2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Neden sormadın ya yararlanırdık bizde
Ay benim dilim tutuluyor karsısında . Hazırlık için die dısundum yara calan olmasın sorna die. Tüh dedim eşime de lansinoh aldıydım. Sonra spreyi alınca üstünde hijyen için falan tarzı şeyler okudum.emzirme aralarında sıkın falan diodu. Şimdilik tabi gece sıkıyom ama bi ferahlık bi rahatlık vermiyo deil bu arada ben ne zamandır silikon uçlardan kullanıyorum iz yapmasın belli olmasın die. Onun içine de makyaj pamuklarından koyuyorm direk tenime degmesin die. Dier türlü kasıntı oluyodu. Bazen iç çamasırı da kasıntı yapıyo. Bide oyle pamuk falan deneyin

G gunesli gunler bir sağlam sen vardın kuzum senidemi kaybettik nerelerdesin yapma bizie bunu sen bizim modumuzu yukseltiyordun senden habersiz burda kuş ucmazdi nirsesin sen nirdee
Bebeğim gtümüz başımız eğildi valla Hayırlısı ile bir doğursaydık keşke. Okuyorum da ya bu tansiyon işi modumu düşürdü baya. Bugün iyiydim gerçi şükür

Daha önce hastaneden dagitmalik çikolata konusunu konusmustunuz ama nerede olduğunu hatırlayamıyorum arkadaşlar. Tavsiye edeceğiniz yerler nereler?
İnstada vip bebek çikolatacısından sipariş verdim ben. Hızlıca göndermişler kardeşime. Resim attı bana, güzelce paketlemişler de pıtpıtlı poşete arka planda fotosu var. Gemici ve ayıcıklı figürlerden sipariş etmiştim, Pelit markası ama tadına bakmadık, diğer paketleri de açmadı kardeşim bozulmasın diye bu iki görüntü var sadece, gelince getirecek artık.

Eklentiler

• FFDD1399-61F3-4931-A731-25AE7B539BC6.webp
    63 KB · Görüntüleme: 79
  • 04E9468F-16B8-46BC-BA66-4877DDD216A6.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 76

Meryem Ana otunu bana herkes söylüyor ya. Yapaniniz var mi

Gerçekten ama , dur şimdi ölçmeyim yüksek çıkar diye yüreğim titriyor bazen
Yok haklısın canım çok şükür farkındayım ciddi bir şey değil cidden. Neyse az kaldı renklim sonrası pofuduklar kucağımızda inşallah. Riskli haftaları geçti zaten grubun çoğu bakıyorum da. Ona çok seviniyorum valla.

Kızlar instagramda patilivebebekliyoga hesabı var. Ona da bir bakın. Sancı sırasında yapılacak şeyler, doğum kolaylaştıran hareketler vs baya güzel şeyler var.
Ya güneş bende birini takip etmeye başladım öneri ile kadın kolay doğum için hareketler paylaşmış zaten sporcu yoga felan yapıyor neyse kadının bugün doğum hikayesine baktım normal doğuramamış ya sonra dedim ekocum kasma bu kadar

Meryem Ana otunu bana herkes söylüyor ya. Yapaniniz var mi
Sana anlatayım azcik gül
Şimdi ben O otu güzelce araştırdım duasını filan buldum int şu şişesine okudum duasını duada Meryem suresiydi bir kaç süre daha var okudum suya hazırladım sonra sancı başladı ama yalancı sancı filan olur diye suya koymadım evden çıkarken anneme dedimki anne ben bunları masanın üstüne koydum biz seni arayacağız doğ başladı dersek sen suyun icine otu atacaksın çıkar dediğimiz zamanda çıkaracaksın dedim tamam dedi sonra ben hastaneye gittim sancı var doğ başladı diyince ablama dedim otu annem suya atsin ablam annemi arıyor otu suya at diye eee ne su var ne ot annem diyorki daha yeni masanın üstündeydi nereye gitti annemle beraber de ablamin kızlar var evde çok yaramazlar bunlar güzelce almislar şişedeki suyu icmisler otuda firtlatmis atmışlar annem tuttusmus ot nerde su nerde sonra otu bulmuş abime demiş sen sunun Duasını oku ben orda sancı cekiyom ablam diyor bizi görsen ot yok su yok sanada belli etmiyoz ama icim içimi yedi sonra doguramadim sezeryan alındım ben taa dogumdan bir ay sonra öğrendim bunu ablam annem bunu güle güle bir anlatiyolar dedim aslında ben doğuracaktır ama siz beni dogurtmadiniz böyle bir anısı var bizde hala anlatıp güleriz

İsde o otu aktardan alıyorsun duasi var duasını suya okuyorsun doğum başlayınca otu suyun içine koyuyorsun doğum gerçekleşince tekrar sudan cikariyorsun canim

Vermezse mahbud neylesin Mahmut demisler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…