2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Son temiz donumu burnumu silerken altıma kaçırdığım için hamilelik öncesi giydiğim küçük donlardan giymek zorunda kalıp belini kestim
Sonra da bi miktar ağladım
Pazar günü aynını yaptım günde 2 bazen 3 çamaşır değiştiriyorum o yüzden bugün beri aklımda hastane çantasına yeni alıp yıkayıp koymak yıkıyorum katlıyorum bir bakmışın bitmiş

Oy senin de çok işin varmış canım boya filan çok yarar bak dikkat et kendini çok yorma.

Son temiz donumu burnumu silerken altıma kaçırdığım için hamilelik öncesi giydiğim küçük donlardan giymek zorunda kalıp belini kestim
Sonra da bi miktar ağladım
Bu güzel anları bizlerle paylaştığın için teşekkür ederiz ekocum

Ya ben hastaneye don almadım, sadece depend yetmişti.

Kızlar sizinde karnınız uyuşuk gibi mi kaşıyonca hissediyorum ama uyuşuk gibi de bi değişik normal mi tam en tepe gergin yerler böyles
Tam göbek deligimin etrafı benim de öyle. Hatta karnıma dokunan olsa haberim olmayacak Oradan ameliyat olmustum o yüzden sanıyordum. Sayenizde herkeste olduğunu öğrendim valla

Ya benim doktorum hiç tahlil almıyor benden, ne kan ne idrar normal mi? Bir de sonra neden takılıyor ve nasıl takılıyor zor mu tecrube paylaşır mısınız
Ben de çocuğa oda yaptım boyadım da geçen bı aydinlanma yaşadım ben çocuğu yatak odama alicam ve bu odanın boyanması lazım dip köşe temizlik gerekiyor bir dünya iş var nasıl yapılacak bilmiyorum

Sonda ameliyatta takılıyor. Zor değil yatıyorsun hemşire içeri yolluyor incecik bir şey.
Ben her gidişimde tahlil aldı doktor. Seninki neden almıyor ki?

Bende haftaya transfer olucam ama anksiyetem tavan boyle hamıle kalabılır mıyım bılmıyorum kaldıktan sonra hamılelik nasıl gecıcek hiç bilmiyorum
Kalırsın Allah’ın izniyle yat hareket etme 10-15 gün ben yattım ama başıma bir sürü şey de geldi tabi başka şehirden 3 saatlik yol gittim transfer günü yolda üzerime çay döküldü sonra ertesi günü bi salgın varmış ondan kapmışım ishal kusmadan delirdim bir hafta onu çektim sonra aradan bir hafta geçti aynı ishal tekrar geldi çok kötüydü vs ama yattım

Sonda ameliyatta takılıyor. Zor değil yatıyorsun hemşire içeri yolluyor incecik bir şey.
Ben her gidişimde tahlil aldı doktor. Seninki neden almıyor ki?
Y bilmiyorum ki muayenehanesi var oraya gidiyorum ama orada kan alınabiliyor ikilide almışlardı, haftaya kontrolüm var bir sorayım ya :/ bende gitmeyen bı mantar var ve her daim enfeksiyon bulunuyor ne hikmetse,aklıma düştü sorayım bakayım ya

Emdryi merak ediyodum işe yarıyor mu gerçekten bağımlılık ve çocukluk travmasıyla ilgili

Kız kışın ortasında doğuma az kalmış boya işine girme kuzum nasıl dayanacaksin her taraf hop oturup hop kalkacak dikkat et kendine

Darlanırız bir de ya lohusa teri basacak daha
Vallaha kızım temmuz bebesi Allahım nasıl terlerdim nasıl birde lohusasin diye annem çorap giydiridi her gün duş almasam dayanamiyordum kış bebeği nasıl olur bilmiyorum ama yazın çok zor oluyor ben Hemi bebeği emzirme çabası hem ona ne giydirecem derdi isilik olmasın derdi yaz cocugu zor

Oy senin de çok işin varmış canım boya filan çok yarar bak dikkat et kendini çok yorma.
Allah yardımcımız olsun kuzum
Benim ki aldı idrar kan en son geçen hafta gittim o kadar Demir içtim hala sınırda benim kan ama alması lazım cnm çünkü sonlara yaklaştık .
Oyyy odamı yaptın çok güzel olmuştur ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…