- 19 Eylül 2013
- 4.881
- 9.360
- 408
Yoooosaaaa yoosaaaa bu yuva kurma şeysi miiiiiAynen kaç gündür aklımdaydı, şimdi fırını çekecem üstünde mini bir dolap var onu silecem. Fırının içini silecem. Ulan bana enerji geldi galiba. Lan yoksa? Burnum da şişti zaten
Yok ya evi bok götürüyor , yumurta kapıya dayandı şeysiYoooosaaaa yoosaaaa bu yuva kurma şeysi miiiii
O da iyidir iyi hissediyosan bosverYok ya evi bok götürüyor , yumurta kapıya dayandı şeysi
AY GECEN HAFTA BENİMDE YATARKEN BACAKLARIMI elleyince garip gelmişti iyi ödeminde yok dio. demekki hepsi bakıyo boyleİnsaAllah canim zatem dikkat edersin takipte olursun tansiyonu da. Bende kontrolden ciktim her sey yolunda enzimler icin kan verdim tekrar nst girdim guzel cikti tansiyon enzim ya da bebe kilosu sorun olmazsa normal yaoariz dedi bekleyecegiz artik dedi bacaklarima falan bakti kac kilo aldin dedi 8 dedim cok iyi hic almamissin dedi etin de sıkı ya iyi dedi kari takti etime
31. Haftada hastaneye yatınca çantayı hazırlayıp kapatıp kaldirmistim çok şükürAllah kolay bir doğum nasip etsin sağ salim doğursun inşallahdarısı başına bugün ona yarın sana artık hazırlıklarını gözden geçir benim bile çantam hazır ama don atlet südyen koymadım daha
Amiiin canım Cook amiinGeçmiş olsun canımdün bende dayanamadım ne var ne yok çıkardım ama midem yanıyordu ondan galiba. O his çok kötü birşey uzun süre kendime gelemedim rabbim tüm hamilelerin yardımcısı olsun inşallah
Aaa süper bilgi. Bende idrar tahlili yaptırmıştım da eser yazıyor sonuçta. Bol su içmeye dikkat et dedi doktor. İçiyorum ama lökosit benim kolum gibi bişey oldu hep var. Doğuma yakın bi munorol şase atarımKontrole gittim bende. Şükür hersey yolunda. Bu serklajıkı atan doktoruma. 13/8 sürekli tansiyonum dedim. Normal artık bu haftalarda kan basıncından dolayı dedi. Hareket edip hemen oturup ölçme daha da yüksek çıkar dedi. Progestana devam et dedi. Günde 3 kez alıyorum ben hep zaten. Bebiş 2800 gr olmuşiki hafta sonra son kez göreyim dedi. Bi de son idrar tahlilimde 10-12 lökosit vardı. Bugün kültür de verdirdi ve dedi ki; eğer bakteri varsa, ameliyat sonrası sonda takılırken bakteriyi daha da ileri itmiş oluruz bu da seni rahatsız eder dedi. Bu açıklaması çok kıymetli bi bilgiydi benim için. Son haftaları yaklaşan arkadaşlar da yaptırabilir diye paylaşayım dedim.
Bu arada geçen bi arkadaş da vardı ama nickini unuttum, bende karaciğer enzimleri hep normal ama safra asitleri çıktı gebeliğe bağlı safra çamuru oluşmuş olduğu için. Bulantı vs yapmıyor ama reflü gibi yanmalar yaşıyorum sürekli. Bi kontrol ettirmekte fayda var ultrasonla bakılıuor zaten
Gobek bedenden uzaklastikca hissizlesiyo sankiKızlar sizinde karnınız uyuşuk gibi mi kaşıyonca hissediyorum ama uyuşuk gibi de bi değişik normal mi tam en tepe gergin yerler böyles
Hastaneler o kadar kalabalık ki benim gittiğim hastane özel ama tıklım tıklım orası da gerçekten yeni gitmiş olmasam gidecekti dün gece ama üst üste de korkuyor insan bu gün daha iyiyim çok şükür mide bulantısı kesildi ishal zaten bir kere oldu sadece devam etseydi mecbur gidecektim korkmadım değilÇok geçmiş olsun. Kontrol amaçlı yine de gidilebilir doktora. Bir sey yoksa hastaneden bulasir mi diye de korkuyor insan gerci.
Gece benim de midemin üstünde değişik bir acı vardı. Agri değil de acı. Hiç uyutmadı anlamadım ne olduğunu
Ben de iki gündür bunu araştırıyordum. Sol taraf hissiz uyuşmuş gibi, gerilmeyle alakalıymışKızlar sizinde karnınız uyuşuk gibi mi kaşıyonca hissediyorum ama uyuşuk gibi de bi değişik normal mi tam en tepe gergin yerler böyles
Bende de aynı sol taraftaBen de iki gündür bunu araştırıyordum. Sol taraf hissiz uyuşmuş gibi, gerilmeyle alakalıymış
Aaaa geçen yazacaktım bende unuttum karnım uyuşuk benimde niye öyle kiKızlar sizinde karnınız uyuşuk gibi mi kaşıyonca hissediyorum ama uyuşuk gibi de bi değişik normal mi tam en tepe gergin yerler böyles
Almasan da olur canım bebek bezi kullanırsın yanları yırtıpta31. Haftada hastaneye yatınca çantayı hazırlayıp kapatıp kaldirmistim çok şükürbı tek depend midir nedir o kaldı maaş yatsın alcam inşallah
Hepimizde olduğuna göre normal kabul ediyorum arkadaşlar içim rahatladı tşkAaaa geçen yazacaktım bende unuttum karnım uyuşuk benimde niye öyle ki
Yaa renkli iki hafta sonra doğurursun bence maşaAllah yiğit beye kocaman olmuşKontrole gittim bende. Şükür hersey yolunda. Bu serklajıkı atan doktoruma. 13/8 sürekli tansiyonum dedim. Normal artık bu haftalarda kan basıncından dolayı dedi. Hareket edip hemen oturup ölçme daha da yüksek çıkar dedi. Progestana devam et dedi. Günde 3 kez alıyorum ben hep zaten. Bebiş 2800 gr olmuşiki hafta sonra son kez göreyim dedi. Bi de son idrar tahlilimde 10-12 lökosit vardı. Bugün kültür de verdirdi ve dedi ki; eğer bakteri varsa, ameliyat sonrası sonda takılırken bakteriyi daha da ileri itmiş oluruz bu da seni rahatsız eder dedi. Bu açıklaması çok kıymetli bi bilgiydi benim için. Son haftaları yaklaşan arkadaşlar da yaptırabilir diye paylaşayım dedim.
Bu arada geçen bi arkadaş da vardı ama nickini unuttum, bende karaciğer enzimleri hep normal ama safra asitleri çıktı gebeliğe bağlı safra çamuru oluşmuş olduğu için. Bulantı vs yapmıyor ama reflü gibi yanmalar yaşıyorum sürekli. Bi kontrol ettirmekte fayda var ultrasonla bakılıuor zaten
Onu bende merak ediyorum 33. Hafta 8. Ay mi 7buçuk mu oluyoGebelik takviminde bugün 8.ay bitiyor yazıyor9 a mı giriyorum ben ne çabuk
Hayırlısı canım ya paşamın gönlü nasıl isterse artık ben razıyımYaa renkli iki hafta sonra doğurursun bence maşaAllah yiğit beye kocaman olmuş
Benim 34 bitti canım 35.giriyorum yarın ondan yazdı galiba 33 7.5 ayOnu bende merak ediyorum 33. Hafta 8. Ay mi 7buçuk mu oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?