- 2 Mart 2020
- 286
- 881
- 53
- 31
Bu daha iyimis bakKız anlatsam birde Ogün tutturdular içli köfte yapalım diye önceden hazırlamıştık herşeyi eee yede gittsanki gezmeye gidiyomm o telesada ben duşa girdim saçımı filan yaptım annemde içli köfte yapıyor vay anam vay
HahahaKız anlatsam birde Ogün tutturdular içli köfte yapalım diye önceden hazırlamıştık herşeyi eee yede gittsanki gezmeye gidiyomm o telesada ben duşa girdim saçımı filan yaptım annemde içli köfte yapıyor vay anam vay
Bunu dikkatli yapmak lazımmış ya gerçekten etkili diyorlar. Doğumdan hemen sonra çıkarmak lazımmış sudan o kapanmayınca rahimde kapanmıyormuşMeryem Ana otunu bana herkes söylüyor ya. Yapaniniz var mi
Cok güzelİnstada vip bebek çikolatacısından sipariş verdim ben. Hızlıca göndermişler kardeşime. Resim attı bana, güzelce paketlemişler de pıtpıtlı poşete arka planda fotosu var. Gemici ve ayıcıklı figürlerden sipariş etmiştim, Pelit markası ama tadına bakmadık, diğer paketleri de açmadı kardeşim bozulmasın diyebu iki görüntü var sadece, gelince getirecek artık.
Bende ordan verdim canım dün gelir bir iki güne. Ağız tadıyla yemek dağıtmak nasip olsun inşallahİnstada vip bebek çikolatacısından sipariş verdim ben. Hızlıca göndermişler kardeşime. Resim attı bana, güzelce paketlemişler de pıtpıtlı poşete arka planda fotosu var. Gemici ve ayıcıklı figürlerden sipariş etmiştim, Pelit markası ama tadına bakmadık, diğer paketleri de açmadı kardeşim bozulmasın diyebu iki görüntü var sadece, gelince getirecek artık.
Kuzum normal dogumda genelde olan bisey hemoroid yani o kabizmis gibi ikinildigindan . Ama bi sure sonra normale doner benceKızlar gece gece bir dertle geldim yine allah beterinden saklasında can sıkıyor iştebenim uzun süren kabızlık sonunda acayip hemoroidim oldu kanama vs olmuyor şükür ama baya dışarı çıkıyor. Normal doğum çok daha kötü yapar diye korkuyorum drumda hiç yorum yapmadı aşırı normal doğum yanlısı olduğu için sizce bu surumu ciddiye alıp bi genel cerrahiye gideyim mi? Yoksa her doğumda oluyor mu bu hemoroid
Bana da geçen sene ameliyattan sonra olmuştu hemoroid patikli. Bence her doğumdan sonra oliyiKızlar gece gece bir dertle geldim yine allah beterinden saklasında can sıkıyor iştebenim uzun süren kabızlık sonunda acayip hemoroidim oldu kanama vs olmuyor şükür ama baya dışarı çıkıyor. Normal doğum çok daha kötü yapar diye korkuyorum drumda hiç yorum yapmadı aşırı normal doğum yanlısı olduğu için sizce bu surumu ciddiye alıp bi genel cerrahiye gideyim mi? Yoksa her doğumda oluyor mu bu hemoroid
Doğumdan sonraki hemoroidi hiç dert etmiyorum ilaç milac daha kolay çare bulunuyor. Şu an ilaç kullanamadığımız için daha sıkıntı bence. bende çok çekiyorumKızlar gece gece bir dertle geldim yine allah beterinden saklasında can sıkıyor iştebenim uzun süren kabızlık sonunda acayip hemoroidim oldu kanama vs olmuyor şükür ama baya dışarı çıkıyor. Normal doğum çok daha kötü yapar diye korkuyorum drumda hiç yorum yapmadı aşırı normal doğum yanlısı olduğu için sizce bu surumu ciddiye alıp bi genel cerrahiye gideyim mi? Yoksa her doğumda oluyor mu bu hemoroid
Sen bayadır yoktun ortalarda canım. Nasıl geçiyor hamilelik bebek nasılDoğumdan sonraki hemoroidi hiç dert etmiyorum ilaç milac daha kolay çare bulunuyor. Şu an ilaç kullanamadığımız için daha sıkıntı bence. bende çok çekiyorumben hafta sonu temizlik yaparken azıcık zorladım kendimi. Kabız olmasam bile çıkıyor bu zıkkım. Ilık su iyi geliyor. Kabızken de zeytinyağı sürüyordum o da iyi geliyor.
İyiyiz çok şükür canım benim. Doğum iznine ayrılacağım diye baya yoğundum işlerden. Normalde 37ye kadar çalışırım diyordum da uzun süre oturunca yoruluyorum artık. Bel ağrısı ile başım belada hepimiz gibi. Onun dışında sıkıntı yok çok şükür. Cumartesi kontrol var bakalım Bulut bey büyümüş mü görecezSen bayadır yoktun ortalarda canım. Nasıl geçiyor hamilelik bebek nasıl
Bizde çok iyiyiz şükürİyiyiz çok şükür canım benim. Doğum iznine ayrılacağım diye baya yoğundum işlerden. Normalde 37ye kadar çalışırım diyordum da uzun süre oturunca yoruluyorum artık. Bel ağrısı ile başım belada hepimiz gibi. Onun dışında sıkıntı yok çok şükür. Cumartesi kontrol var bakalım Bulut bey büyümüş mü görecezsizler nasılsınız muhabbete giremedim ama okuyorum geceleri
Her türlü sorun. Uzun süre oturunca karın bölgesi sıkışıyor diye ağrı yapıyor belim ağrıyor. Yatınca da sırt kısmı ağrıyor nefesim daralıyor. Ayaktayken iyiyim amaBizde çok iyiyiz şükürbenimde kontrolüm perşembe günü bir aksilik olmazsa tabi. 32 de çalışabilir raporu aldım şubat 2 ye kadar çalışacağım sonrası zorunlu rapor zaten. Ama inan çok zorlaştı bel fıtığım da var oturarak çalışıyorum kalkınca tuvalete bile gitsem zor yürüyorum ama evde kalsam da ödemim artardı dinlenirken bana yatıp uzanmak gelmiyor pek oğlumda erken ayrılmıştım sabahları gözüm bile açılmıyordu ödemden.
Ben konuyu yaşamadım bizzat ama çok yakın arkadaşım ve ablamın komşusu ikisi de hemoroid ile normal doğum yaptı ve perişan oldular gerçekten. Korkutmak istemem ama kadın korkudan ikinciyi sezeryan yaptı. Bence ihmal etme bu konuyu canımKızlar gece gece bir dertle geldim yine allah beterinden saklasında can sıkıyor iştebenim uzun süren kabızlık sonunda acayip hemoroidim oldu kanama vs olmuyor şükür ama baya dışarı çıkıyor. Normal doğum çok daha kötü yapar diye korkuyorum drumda hiç yorum yapmadı aşırı normal doğum yanlısı olduğu için sizce bu surumu ciddiye alıp bi genel cerrahiye gideyim mi? Yoksa her doğumda oluyor mu bu hemoroid
Çok geçmiş olsun. İhmal etme bence de son haftalar artık riske değmez. Git en azından tahlil yaparlarGünaydın kızlar bu geceyi çok kötü geçirdim gerçekten. Bebiş o kadar hareketliydi ki uyutmadi midem bulanmaya başladı karnıma ağrı girince kalktım biraz yürüdüm evin içinde birden ishal istifar perişan oldum banyoda yığılıp kaldım resmen içim dışıma çıktı,Eşim sağolsun bı duş aldırdı yattım uyudum ama çok kötü oldum gerçekten. Bu gün de devam ederse hemen doktora gitmeyi planlıyorum. İnşallah virüs filan kapmamışımdır
Aynen gerçekten şu son haftaları da hasta olarak geçirmem inşallahÇok geçmiş olsun. İhmal etme bence de son haftalar artık riske değmez. Git en azından tahlil yaparlar
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar bu geceyi çok kötü geçirdim gerçekten. Bebiş o kadar hareketliydi ki uyutmadi midem bulanmaya başladı karnıma ağrı girince kalktım biraz yürüdüm evin içinde birden ishal istifar perişan oldum banyoda yığılıp kaldım resmen içim dışıma çıktı,Eşim sağolsun bı duş aldırdı yattım uyudum ama çok kötü oldum gerçekten. Bu gün de devam ederse hemen doktora gitmeyi planlıyorum. İnşallah virüs filan kapmamışımdır
320 ₺ olmuş gerçekten her şeye zam geldi. İyi yapmışsınız erken almaklaBen yaptırdım baya oluyor hatta zam gelecek diyeınstagram da bebek çikolatacısı çikolata dükkanı diye geçiyor taze idi çabuk geldi 100 tanesini 219 du galiba çok fazla site var hayat daha uyguna da vardı ama kalitesine güvenemedim açıkçası
O sayfaya da bakayım hemen. Fiyatlar hemen hemen ayni sanirim. Çikolatası kaliteli olsun daBende bugün vipbebekçikolatasından verdim ayıcıklı yuvarlak kutu üzerinde pleksi ile isim yazıyor 100 adet madlen baskılı pelit marka çikolata 380 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?