2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
AY GECEN HAFTA BENİMDE YATARKEN BACAKLARIMI elleyince garip gelmişti iyi ödeminde yok dio. demekki hepsi bakıyo boyle

31. Haftada hastaneye yatınca çantayı hazırlayıp kapatıp kaldirmistim çok şükür bı tek depend midir nedir o kaldı maaş yatsın alcam inşallah

Kontrole gittim bende. Şükür hersey yolunda. Bu serklajıkı atan doktoruma. 13/8 sürekli tansiyonum dedim. Normal artık bu haftalarda kan basıncından dolayı dedi. Hareket edip hemen oturup ölçme daha da yüksek çıkar dedi. Progestana devam et dedi. Günde 3 kez alıyorum ben hep zaten. Bebiş 2800 gr olmuş iki hafta sonra son kez göreyim dedi. Bi de son idrar tahlilimde 10-12 lökosit vardı. Bugün kültür de verdirdi ve dedi ki; eğer bakteri varsa, ameliyat sonrası sonda takılırken bakteriyi daha da ileri itmiş oluruz bu da seni rahatsız eder dedi. Bu açıklaması çok kıymetli bi bilgiydi benim için. Son haftaları yaklaşan arkadaşlar da yaptırabilir diye paylaşayım dedim.
Bu arada geçen bi arkadaş da vardı ama nickini unuttum, bende karaciğer enzimleri hep normal ama safra asitleri çıktı gebeliğe bağlı safra çamuru oluşmuş olduğu için. Bulantı vs yapmıyor ama reflü gibi yanmalar yaşıyorum sürekli. Bi kontrol ettirmekte fayda var ultrasonla bakılıuor zaten

Aaa süper bilgi. Bende idrar tahlili yaptırmıştım da eser yazıyor sonuçta. Bol su içmeye dikkat et dedi doktor. İçiyorum ama lökosit benim kolum gibi bişey oldu hep var. Doğuma yakın bi munorol şase atarım

Hastaneler o kadar kalabalık ki benim gittiğim hastane özel ama tıklım tıklım orası da gerçekten yeni gitmiş olmasam gidecekti dün gece ama üst üste de korkuyor insan bu gün daha iyiyim çok şükür mide bulantısı kesildi ishal zaten bir kere oldu sadece devam etseydi mecbur gidecektim korkmadım değil Son zamanlarımz Rabbim hepimizi korusun ağrı acı hastalık uğramasın grubumuza inşallah ve tüm hamilelere

Kızlar sizinde karnınız uyuşuk gibi mi kaşıyonca hissediyorum ama uyuşuk gibi de bi değişik normal mi tam en tepe gergin yerler böyles
Ben de iki gündür bunu araştırıyordum. Sol taraf hissiz uyuşmuş gibi, gerilmeyle alakalıymış

Yaa renkli iki hafta sonra doğurursun bence maşaAllah yiğit beye kocaman olmuş

Yaa renkli iki hafta sonra doğurursun bence maşaAllah yiğit beye kocaman olmuş
Hayırlısı canım ya paşamın gönlü nasıl isterse artık ben razıyım gece boyu sancım oldu tam uyicam bi kasılma derken arada zorluklar oluyor ama şükür bugünleri gösteren Rabbime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…