- 22 Mayıs 2012
- 3.652
- 4.284
- 373
Pazar günü aynını yaptım günde 2 bazen 3 çamaşır değiştiriyorum o yüzden bugün beri aklımda hastane çantasına yeni alıp yıkayıp koymak yıkıyorum katlıyorum bir bakmışın bitmişSon temiz donumu burnumu silerken altıma kaçırdığım için hamilelik öncesi giydiğim küçük donlardan giymek zorunda kalıp belini kestim
Sonra da bi miktar ağladım
ben yırta yırta giyiyorum öyle daha az üzücü oluyorSon temiz donumu burnumu silerken altıma kaçırdığım için hamilelik öncesi giydiğim küçük donlardan giymek zorunda kalıp belini kestim
Oy senin de çok işin varmış canım boya filan çok yarar bak dikkat et kendini çok yorma.Uyuşuk gb değil ama taş gb canım çok sert
Eee olcak okadar canım sonlara geldin sonuçta sen de . Şu temizlik işini bi bitirebilsek benim de cuma ev boyancak annem yardımcı olcak ev işlerine neyseki gözüm de büyüyor herşey kanepeleri yıkatacam, halılar gidicek pff
Bu güzel anları bizlerle paylaştığın için teşekkür ederiz ekocumSon temiz donumu burnumu silerken altıma kaçırdığım için hamilelik öncesi giydiğim küçük donlardan giymek zorunda kalıp belini kestim
Tamam o zaman hemen ekran görüntüsü alalım. Fiyatı neydi bu aradaCanım malt içeriği düşük bide aşırı şekerli. Alameti farika maltta diyorlar, bu durumda en işlevsel benim paylaştığım ama tadı çok sert. Süt olsun yeter ki
Ya ben hastaneye don almadım, sadece depend yetmişti.Pazar günü aynını yaptım günde 2 bazen 3 çamaşır değiştiriyorum o yüzden bugün beri aklımda hastane çantasına yeni alıp yıkayıp koymak yıkıyorum katlıyorum bir bakmışın bitmiş
Tam göbek deligimin etrafı benim de öyle. Hatta karnıma dokunan olsa haberim olmayacakKızlar sizinde karnınız uyuşuk gibi mi kaşıyonca hissediyorum ama uyuşuk gibi de bi değişik normal mi tam en tepe gergin yerler böyles
Depent aldım da donsuz gezmeye alışık değilimYa ben hastaneye don almadım, sadece depend yetmişti.
Dependin üstüne don mu giyiyorsunDepent aldım da donsuz gezmeye alışık değilim
Ya benim doktorum hiç tahlil almıyor benden, ne kan ne idrar normal mi? Bir de sonra neden takılıyorKontrole gittim bende. Şükür hersey yolunda. Bu serklajıkı atan doktoruma. 13/8 sürekli tansiyonum dedim. Normal artık bu haftalarda kan basıncından dolayı dedi. Hareket edip hemen oturup ölçme daha da yüksek çıkar dedi. Progestana devam et dedi. Günde 3 kez alıyorum ben hep zaten. Bebiş 2800 gr olmuşiki hafta sonra son kez göreyim dedi. Bi de son idrar tahlilimde 10-12 lökosit vardı. Bugün kültür de verdirdi ve dedi ki; eğer bakteri varsa, ameliyat sonrası sonda takılırken bakteriyi daha da ileri itmiş oluruz bu da seni rahatsız eder dedi. Bu açıklaması çok kıymetli bi bilgiydi benim için. Son haftaları yaklaşan arkadaşlar da yaptırabilir diye paylaşayım dedim.
Bu arada geçen bi arkadaş da vardı ama nickini unuttum, bende karaciğer enzimleri hep normal ama safra asitleri çıktı gebeliğe bağlı safra çamuru oluşmuş olduğu için. Bulantı vs yapmıyor ama reflü gibi yanmalar yaşıyorum sürekli. Bi kontrol ettirmekte fayda var ultrasonla bakılıuor zaten
Ben de çocuğa oda yaptım boyadım da geçen bı aydinlanma yaşadım ben çocuğu yatak odama alicam ve bu odanın boyanması lazımUyuşuk gb değil ama taş gb canım çok sert
Eee olcak okadar canım sonlara geldin sonuçta sen de . Şu temizlik işini bi bitirebilsek benim de cuma ev boyancak annem yardımcı olcak ev işlerine neyseki gözüm de büyüyor herşey kanepeleri yıkatacam, halılar gidicek pff
Sonda ameliyatta takılıyor. Zor değil yatıyorsun hemşire içeri yolluyor incecik bir şey.Ya benim doktorum hiç tahlil almıyor benden, ne kan ne idrar normal mi? Bir de sonra neden takılıyorve nasıl takılıyor zor mu tecrube paylaşır mısınız
Ben de çocuğa oda yaptım boyadım da geçen bı aydinlanma yaşadım ben çocuğu yatak odama alicam ve bu odanın boyanması lazımdip köşe temizlik gerekiyor bir dünya iş var nasıl yapılacak bilmiyorum
Kalırsın Allah’ın izniyle yat hareket etme 10-15 gün ben yattım ama başıma bir sürü şey de geldi tabi başka şehirden 3 saatlik yol gittim transfer günü yolda üzerime çay döküldü sonra ertesi günü bi salgın varmış ondan kapmışım ishal kusmadan delirdim bir hafta onu çektim sonra aradan bir hafta geçti aynı ishal tekrar geldi çok kötüydü vs ama yattımBende haftaya transfer olucam ama anksiyetem tavan boyle hamıle kalabılır mıyım bılmıyorumkaldıktan sonra hamılelik nasıl gecıcek hiç bilmiyorum
Y bilmiyorum ki muayenehanesi var oraya gidiyorum ama orada kan alınabiliyor ikilide almışlardı, haftaya kontrolüm var bir sorayım ya :/ bende gitmeyen bı mantar var ve her daim enfeksiyon bulunuyor ne hikmetse,aklıma düştü sorayım bakayım yaSonda ameliyatta takılıyor. Zor değil yatıyorsun hemşire içeri yolluyor incecik bir şey.
Ben her gidişimde tahlil aldı doktor. Seninki neden almıyor ki?
Emdryi merak ediyodum işe yarıyor mu gerçekten bağımlılık ve çocukluk travmasıyla ilgiliİlaç zamanında kullandım baktım bırakınca yine aynı bıraktım yaklaşık 10 yıldır hiç kullanmıyorum hamile kalmaya engel mi bilmiyorum benimde tüp bebek İlk denemde tuttu inan Allah sabrını verir derler ya herşeyin sabrını veriyor bi arada EMDR terapi gördüm göz hareketleriyle duyarsizlasma diye geçiyor onunda biraz faydası oldu oda hamile kalmadan 2 yıl önce falan gördüm Allah inşallah sanada nasip eder hamile kalmak çok farkı bi duygu annelik kim bilir nasıl güzel bir duygudur
Aynen ya giyilmiyor ben gene aldım ama depent üzerine giymek mümkün değil depent çok kalın olduğu için külot totoya girmiyorYa ben hastaneye don almadım, sadece depend yetmişti.
Darlanırız bir de ya lohusa teri basacak dahaAynen ya giyilmiyor ben gene aldım ama depent üzerine giymek mümkün değil depent çok kalın olduğu için külot totoya girmiyor
Kız kışın ortasında doğuma az kalmış boya işine girme kuzum nasıl dayanacaksin her taraf hop oturup hop kalkacak dikkat et kendineUyuşuk gb değil ama taş gb canım çok sert
Vallaha kızım temmuz bebesi Allahım nasıl terlerdim nasıl birde lohusasin diye annem çorap giydiridi her gün duş almasam dayanamiyordum kış bebeği nasıl olur bilmiyorum ama yazın çok zor oluyor ben Hemi bebeği emzirme çabası hem ona ne giydirecem derdi isilik olmasın derdi yaz cocugu zorDarlanırız bir de ya lohusa teri basacak daha
Allah yardımcımız olsun kuzumOy senin de çok işin varmış canım boya filan çok yarar bak dikkat et kendini çok yorma.
Benim ki aldı idrar kan en son geçen hafta gittim o kadar Demir içtim hala sınırda benim kan ama alması lazım cnm çünkü sonlara yaklaştık .Ya benim doktorum hiç tahlil almıyor benden, ne kan ne idrar normal mi? Bir de sonra neden takılıyorve nasıl takılıyor zor mu tecrube paylaşır mısınız
Ben de çocuğa oda yaptım boyadım da geçen bı aydinlanma yaşadım ben çocuğu yatak odama alicam ve bu odanın boyanması lazımdip köşe temizlik gerekiyor bir dünya iş var nasıl yapılacak bilmiyorum
Ama gelen giden çok olur diye işte içim rahat etmedi canım epey yorulacaz belli kiKız kışın ortasında doğuma az kalmış boya işine girme kuzum nasıl dayanacaksin her taraf hop oturup hop kalkacak dikkat et kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?