2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ne kadar güzel olmus vip için bir öneri daha gelmişti hemen bakıyorum tesekkurler

Çok geçmiş olsun. Kontrol amaçlı yine de gidilebilir doktora. Bir sey yoksa hastaneden bulasir mi diye de korkuyor insan gerci.
Gece benim de midemin üstünde değişik bir acı vardı. Agri değil de acı. Hiç uyutmadı anlamadım ne olduğunu

Ya ben şimdi genel cerrahiye randevu aldım doğum öncesi bişi yapabilir miyim diye ama ilaç kullanılamıyosa boşuna gidicem korkuyorum normal doğumda ne var ne yok dışarı çıkacak diye

Ya ben şimdi genel cerrahiye randevu aldım doğum öncesi bişi yapabilir miyim diye ama ilaç kullanılamıyosa boşuna gidicem korkuyorum normal doğumda ne var ne yok dışarı çıkacak diye
Patikli benim ilk kızımda çıkmıştı sonra ben onu yağlayıp içe ite ite yok ettim Zor doğumlarda çıkabiliyor diye biliyorum.

Patikli benim ilk kızımda çıkmıştı sonra ben onu yağlayıp içe ite ite yok ettim Zor doğumlarda çıkabiliyor diye biliyorum.
Benim şimdiden çıktı işte aynı yöntemi bende yapıyorum allahtan ağrı ve kanama yok şimdilik
Ay bi video denk geldim alzheimer hastası bi kadın yemek yedirenin kızı olduğunu hatırlıyor allahım ağla ağla içim dışıma çıktı

Tamam yönteme devam balım Bak çok işe yarıyor ciddiyim. Geçecek doğumdan sonra biraz özen gösterince. Geçmezse genel cerrahi çözer artık
İzleme şüle şeyler.

Ankara’da çok iyi daktır var patikli olmasa seni ona götürürüz Zeytinyağı bende de çok işe yaradı. Şuan içerde inşallah çıkmaz

Ya arkadaşlar burnum bir büyümüş ki burnum çok küçüktür yani gitti hokka gibi burnum. Bu düzeliyor mu doğum sonrası?
Düzelir tabi şuan ödem vardır her yerinde doğumdan bir gün sonra normale döner. Benim ayak bileğimdeki kemik kayboldu bilek kalmadı parmaklar sosis el de benim değil allahtan totomu göremiyorum onu da tanıyamam zaten

Tamam yönteme devam balım Bak çok işe yarıyor ciddiyim. Geçecek doğumdan sonra biraz özen gösterince. Geçmezse genel cerrahi çözer artık
İzleme şüle şeyler.
Sen nasil oldun kuzu
Kiz ben 7. Aydan beri oyleyim gece uyan kac kere 6.40 ta namaza uyan sonra 7.30 gibi uyu 10 a kadar guzel uyuyorum alistim bu duzene de

Sen nasil oldun kuzu

Kiz ben 7. Aydan beri oyleyim gece uyan kac kere 6.40 ta namaza uyan sonra 7.30 gibi uyu 10 a kadar guzel uyuyorum alistim bu duzene de
İyiym canım sağ olasın, bol tuzlu peynir yiyorum. Biraz daha iyi gibiyim. Kızımı okula bırakıp almam lazım. O yüzden stres olmuştum ama tuzu bastım kendime. İnşallah çok ödem olmaz ya da ters tepip yüksek tansiyon yapmaz

Ya arkadaşlar burnum bir büyümüş ki burnum çok küçüktür yani gitti hokka gibi burnum. Bu düzeliyor mu doğum sonrası?
Ayy düzelir düzelir ödem oldun demek benim büyümedi çok şükür ayaklarımda büyümedi nazar boncuğumuda bırakayımda
Ankara’da çok iyi daktır var patikli olmasa seni ona götürürüz Zeytinyağı bende de çok işe yaradı. Şuan içerde inşallah çıkmaz
inş drluk olmam ya ama gezmeye gelirim ankaraya sırma saçlımla

İnsaAllah canim zatem dikkat edersin takipte olursun tansiyonu da. Bende kontrolden ciktim her sey yolunda enzimler icin kan verdim tekrar nst girdim guzel cikti tansiyon enzim ya da bebe kilosu sorun olmazsa normal yaoariz dedi bekleyecegiz artik dedi bacaklarima falan bakti kac kilo aldin dedi 8 dedim cok iyi hic almamissin dedi etin de sıkı ya iyi dedi kari takti etime

Maşallah canım şükür artık sen de yolun sonuna geldin, bundan sonra artık sağlıkla gelsin kuzu. Bu hatun seni niye ölçüp tartıp biçip duruyor ya

Kıskanıyor mu acaba maşallah de nazar değmesin deseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…