Oğlum aşırı hareketliydi karnımda, 8 yıldır da öyle devamke.. Kızım ona göre sakindi, şuan abiye göre daha sakin gibi ama gaz sancısı yeni başlıyor içinden chucky çıkmaz umarımYahu bu bebisler büyüdükce hareketlerini daha az hissetmeyecek miydik? Diyorum ki ilk hamileligimde kızım hiç hareket etmemiş. Bu bebeğim o kadar hareketli ki yemek yedikten sonra başlıyor partilemeyehareketli bebekler doğunca da hareketli olur mu acaba
Kursunu gün içinde cevizle yiyorum ama komposto yapmadım. Onu da deniyim. Sağol kuzucum. Ay 10 kilo vermiştim hastaneden geldiğimde onu ye bunu ye kesin aldım üstüneQ Queen_bee17 kuzum beyaz dut kurusu kürü de acayip süt fışkırtıyormuşsanırım kaynar suda komposto gibi yapıyorlar. Annem bana elma kompostosu yapardı oğlumda tarçınlı falan çok iyi gelirdi bol bol tüket canım
Aynen ya bugün bende dedim gözümü açan kapatam 38 hafta olsunBebeğim gtümüz başımız eğildi vallaHayırlısı ile bir doğursaydık keşke. Okuyorum da ya bu tansiyon işi modumu düşürdü baya. Bugün iyiydim gerçi şükür
Gizz senin hastanede kalma zamanın gelmissorda daha mutlusun sanki sen bir görün gel istersen ne dersin evde durmak rutin hayat sana gelmiyor sekerim
Anam seni bir memnun edemedikAy ağzını hayra aç yarın kontrol var bı de yatırıyorum demesin
Tamam ben TV telefon devamke o zamanAnam seni bir memnun edemediknapalim sekerim ellimizde olan bu ya evde kicini kiracan TV int keyfi yapacan yada hastanede canım sıkıldi sıkıldı deyip kıçının ustüne oturacann
Benim kontrol de yarin bakalim napiyor bebemTamam ben TV telefon devamke o zamanSinan da gitti o yine oyaliyodu biraz
Haa şöyle akıllı olTamam ben TV telefon devamke o zamanSinan da gitti o yine oyaliyodu biraz
Sorma bende boşluğa düştümTamam ben TV telefon devamke o zamanSinan da gitti o yine oyaliyodu biraz
bu kişi ben olacakmışım gibi geliyor ama hayırlısıYa güneş bende birini takip etmeye başladım öneri ile kadın kolay doğum için hareketler paylaşmış zaten sporcu yoga felan yapıyor neyse kadının bugün doğum hikayesine baktım normal doğuramamış yasonra dedim ekocum kasma bu kadar
Ya biliyorum canın yanıyor ama bana çok kaşındığında ebem bak ne güzel vücudun bebeğini beslemeye hazırlanıyor demişti sen de öyle düşünArkadaşlar memelerimin uçları sızlıyor
Ahaha biraz traji komik ama nasip be ekocumYa güneş bende birini takip etmeye başladım öneri ile kadın kolay doğum için hareketler paylaşmış zaten sporcu yoga felan yapıyor neyse kadının bugün doğum hikayesine baktım normal doğuramamış yasonra dedim ekocum kasma bu kadar
Ahaha ya olaya bak yaaaSana anlatayım azcik gül
Şimdi ben O otu güzelce araştırdım duasını filan buldum int şu şişesine okudum duasını duada Meryem suresiydi bir kaç süre daha var okudum suya hazırladım sonra sancı başladı ama yalancı sancı filan olur diye suya koymadım evden çıkarken anneme dedimki anne ben bunları masanın üstüne koydum biz seni arayacağız doğ başladı dersek sen suyun icine otu atacaksın çıkar dediğimiz zamanda çıkaracaksın dedim tamam dedi sonra ben hastaneye gittim sancı var doğ başladı diyince ablama dedim otu annem suya atsin ablam annemi arıyor otu suya at diye eee ne su var ne ot annem diyorki daha yeni masanın üstündeydi nereye gitti annemle beraber de ablamin kızlar var evde çok yaramazlar bunlar güzelce almislar şişedeki suyu icmislerotuda firtlatmis atmışlar annem tuttusmus ot nerde su nerde sonra otu bulmuş abime demiş sen sunun Duasını oku ben orda sancı cekiyom ablam diyor bizi görsen ot yok su yok sanada belli etmiyoz ama icim içimi yedi sonra doguramadim sezeryan alındım ben taa dogumdan bir ay sonra öğrendim bunu ablam annem bunu güle güle bir anlatiyolar dedim aslında ben doğuracaktır ama siz beni dogurtmadiniz böyle bir anısı var bizde hala anlatıp güleriz
İsde o otu aktardan alıyorsun duasi var duasını suya okuyorsun doğum başlayınca otu suyun içine koyuyorsun doğum gerçekleşince tekrar sudan cikariyorsun canim
Kalmış 4 haftacık be gülüm hadi hayırlısıAynen ya bugün bende dedim gözümü açan kapatam 38 hafta olsunsaglicakla
Hadi hayırlısı kuzum maşallahı vardır merak etmeBenim kontrol de yarin bakalim napiyor bebem
Kız o telaş içinde otu motu yine iyi düşünmüşsün helal olsunSana anlatayım azcik gül
Şimdi ben O otu güzelce araştırdım duasını filan buldum int şu şişesine okudum duasını duada Meryem suresiydi bir kaç süre daha var okudum suya hazırladım sonra sancı başladı ama yalancı sancı filan olur diye suya koymadım evden çıkarken anneme dedimki anne ben bunları masanın üstüne koydum biz seni arayacağız doğ başladı dersek sen suyun icine otu atacaksın çıkar dediğimiz zamanda çıkaracaksın dedim tamam dedi sonra ben hastaneye gittim sancı var doğ başladı diyince ablama dedim otu annem suya atsin ablam annemi arıyor otu suya at diye eee ne su var ne ot annem diyorki daha yeni masanın üstündeydi nereye gitti annemle beraber de ablamin kızlar var evde çok yaramazlar bunlar güzelce almislar şişedeki suyu icmislerotuda firtlatmis atmışlar annem tuttusmus ot nerde su nerde sonra otu bulmuş abime demiş sen sunun Duasını oku ben orda sancı cekiyom ablam diyor bizi görsen ot yok su yok sanada belli etmiyoz ama icim içimi yedi sonra doguramadim sezeryan alındım ben taa dogumdan bir ay sonra öğrendim bunu ablam annem bunu güle güle bir anlatiyolar dedim aslında ben doğuracaktır ama siz beni dogurtmadiniz böyle bir anısı var bizde hala anlatıp güleriz
İsde o otu aktardan alıyorsun duasi var duasını suya okuyorsun doğum başlayınca otu suyun içine koyuyorsun doğum gerçekleşince tekrar sudan cikariyorsun canim
Ben kullandım canım. Hatta biz eşimle umreye gitmiştik meryem ana otunu ordan almak nasip olmustuMeryem Ana otunu bana herkes söylüyor ya. Yapaniniz var mi
Zeyno ya ya bizz benim günahım neydiiBen kullandım canım. Hatta biz eşimle umreye gitmiştik meryem ana otunu ordan almak nasip olmustuDua ve teslimiyetle alakalı ben yer gök duacılardan olduğum için bu otu da faydasına inanarak kayinvalideme verdim. Sancim başladı hastaneye giderken atmış suya bildiği duaları okumuş üflemis. Sonra doğum haberi gelince de çıkarmış. Ve benim dogumum kolay geçti çok şükür. Yani sadece ot değil tabi pek çok şey etkili. Hurma yedim perine masaji kegel egzersizi scuat. Abimin esinde de yaptık bu otu onunda doğumu kolay geçmiş. Allahim hepimizin ettiği duaları kabul etsin, sağlıklı sıhhatli kolay doğumlar yaşayalım, burda birbirimizin güzel haberlerini alıp sevincine ortak olmak nasip olsun inşallah ❤
Kız anlatsam birde Ogün tutturdular içli köfte yapalım diye önceden hazırlamıştık herşeyi eee yede gittKız o telaş içinde otu motu yine iyi düşünmüşsün helal olsunbizimkiler benden daha telaşlı olacak diye korkuyorum bende bide bu otu söylesem heralde kafayı yerler
Zeyno ya ya bizz benim günahım neydii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?