bende galiba
Ahududu yaprağı çayı alalım mı? Ananas tüketelim mi? Meryem ana otu aldın mı? Bugün normal doğum için ne yaptın patikli kaç hurma yedin kaç odanın yerini sildin namaz kıldın mı anlat
(Kafayı yedi)
Sızlaması iyi bişey süt gelecek demek hayırlısıyla benimde arada geliyor damla sızlayınca, yakında doğumlar başlar kremlerinizi sürelim inşaAşlah acımaz
Ya benim bi abimin eşi inanılmaz bir lohusa depresyonuna girmişti. Ben de o zamanlar ünideyim felan acıyorum kadına eve gittikçe. Sonra araştırmacı gazeteci gibi bir araştırmaya başladım bu işleri. Plesanta kurutup yemeler, evde suda doğumlar derken , emzirme danışmanları vs oku oku derken geldik bugünlere face’de bebek yapım bakım onarım grubu vardı orda takılırdım hep sonra hdpyi desteklemeye başladılar felan selo melo muhabbetleri çıktım
Kızlar öyle canım sikiliyor ki artık bunalımda gibiyim. Eşim de çok gözüme batıyor bu aralar gıcık oluyorum adama göresim gelmiyor. Zaten akşama kadar yalnızım telefona TV'ye bakıyorum akşam da geliyor yüksek lisans için ödev yapmaya odaya gidiyor kaç gündür de ayrı yatıyoruz o biraz hastaydı bana bulaşmasın diye. Çok yalnız hissediyorum kendimi. Bebegin gelişi de yaklaştıkça korku endişe gerginlik artıyor bende. Yapabilecek miyim bakabilecek miyim çok zor olacak vs vs. Oyy depresyon şimdiden başladı bende galiba
Ggunesli gunler
bir sağlam sen vardın kuzum senidemi kaybettik nerelerdesin yapma bizie bunu sen bizim modumuzu yukseltiyordun senden habersiz burda kuş ucmazdi nirsesin sen nirdee