2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Hamile kalmaya engel mi acaba canım stres antidepresan kullanırken mi hamıle kaldın? Offff oyle mi dıyosun aynı korkular var
Ben kullanirken kaldim. Hayatimda anksiyeteyi zirvede yasadigim bi donemdi Allah korusun bidaha kesinlikle o siddette yasamak istemem. Ama insana bi guc geliyo idare etmeyi kontrol etmeyi ogreniyosun. Karnindaki evladin her seyden daha onemli oluyor

Canim 10 gun once bende sinuzitten kotulestim yuzume sinuzit masaji yaptim tum suratima devamli sari su gibi akinti oldu duzelene kadar devam ettim 2 gunde gecti. Youtube da var sinuzit masaji bak istersen

Ben kullanirken kaldim. Hayatimda anksiyeteyi zirvede yasadigim bi donemdi Allah korusun bidaha kesinlikle o siddette yasamak istemem. Ama insana bi guc geliyo idare etmeyi kontrol etmeyi ogreniyosun. Karnindaki evladin her seyden daha onemli oluyor
Ayyy cok sükür antidepresan kacıncı haftaya kadar kullandın canım? Bi de ne kullandın? Ben doktor kontrolunde kullanıyorum su an pozitifi gorursem bırakcam… cok soru soruyorum kusura bakma cok dardayım

Bugün yemek yapamadım, üzülüyorum ya çocuklara yemek yapamayınca Son zamanlar böyle geçecek heralde ya, nasıl olacak böyle düzensiz hayata bebek. İnşallah doğumdan sonra biraz enerji gelir. Annem Şubat tatilinde gelecek evi temizleyecek bakalım, eşime önden camları sildirir perdeleri yıkarım. Kafam gitti valla ne iş var, neler hallolacak... Doğumdan sonra artık valla.

Pii güneş nazarladık mı seni ya , yazılıtaş ablam senden çıkar güzel menüler

Hamile kalmaya engel mi acaba canım stres antidepresan kullanırken mi hamıle kaldın? Offff oyle mi dıyosun aynı korkular var
İlaç zamanında kullandım baktım bırakınca yine aynı bıraktım yaklaşık 10 yıldır hiç kullanmıyorum hamile kalmaya engel mi bilmiyorum benimde tüp bebek İlk denemde tuttu inan Allah sabrını verir derler ya herşeyin sabrını veriyor bi arada EMDR terapi gördüm göz hareketleriyle duyarsizlasma diye geçiyor onunda biraz faydası oldu oda hamile kalmadan 2 yıl önce falan gördüm Allah inşallah sanada nasip eder hamile kalmak çok farkı bi duygu annelik kim bilir nasıl güzel bir duygudur

Bacınız mesleki gereklilik olarak bütün etiketleri hatmeyleyip tüm piyasayı taradı. İnşallah ihtiyaç olmaz ama piyasadaki en yüksek malt oranı bu içecekte hem de şekersiz, içimi biraz zor ama süt olsun şifa olsun diyip diktim. Alkolsüz tabiki buarada. İhtiyacınız olursa aklınızda olsun. Migrosta

Eklentiler

• IMG_20230110_191104.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 103
Saol queen bol bol süt olsun sanada hepimizede ipek pamuğunuda kan can olsun hemen notlarıma aldım içeçeği

Ya ben ebebekte promalt diye bir şey gördüm kuincim. O nasıl?

Ayyy cok sükür antidepresan kacıncı haftaya kadar kullandın canım? Bi de ne kullandın? Ben doktor kontrolunde kullanıyorum su an pozitifi gorursem bırakcam… cok soru soruyorum kusura bakma cok dardayım
Canim ben 1 ay kullandim antidepresani o 10 gunluk gebeymisim o zaman ogrenmeden once birakmistim zaten cok dusuk dozdu doktorum iyi hissedersen devam etme demisti bebek dusundugumu soyleyince

Kızlar sizinde karnınız uyuşuk gibi mi kaşıyonca hissediyorum ama uyuşuk gibi de bi değişik normal mi tam en tepe gergin yerler böyles
Uyuşuk gb değil ama taş gb canım çok sert
Eee olcak okadar canım sonlara geldin sonuçta sen de . Şu temizlik işini bi bitirebilsek benim de cuma ev boyancak annem yardımcı olcak ev işlerine neyseki gözüm de büyüyor herşey kanepeleri yıkatacam, halılar gidicek pff

Yok cnm ya olmazsın, ben de yaptırmayacaktim ama gelen giden olur diye yaptırıyorum hediyelige girmedim ben de, mevlüt yapsaydım düşünürdüm ama bu kadar salgın varken mevlüt de yapmayacağım

Son temiz donumu burnumu silerken altıma kaçırdığım için hamilelik öncesi giydiğim küçük donlardan giymek zorunda kalıp belini kestim
Sonra da bi miktar ağladım
Ya kıyamam geçen öksürürken yaşadım ve küçük donlarimi komple kessem totomdan geçmezdi valla donsuz takıldım kurutmadan çıkıncaya kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…