2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Oğlum aşırı hareketliydi karnımda, 8 yıldır da öyle devamke.. Kızım ona göre sakindi, şuan abiye göre daha sakin gibi ama gaz sancısı yeni başlıyor içinden chucky çıkmaz umarım
Kursunu gün içinde cevizle yiyorum ama komposto yapmadım. Onu da deniyim. Sağol kuzucum. Ay 10 kilo vermiştim hastaneden geldiğimde onu ye bunu ye kesin aldım üstüne

Bebeğim gtümüz başımız eğildi valla Hayırlısı ile bir doğursaydık keşke. Okuyorum da ya bu tansiyon işi modumu düşürdü baya. Bugün iyiydim gerçi şükür
Aynen ya bugün bende dedim gözümü açan kapatam 38 hafta olsunsaglicakla

Ay ağzını hayra aç yarın kontrol var bı de yatırıyorum demesin
Anam seni bir memnun edemedik napalim sekerim ellimizde olan bu ya evde kicini kiracan TV int keyfi yapacan yada hastanede canım sıkıldi sıkıldı deyip kıçının ustüne oturacann

bu kişi ben olacakmışım gibi geliyor ama hayırlısı

Teyzeleri bugün kontrolümüzde oğlumun 2,75 kg olduğunu öğrendik 36. Haftadayız akşam da fizyoterapist randevumuz vardı ohhh bi masaj yaptı bi de hareketler yaptırdı belim kendine geldi. 37. Haftadan sonra doğumda kuvöze gerek kalmıyor dedi doktorumuz biraz daha içim rahatladı
Bebek arabası oto koltuğu anakucağı beşiği herşeyi tamam bi tek kamerası kaldı o iş babasında

Ahaha biraz traji komik ama nasip be ekocum evet çok kasmamak doğru ya, bakıyorum kimisi her şeyi yapıyor sonuç sezaryen, bazısı da yan gel yat osman normal doğuruyor.

Ahaha ya olaya bak yaaa

Kız o telaş içinde otu motu yine iyi düşünmüşsün helal olsun bizimkiler benden daha telaşlı olacak diye korkuyorum bende bide bu otu söylesem heralde kafayı yerler

Meryem Ana otunu bana herkes söylüyor ya. Yapaniniz var mi
Ben kullandım canım. Hatta biz eşimle umreye gitmiştik meryem ana otunu ordan almak nasip olmustu Dua ve teslimiyetle alakalı ben yer gök duacılardan olduğum için bu otu da faydasına inanarak kayinvalideme verdim. Sancim başladı hastaneye giderken atmış suya bildiği duaları okumuş üflemis. Sonra doğum haberi gelince de çıkarmış. Ve benim dogumum kolay geçti çok şükür. Yani sadece ot değil tabi pek çok şey etkili. Hurma yedim perine masaji kegel egzersizi scuat. Abimin esinde de yaptık bu otu onunda doğumu kolay geçmiş. Allahim hepimizin ettiği duaları kabul etsin, sağlıklı sıhhatli kolay doğumlar yaşayalım, burda birbirimizin güzel haberlerini alıp sevincine ortak olmak nasip olsun inşallah

Zeyno ya ya bizz benim günahım neydii

Kız o telaş içinde otu motu yine iyi düşünmüşsün helal olsun bizimkiler benden daha telaşlı olacak diye korkuyorum bende bide bu otu söylesem heralde kafayı yerler
Kız anlatsam birde Ogün tutturdular içli köfte yapalım diye önceden hazırlamıştık herşeyi eee yede gitt sanki gezmeye gidiyomm o telesada ben duşa girdim saçımı filan yaptım annemde içli köfte yapıyor vay anam vay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…