Götünü kaşı ama doktorun yanında değil ona da bakar oww göt de sıkıymış der al başına nazarı sonraİnsaAllah canim zatem dikkat edersin takipte olursun tansiyonu da. Bende kontrolden ciktim her sey yolunda enzimler icin kan verdim tekrar nst girdim guzel cikti tansiyon enzim ya da bebe kilosu sorun olmazsa normal yaoariz dedi bekleyecegiz artik dedi bacaklarima falan bakti kac kilo aldin dedi 8 dedim cok iyi hic almamissin dedi etin de sıkı ya iyi dedi kari takti etime
Doktor daha iyi biliyordur canım git doktora tabi ki. Belki gebelikte kullanılan ilaç vardır. Ben daflonla geçirmeye alıştığım için dedim gebelikte kullanamıyoruz diye. doktorun tavsiyesine göre bize de yaz lütfen. Eğer çaresi varsa ben de gideyim.Ya ben şimdi genel cerrahiye randevu aldım doğum öncesi bişi yapabilir miyim diye ama ilaç kullanılamıyosa boşuna gidicemkorkuyorum normal doğumda ne var ne yok dışarı çıkacak diye
Kadinin kani kayniyor banaMaşallah canım şükür artık sen de yolun sonuna geldin, bundan sonra artık sağlıkla gelsin kuzu. Bu hatun seni niye ölçüp tartıp biçip duruyor ya
BelkiKıskanıyor mu acabamaşallah de nazar değmesin deseydin
Onu gorse kesin nazari degerGötünü kaşı ama doktorun yanında değil ona da bakar oww göt de sıkıymış der al başına nazarı sonra
Güzel haberlerle gel inşallah canım,Selam kizlarr günaydın. Bugün kontrolümüz var akşam yemeği eşim işten gelince gidicez bakalım doktor ne diyecek. Bir de ben çikolata isme özel biseyler falan hiç yaptırmadım yaa gelenim gidenim olmaz diye pek hevesim yok ilerde pişman olur muyum acaba
Bende yaptirmadim ya kim gelecek ben orda dogurmuşumSelam kizlarr günaydın. Bugün kontrolümüz var akşam yemeği eşim işten gelince gidicez bakalım doktor ne diyecek. Bir de ben çikolata isme özel biseyler falan hiç yaptırmadım yaa gelenim gidenim olmaz diye pek hevesim yok ilerde pişman olur muyum acaba
Ya ben hastane ile görüşmeye gittim bana dediler ince uzun bi ikram masamız var ama ikramlarınız fazlaysa ek masa koyabiliriz höhh dedim ben orda doğum sonrası götümle başımla bebemle uğraşırken bi zahmet milletin ağzı eksik kalsınBende yaptirmadim ya kim gelecek ben orda dogurmuşumtatli ve cikolata ikram etmek icin aldiririm esime yeter
Ben de ayni fikirdeyim valla gelen eve gelir 40 i cikinca gotu basi dagitip milleti mi agirliycamYa ben hastane ile görüşmeye gittim bana dediler ince uzun bi ikram masamız var ama ikramlarınız fazlaysa ek masa koyabiliriz höhh dedim ben orda doğum sonrası götümle başımla bebemle uğraşırken bi zahmet milletin ağzı eksik kalsın
Vallahi bu kız büle diye diye doğuracakKızlar kuzenim var burda bulunduğum yerde yaşıyor aynı okulda görev yapıyoruz aramızda birkaç hafta vardı süreci beraber geçirdik aylardır şimdi doğuma gitmiş ayy öyle heyecanlıyım kii sanki ben doguruyorum. İsimlerimiz aynı bizim ikimizin de kızı oluyor aynı anda gebe kalmışız falan derken doğum da beraber olur diye düşünüyorduk şimdi o doğurmaya gidince bana ne kadar az kaldığı iyice dank etti. Kalbim pır pır atiyor siz de dua edin onunki normal doğum sağlıkla kucağına alsın inşallah bebişini
Maşallah canım böyle devam eder insallahhBu arada karaciger enzimlerim normal sinira inmis kizlar sukur hep bu ilaclar etkiliyo beni ya birakinca duzeldi 1 haftada
Allah kolay bir doğum nasip etsin sağ salim doğursun inşallahKızlar kuzenim var burda bulunduğum yerde yaşıyor aynı okulda görev yapıyoruz aramızda birkaç hafta vardı süreci beraber geçirdik aylardır şimdi doğuma gitmiş ayy öyle heyecanlıyım kii sanki ben doguruyorum. İsimlerimiz aynı bizim ikimizin de kızı oluyor aynı anda gebe kalmışız falan derken doğum da beraber olur diye düşünüyorduk şimdi o doğurmaya gidince bana ne kadar az kaldığı iyice dank etti. Kalbim pır pır atiyor siz de dua edin onunki normal doğum sağlıkla kucağına alsın inşallah bebişini
Eve gelen de baklavası ile gelsin yaBen de ayni fikirdeyim valla gelen eve gelir 40 i cikinca gotu basi dagitip milleti mi agirliycamhastane personeli benim ailem ve kayin aile icin tatli falan aldiririm sadece
Olsun demekki o daha çok gözüne battıydıEvet ekocum dünden beri 20 gömlek ütüleyecektin naptın? Ütülemedim
Peki onun yerine naptın? Balkon kileri düzenledim, fazlalıkları çıkardım. Süpürgeledim paspasladım.
Ne kadar planlısınız afferim
Amaaan plan yapınca hiç bişey istediğin gibi gitmiyor boşver. Yine boş durmamışşın maşallahEvet ekocum dünden beri 20 gömlek ütüleyecektin naptın? Ütülemedim
Peki onun yerine naptın? Balkon kileri düzenledim, fazlalıkları çıkardım. Süpürgeledim paspasladım.
Ne kadar planlısınız afferim
Aynen kaç gündür aklımdaydı, şimdi fırını çekecem üstünde mini bir dolap var onu silecem. Fırının içini silecem. Ulan bana enerji geldi galiba. Lan yoksa? Burnum da şişti zatenOlsun demekki o daha çok gözüne battıydıçıkmış aradan ev daha önemli adamın gömleğinden
Benim de bı atletle depend kaldı. Atleti unutmuşumAllah kolay bir doğum nasip etsin sağ salim doğursun inşallahdarısı başına bugün ona yarın sana artık hazırlıklarını gözden geçir benim bile çantam hazır ama don atlet südyen koymadım daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?