- 18 Mart 2018
- 610
- 950
- 103
- 35
Ne kadar güzel olmusİnstada vip bebek çikolatacısından sipariş verdim ben. Hızlıca göndermişler kardeşime. Resim attı bana, güzelce paketlemişler de pıtpıtlı poşete arka planda fotosu var. Gemici ve ayıcıklı figürlerden sipariş etmiştim, Pelit markası ama tadına bakmadık, diğer paketleri de açmadı kardeşim bozulmasın diyebu iki görüntü var sadece, gelince getirecek artık.
Çok geçmiş olsun. Kontrol amaçlı yine de gidilebilir doktora. Bir sey yoksa hastaneden bulasir mi diye de korkuyor insan gerci.Günaydın kızlar bu geceyi çok kötü geçirdim gerçekten. Bebiş o kadar hareketliydi ki uyutmadi midem bulanmaya başladı karnıma ağrı girince kalktım biraz yürüdüm evin içinde birden ishal istifar perişan oldum banyoda yığılıp kaldım resmen içim dışıma çıktı,Eşim sağolsun bı duş aldırdı yattım uyudum ama çok kötü oldum gerçekten. Bu gün de devam ederse hemen doktora gitmeyi planlıyorum. İnşallah virüs filan kapmamışımdır
Ya ben şimdi genel cerrahiye randevu aldım doğum öncesi bişi yapabilir miyim diye ama ilaç kullanılamıyosa boşuna gidicemDoğumdan sonraki hemoroidi hiç dert etmiyorum ilaç milac daha kolay çare bulunuyor. Şu an ilaç kullanamadığımız için daha sıkıntı bence. bende çok çekiyorumben hafta sonu temizlik yaparken azıcık zorladım kendimi. Kabız olmasam bile çıkıyor bu zıkkım. Ilık su iyi geliyor. Kabızken de zeytinyağı sürüyordum o da iyi geliyor.
Patikli benim ilk kızımda çıkmıştı sonra ben onu yağlayıp içe ite ite yok ettimYa ben şimdi genel cerrahiye randevu aldım doğum öncesi bişi yapabilir miyim diye ama ilaç kullanılamıyosa boşuna gidicemkorkuyorum normal doğumda ne var ne yok dışarı çıkacak diye
Benim şimdiden çıktı işte aynı yöntemi bende yapıyorumPatikli benim ilk kızımda çıkmıştı sonra ben onu yağlayıp içe ite ite yok ettimZor doğumlarda çıkabiliyor diye biliyorum.
Tamam yönteme devam balımBenim şimdiden çıktı işte aynı yöntemi bende yapıyorumallahtan ağrı ve kanama yok şimdilik
Ay bi video denk geldim alzheimer hastası bi kadın yemek yedirenin kızı olduğunu hatırlıyorallahım ağla ağla içim dışıma çıktı
Ankara’da çok iyi daktır var patikli olmasa seni ona götürürüzBenim şimdiden çıktı işte aynı yöntemi bende yapıyorumallahtan ağrı ve kanama yok şimdilik
Ay bi video denk geldim alzheimer hastası bi kadın yemek yedirenin kızı olduğunu hatırlıyorallahım ağla ağla içim dışıma çıktı
Düzelir üzülme yaYa arkadaşlar burnum bir büyümüşki burnum çok küçüktür yani gitti hokka gibi burnum. Bu düzeliyor mu doğum sonrası?
Düzelir tabi şuan ödem vardır her yerinde doğumdan bir gün sonra normale döner. Benim ayak bileğimdeki kemik kaybolduYa arkadaşlar burnum bir büyümüşki burnum çok küçüktür yani gitti hokka gibi burnum. Bu düzeliyor mu doğum sonrası?
Sen nasil oldun kuzuTamam yönteme devam balımBak çok işe yarıyor ciddiyim. Geçecek doğumdan sonra biraz özen gösterince. Geçmezse genel cerrahi çözer artık
İzleme şüle şeyler.
Kiz ben 7. Aydan beri oyleyim gece uyan kac kere 6.40 ta namaza uyan sonra 7.30 gibi uyu 10 a kadar guzel uyuyorum alistim bu duzene deUyku düzeni felan kalmadı ya. Gece 2de anca uyudum sabah 7ye kadar 4 kere tuvalete kalktım. Eşim 7de evden çıkarken ben tamamen uyanmıştım. 8 gibi uyudum şimdi uyandım. 8-10 arası güzel bi uyku çektim sadece.
Tamamen bu şekilde yaşıyorum aynısı yaUyku düzeni felan kalmadı ya. Gece 2de anca uyudum sabah 7ye kadar 4 kere tuvalete kalktım. Eşim 7de evden çıkarken ben tamamen uyanmıştım. 8 gibi uyudum şimdi uyandım. 8-10 arası güzel bi uyku çektim sadece.
İyiym canım sağ olasın, bol tuzlu peynir yiyorum. Biraz daha iyi gibiyim. Kızımı okula bırakıp almam lazım. O yüzden stres olmuştum ama tuzu bastım kendime. İnşallah çok ödem olmaz ya da ters tepip yüksek tansiyon yapmazSen nasil oldun kuzu
Kiz ben 7. Aydan beri oyleyim gece uyan kac kere 6.40 ta namaza uyan sonra 7.30 gibi uyu 10 a kadar guzel uyuyorum alistim bu duzene de
Ayy düzelir düzelir ödem oldun demekYa arkadaşlar burnum bir büyümüşki burnum çok küçüktür yani gitti hokka gibi burnum. Bu düzeliyor mu doğum sonrası?
inş drluk olmam ya ama gezmeye gelirim ankaraya sırma saçlımlaAnkara’da çok iyi daktır var patikli olmasa seni ona götürürüzZeytinyağı bende de çok işe yaradı. Şuan içerde inşallah çıkmaz
İnsaAllah canim zatem dikkat edersin takipte olursun tansiyonu da. Bende kontrolden ciktim her sey yolunda enzimler icin kan verdim tekrar nst girdim guzel cikti tansiyon enzim ya da bebe kilosu sorun olmazsa normal yaoariz dedi bekleyecegiz artik dedi bacaklarima falan bakti kac kilo aldin dedi 8 dedim cok iyi hic almamissin dedi etin de sıkı ya iyi dedi kari takti etimeİyiym canım sağ olasın, bol tuzlu peynir yiyorum. Biraz daha iyi gibiyim. Kızımı okula bırakıp almam lazım. O yüzden stres olmuştum ama tuzu bastım kendime. İnşallah çok ödem olmaz ya da ters tepip yüksek tansiyon yapmaz
Maşallah canım şükür artık sen de yolun sonuna geldin, bundan sonra artık sağlıkla gelsin kuzu. Bu hatun seni niye ölçüp tartıp biçip duruyor yaİnsaAllah canim zatem dikkat edersin takipte olursun tansiyonu da. Bende kontrolden ciktim her sey yolunda enzimler icin kan verdim tekrar nst girdim guzel cikti tansiyon enzim ya da bebe kilosu sorun olmazsa normal yaoariz dedi bekleyecegiz artik dedi bacaklarima falan bakti kac kilo aldin dedi 8 dedim cok iyi hic almamissin dedi etin de sıkı ya iyi dedi kari takti etime
Kıskanıyor mu acabaİnsaAllah canim zatem dikkat edersin takipte olursun tansiyonu da. Bende kontrolden ciktim her sey yolunda enzimler icin kan verdim tekrar nst girdim guzel cikti tansiyon enzim ya da bebe kilosu sorun olmazsa normal yaoariz dedi bekleyecegiz artik dedi bacaklarima falan bakti kac kilo aldin dedi 8 dedim cok iyi hic almamissin dedi etin de sıkı ya iyi dedi kari takti etime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?