2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kızlar bugün bi iki kere çok hafif adet olcakmışım gibi karnım ağrıdı tırsıyorum sona mı geliyoruz bölüm sonu canavarı mı geldi
Sağ salim inşallah kucağımıza almak nasip olsun evet bölüm sonu geliyor

Tereyağlı bulgur pilavı ve Mısır unundan ekmek yemek cok arttırıyor sütümü derdi ablam.

Tereyağlı bulgur pilavı ve Mısır unundan ekmek yemek cok arttırıyor sütümü derdi ablam.
Dün gece her uyandığımda çok sertti veveler ama sağdığım miktarda artış yoktu. Trabzon hurması ve içli köfte yemiştim ekstra, hatta acaba bulgurdan mı oldu ki diye düşündüm ben de ama miktar da artaydı iyiydi. Maltana alacaktı bugün eşim gelirken. Herbi şeyleri yiyip içiyorum mısır ekmeği de çok severim aslında

İçli köftede soğan da var ya canım soğan ve bulgur süt yapar. Sertse keşke bebe emeydi bak nasıl süt gelirdi

İçli köftede soğan da var ya canım soğan ve bulgur süt yapar. Sertse keşke bebe emeydi bak nasıl süt gelirdi
Tembel kız alıştı hepten biberona, zor dönecek gibi ama abisi 4.ayda dönmüştü demekki imkansız değil. Ebe gel beraber deneyelim dedi. Müsait zamanda oraya gitmem lazım

Tembel kız alıştı hepten biberona, zor dönecek gibi ama abisi 4.ayda dönmüştü demekki imkansız değil. Ebe gel beraber deneyelim dedi. Müsait zamanda oraya gitmem lazım
Benimde sol gugusumu veremedigim zaman şehir hastanelerinde emzirme danışmanları var oraya gittim dedim sol gogsumu almıyor sonra kadın bebeği aldı pozisiyonu gösterdi ağzına kavrayıp verdi sonra maşallah bir guzel emdii sonra bende ona bakarak öğrendim aklınızda olsun şehir hastanelerinde ücretsiz emzirme danismalari var çok güzel yardimci oluyorlar

Evet ya memeyi kavratmak önemli cidden. Bana da danışman öğretti. Bebeğin ağzına verirken meme ucunu hafif üstten çekiyoruz, bebeğin damağına değerse daha güzel kavrıyor. Bir de tuttuktan sonra dudaklarını dışa kıvırmak lazım. Aslında emzirme baya meşakkatli ya düşününce, o yüzden çoğu bebek memeyi bırakıyor.

Bende haftaya transfer olucam ama anksiyetem tavan boyle hamıle kalabılır mıyım bılmıyorum kaldıktan sonra hamılelik nasıl gecıcek hiç bilmiyorum
Hiç korkma bende oyleydim nasıl hamile kalırım nasıl geçiririm anksiyete çocuğa zarar verir mi diye çok düşünürdüm şimdi hamileyim yapamam dediğim herşeyi yapıyorum ve hamile olmadan önceki halimden çok daha iyiyim

Hamile kalmaya engel mi acaba canım stres antidepresan kullanırken mi hamıle kaldın? Offff oyle mi dıyosun aynı korkular var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…