2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Temmuzda çorap mı

Emdryi merak ediyodum işe yarıyor mu gerçekten bağımlılık ve çocukluk travmasıyla ilgili
EMDR çok pahalı ve işe yarıyor bazı şeyleri unutuyorsun özellikle çocukluk travmaları ile ilgili benim doktoruma göre evlilik bana yaramamış dediği de doğru evlendikten sonra psikolojim çok bozuldu şuan iyiyim ama %75 iyi %25 hala var devam etsem biterdi ama dolar üzerinden ücret aldığı için bırakmak zorunda kaldım

Çocuk olunca yapamam diye ve bir de fiyatlar çok arttığı için şimdi yapalım odasını dedik

Dolar mı doktorun adını alabiliyo muyuz bir de tek seans değil amaçladığım kadarıyla

Kızlar akşam doktora gittim. Pazartesi tekrar perinatologa gözükecekmisim o da olur derse 37de alicam dedi yani haftaya salı. Şekerden dolayı erken alicam diyo karın çevresi 39 olmuş. Neden erken alıyorlar anlamadım çok canım sıkıldı bebeğim bari 38e kadar dursaydi. Anne karnında ani bebek ölümleri olabiliyor o yüzden dedi ama ben tatmin olmadım. Öyle canım sıkkın ki

Kaç kg canım şimdi bebiş merak Ettim? Çok mu irileimiş? İnsülin dalgalanmaları bebeği de etkiler diye biliyorum. Şeker aşırı düşünce tehlike çünkü.

Kaç kg canım şimdi bebiş merak Ettim? Çok mu irileimiş? İnsülin dalgalanmaları bebeği de etkiler diye biliyorum. Şeker aşırı düşünce tehlike çünkü.
Öyle diyince kafam gitti hiç kilosunu sormadım. Geçen hafta 2990di 5 gün önce. Bugün de 39 hafta dedi kaç kg oluyor ki 39da. Evet bazen çok düşüyor şekerim. Bı de hastanede yatarken oranın aleti benimkinden hep daha yüksek olcuyordu acaba ben normal sanıyorum da şekerim hep mi yüksek. Bilmiyorum kafam çok karıştı

Ya lady sormadın mı neden diye? Benim de bebeğin göbek çevresi küçük çıktı 38de alırım dedi sonra haftaya bi daha konuşalım dedi bana. Bende tatmin olmadım

Hiç bilemedim ama bence riske atma. Düşmesi Allah korusun tehlikeli, sen daha iyi bilirsin tabi şoka filan sokabilir. Kontrol edemiyor musun şekeri acaba tam? Bence doktora güven bu konuda. Yoksa normalde devlette 39a kadar beklerler. Alması için de bi çıkarı yok ki öyle düşün.

37.hafta erken değil ki o kadar endişelenme hastane şartları da iyiyse sorun çıkmaz Allah’ın izniyle

Dolar mı doktorun adını alabiliyo muyuz bir de tek seans değil amaçladığım kadarıyla
Tek seans değil tabiki çocukluğuna gidiyorsun ordan yavaş yavaş şimdi ki zamana doğru geliyorsun ben izmirdeyim doktorun ismini mesaj olarak atarım şimdi ben 6 seans gitmiştim 3 seansda gitseydim bitebilirdi bide bana ışık ve ses takibi yaptıktan sonra müzik dinletirdi genelde Edip Akbayram aldırma gönül şarkısını bayağı iyi geliyordu

Ya lady sormadın mı neden diye? Benim de bebeğin göbek çevresi küçük çıktı 38de alırım dedi sonra haftaya bi daha konuşalım dedi bana. Bende tatmin olmadım
Sordum şekerin olduğu için ani bebek olumleri olabiliuor anne karnında o yüzden riske atmiyoruz dedi

Dimi sen de haklısın. Benim ölçtügum kadarıyla kontrol altında sadece sabahları uyandığımda çok düşük oluyor. Bazen de sabah kahvaltidan sonra yükseliyor. Onun harici hep normal değerler arasında. Acliklar 70 80 civarı. Tokluklar değişiyor ama en fazla 140 çıkıyor. Sadece bazen birden düşüyor şekerim elim ayağım birbirine giriyor. Birkaç kez 50ye 60a dusmustu. Of bilmiyorum çok korktum. Bebegim için hangisi daha iyi 37de doğmak mi yoksa bir hafta daha anne karnında kalmak mı bu ikilem çok kafamı karıştırıyor doğrusunu da bilemiyorum.

Sordum şekerin olduğu için ani bebek olumleri olabiliuor anne karnında o yüzden riske atmiyoruz dedi
ben de bugün doktora gittim kaşıntılarımdan dolayı. değerlerim normal çıktı yüksek çıksaydı hemen doğum önerecektim dedi. ve hiç erken doğum yanlısı bir doktor değil. bence bu konuyu riske atma veya farklı bir doktora daha danış

..
Doktoruna güven canım, hiç canını sıkacak birsey yok ki Allahın izniyle bebisine kavusacaksın perinatolog da bakacakmış hem. Haftaya salı ne kadarlık oluyor tam? Senin için geri sayım başlıyor artik güzel tarafından bakalım çok şükür şimdiye kadar sağlıklı bir şekilde geldiniz sen de arada kaliyordun hastaneye gideyim mi gitmeyim mi diye. İnşallah böyle daha güzel daha sağlıklı olur ikiniz içinde

Canım Ağrı'da devlet hastanesinden başka seçeneğim yok maalesef. Burdaki tüm doktorlar da aynı prosedürü uyguluyor. Ben de riske atamayacagim sanırım. Bir hafta daha dursun diye ısrar ederim bı de bişey olur o acıyla vicdan azabıyla yaşayamam allah korusun.

fakat ben hala çılgın gibi kaşınıyorum göbeğimi görseniz korkarsınız vücudumun başka yerlerine de yayıldı ayak bileklerim yara oldu artık. bacaklarım kırmızı. gece 2-3 kez kaşıntıya uyandım. Allah düşmanımın başına vermesin öyle bir illet bu. İlaç ve losyon verdi doktor 1 hafta sonra azalmazsa riskli gebeliğe yönlendireceğim dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…