Teşekkür ederim canım haftaya salı tam 37+0 oluyor. İnşallah hayırlısı olur..
Doktoruna güven canım, hiç canını sıkacak birsey yok ki Allahın izniyle bebisine kavusacaksınperinatolog da bakacakmış hem. Haftaya salı ne kadarlık oluyor tam? Senin için geri sayım başlıyor artik güzel tarafından bakalım çok şükür şimdiye kadar sağlıklı bir şekilde geldiniz sen de arada kaliyordun hastaneye gideyim mi gitmeyim mi diye. İnşallah böyle daha güzel daha sağlıklı olur ikiniz içinde ❤
İşte bu düşüşler bebek için tehlikeli diye duymuştum ben korkutmak istemem ama. Bebeğin karnında sağlıklıyken riske atma. 37 iyi bir hafta artık tamamen prematurelikten çıkmış sayılıyor 37de doğan bebek. Doktoru dinlerdim ben olsam.Dimi sen de haklısın. Benim ölçtügum kadarıyla kontrol altında sadece sabahları uyandığımda çok düşük oluyor. Bazen de sabah kahvaltidan sonra yükseliyor. Onun harici hep normal değerler arasında. Acliklar 70 80 civarı. Tokluklar değişiyor ama en fazla 140 çıkıyor. Sadece bazen birden düşüyor şekerim elim ayağım birbirine giriyor. Birkaç kez 50ye 60a dusmustu. Of bilmiyorum çok korktum. Bebegim için hangisi daha iyi 37de doğmak mi yoksa bir hafta daha anne karnında kalmak mı bu ikilem çok kafamı karıştırıyor doğrusunu da bilemiyorum.
Yaa çok geçmiş olsun insallah ilaç ve losyonun faydası olur canimfakat ben hala çılgın gibi kaşınıyorumgöbeğimi görseniz korkarsınız vücudumun başka yerlerine de yayıldı ayak bileklerim yara oldu artık. bacaklarım kırmızı. gece 2-3 kez kaşıntıya uyandım. Allah düşmanımın başına vermesin öyle bir illet bu. İlaç ve losyon verdi doktor 1 hafta sonra azalmazsa riskli gebeliğe yönlendireceğim dedi
evet canim ben de kolestazı araştırırken okumuştum ani bebek ölümleri 37den sonra oluyormuş o yüzden 37ye kadar almak istiyorlarCanım Ağrı'da devlet hastanesinden başka seçeneğim yok maalesef. Burdaki tüm doktorlar da aynı prosedürü uyguluyor. Ben de riske atamayacagim sanırım. Bir hafta daha dursun diye ısrar ederim bı de bişey olur o acıyla vicdan azabıyla yaşayamam allah korusun.
teşekkür ederim canim amin inşallah olurYaa çok geçmiş olsun insallah ilaç ve losyonun faydası olur canim
Ben de öyle yapacağım sanırım zaten başka şansım da yok. Biraz endişelendim sadece. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız kızlar. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik Allah'ım sağlık sıhhat versinİşte bu düşüşler bebek için tehlikeli diye duymuştum ben korkutmak istemem ama. Bebeğin karnında sağlıklıyken riske atma. 37 iyi bir hafta artık tamamen prematurelikten çıkmış sayılıyor 37de doğan bebek. Doktoru dinlerdim ben olsam.
Yaa ay Allah korusun yarabbim sen sağlıkla kavuşmayı nasip eyleevet canim ben de kolestazı araştırırken okumuştum ani bebek ölümleri 37den sonra oluyormuş o yüzden 37ye kadar almak istiyorlar
Allah allah ya neden oluyor ki bu kaşıntı. Kurdeşen mi oldun yoksa? Bir şey allerji yaptı heralde.fakat ben hala çılgın gibi kaşınıyorumgöbeğimi görseniz korkarsınız vücudumun başka yerlerine de yayıldı ayak bileklerim yara oldu artık. bacaklarım kırmızı. gece 2-3 kez kaşıntıya uyandım. Allah düşmanımın başına vermesin öyle bir illet bu. İlaç ve losyon verdi doktor 1 hafta sonra azalmazsa riskli gebeliğe yönlendireceğim dedi
Hiç canını sıkma ve doktorunu dinle bence. Onlar bizden daha iyisini bilirler haftan kötü de değil artıkKızlar akşam doktora gittim. Pazartesi tekrar perinatologa gözükecekmisim o da olur derse 37de alicam dedi yani haftaya salı. Şekerden dolayı erken alicam diyo karın çevresi 39 olmuş. Neden erken alıyorlar anlamadım çok canım sıkıldı bebeğim bari 38e kadar dursaydi. Anne karnında ani bebek ölümleri olabiliyor o yüzden dedi ama ben tatmin olmadım. Öyle canım sıkkın ki
hayır kizz ne kurdeşeni pupp oldumAllah allah ya neden oluyor ki bu kaşıntı. Kurdeşen mi oldun yoksa? Bir şey allerji yaptı heralde.
Pubb değil misin yaniben de bugün doktora gittim kaşıntılarımdan dolayı. değerlerim normal çıktı yüksek çıksaydı hemen doğum önerecektim dedi. ve hiç erken doğum yanlısı bir doktor değil. bence bu konuyu riske atma veya farklı bir doktora daha danış
Yok ben o muhabbeti kaçırmışım. Pardon pupp olmuşsun demek daha alengirli tabihayır kizz ne kurdeşeni pupp oldumo muhabbette burda mıydın bilmiyorum biraz dalga geçmiştik benim bu kaşıntımla ay neyse şaka bir yana, gebelik ürtikeri diye bir şey varmış bendeki de o olabilir doktor safra kristalleri vücuda yayılıyor ondan oluyor dedi
İri bebekleri riske atmamak için 1 hafta önden alabiliyorlar, bana da doktorum 37 dolsun olmadı alacağım riske atmam dediKızlar akşam doktora gittim. Pazartesi tekrar perinatologa gözükecekmisim o da olur derse 37de alicam dedi yani haftaya salı. Şekerden dolayı erken alicam diyo karın çevresi 39 olmuş. Neden erken alıyorlar anlamadım çok canım sıkıldı bebeğim bari 38e kadar dursaydi. Anne karnında ani bebek ölümleri olabiliyor o yüzden dedi ama ben tatmin olmadım. Öyle canım sıkkın ki
Bak şimdi yine aristokrat bi hastalık safra kristallerimiz mi varmış vücudumuzdahayır kizz ne kurdeşeni pupp oldumo muhabbette burda mıydın bilmiyorum biraz dalga geçmiştik benim bu kaşıntımla ay neyse şaka bir yana, gebelik ürtikeri diye bir şey varmış bendeki de o olabilir doktor safra kristalleri vücuda yayılıyor ondan oluyor dedi
Yılbaşından önce bı arkadaşımın bebeğini şekerden aldılar 37.haftada kuvezede girmedi sarılık oldu ama oda azaldı iyi şimdi korkma benceKızlar akşam doktora gittim. Pazartesi tekrar perinatologa gözükecekmisim o da olur derse 37de alicam dedi yani haftaya salı. Şekerden dolayı erken alicam diyo karın çevresi 39 olmuş. Neden erken alıyorlar anlamadım çok canım sıkıldı bebeğim bari 38e kadar dursaydi. Anne karnında ani bebek ölümleri olabiliyor o yüzden dedi ama ben tatmin olmadım. Öyle canım sıkkın ki
bence puppum ama doktor üni hastanesinde diye söylemediPubb değil misin yani
Oluyor bende de aynen.Vajinasinin icinde biseyler kopuyomus hissi yasayan var mi bazen aşiri acitiyo normal mi degil mi bilemedim
Ahajahahah kesin derdi özeldi bak yemin ediyorumbence puppum ama doktor üni hastanesinde diye söylemediözele gitsem söylerlerdi puppsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?