2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Götünü kaşı ama doktorun yanında değil ona da bakar oww göt de sıkıymış der al başına nazarı sonra

Ya ben şimdi genel cerrahiye randevu aldım doğum öncesi bişi yapabilir miyim diye ama ilaç kullanılamıyosa boşuna gidicem korkuyorum normal doğumda ne var ne yok dışarı çıkacak diye
Doktor daha iyi biliyordur canım git doktora tabi ki. Belki gebelikte kullanılan ilaç vardır. Ben daflonla geçirmeye alıştığım için dedim gebelikte kullanamıyoruz diye. doktorun tavsiyesine göre bize de yaz lütfen. Eğer çaresi varsa ben de gideyim.

Maşallah canım şükür artık sen de yolun sonuna geldin, bundan sonra artık sağlıkla gelsin kuzu. Bu hatun seni niye ölçüp tartıp biçip duruyor ya
Kadinin kani kayniyor bana
Kıskanıyor mu acaba maşallah de nazar değmesin deseydin
Belkiama seviyor baya beni
Götünü kaşı ama doktorun yanında değil ona da bakar oww göt de sıkıymış der al başına nazarı sonra
Onu gorse kesin nazari deger

Selam kizlarr günaydın. Bugün kontrolümüz var akşam yemeği eşim işten gelince gidicez bakalım doktor ne diyecek. Bir de ben çikolata isme özel biseyler falan hiç yaptırmadım yaa gelenim gidenim olmaz diye pek hevesim yok ilerde pişman olur muyum acaba

Güzel haberlerle gel inşallah canım, gelen gidenin olmazsa hiç pişman olmazsın boşa para verme. Düşün bebeğin bunu bilmeyecek sana da gönül koymaz hiç bizim yakın çevre gelir gider ben ondan aldım

Bende yaptirmadim ya kim gelecek ben orda dogurmuşum tatli ve cikolata ikram etmek icin aldiririm esime yeter

Bende yaptirmadim ya kim gelecek ben orda dogurmuşum tatli ve cikolata ikram etmek icin aldiririm esime yeter
Ya ben hastane ile görüşmeye gittim bana dediler ince uzun bi ikram masamız var ama ikramlarınız fazlaysa ek masa koyabiliriz höhh dedim ben orda doğum sonrası götümle başımla bebemle uğraşırken bi zahmet milletin ağzı eksik kalsın

Ben de ayni fikirdeyim valla gelen eve gelir 40 i cikinca gotu basi dagitip milleti mi agirliycam hastane personeli benim ailem ve kayin aile icin tatli falan aldiririm sadece

Kızlar kuzenim var burda bulunduğum yerde yaşıyor aynı okulda görev yapıyoruz aramızda birkaç hafta vardı süreci beraber geçirdik aylardır şimdi doğuma gitmiş ayy öyle heyecanlıyım kii sanki ben doguruyorum. İsimlerimiz aynı bizim ikimizin de kızı oluyor aynı anda gebe kalmışız falan derken doğum da beraber olur diye düşünüyorduk şimdi o doğurmaya gidince bana ne kadar az kaldığı iyice dank etti. Kalbim pır pır atiyor siz de dua edin onunki normal doğum sağlıkla kucağına alsın inşallah bebişini

Vallahi bu kız büle diye diye doğuracak

Allah kolay bir doğum nasip etsin sağ salim doğursun inşallah darısı başına bugün ona yarın sana artık hazırlıklarını gözden geçir benim bile çantam hazır ama don atlet südyen koymadım daha

Olsun demekki o daha çok gözüne battıydı çıkmış aradan ev daha önemli adamın gömleğinden

Amaaan plan yapınca hiç bişey istediğin gibi gitmiyor boşver. Yine boş durmamışşın maşallah biz yine iyi iş yapıyoruz kimi kadınlar hamile olmasa da tırnağının kırılmasından endişe ederek hiç bişey yapmıyor

Olsun demekki o daha çok gözüne battıydı çıkmış aradan ev daha önemli adamın gömleğinden
Aynen kaç gündür aklımdaydı, şimdi fırını çekecem üstünde mini bir dolap var onu silecem. Fırının içini silecem. Ulan bana enerji geldi galiba. Lan yoksa? Burnum da şişti zaten

Benim de bı atletle depend kaldı. Atleti unutmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…