2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Teşekkür ederim canım haftaya salı tam 37+0 oluyor. İnşallah hayırlısı olur

İşte bu düşüşler bebek için tehlikeli diye duymuştum ben korkutmak istemem ama. Bebeğin karnında sağlıklıyken riske atma. 37 iyi bir hafta artık tamamen prematurelikten çıkmış sayılıyor 37de doğan bebek. Doktoru dinlerdim ben olsam.

Yaa çok geçmiş olsun insallah ilaç ve losyonun faydası olur canim

evet canim ben de kolestazı araştırırken okumuştum ani bebek ölümleri 37den sonra oluyormuş o yüzden 37ye kadar almak istiyorlar

Ben de öyle yapacağım sanırım zaten başka şansım da yok. Biraz endişelendim sadece. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız kızlar. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik Allah'ım sağlık sıhhat versin

Allah allah ya neden oluyor ki bu kaşıntı. Kurdeşen mi oldun yoksa? Bir şey allerji yaptı heralde.

Hiç canını sıkma ve doktorunu dinle bence. Onlar bizden daha iyisini bilirler haftan kötü de değil artık

Allah allah ya neden oluyor ki bu kaşıntı. Kurdeşen mi oldun yoksa? Bir şey allerji yaptı heralde.
hayır kizz ne kurdeşeni pupp oldum o muhabbette burda mıydın bilmiyorum biraz dalga geçmiştik benim bu kaşıntımla ay neyse şaka bir yana, gebelik ürtikeri diye bir şey varmış bendeki de o olabilir doktor safra kristalleri vücuda yayılıyor ondan oluyor dedi

Yok ben o muhabbeti kaçırmışım. Pardon pupp olmuşsun demek daha alengirli tabi çok geçmiş olsun canım

İri bebekleri riske atmamak için 1 hafta önden alabiliyorlar, bana da doktorum 37 dolsun olmadı alacağım riske atmam dedi
En doğrusunu doktor bilir güvenmekte fayda var perinatalog değerlendirir kesin kararı anne bebek sağlığı için verir zaten

Bak şimdi yine aristokrat bi hastalık safra kristallerimiz mi varmış vücudumuzda vay anasını ya daha neler öğreneceğum

Yılbaşından önce bı arkadaşımın bebeğini şekerden aldılar 37.haftada kuvezede girmedi sarılık oldu ama oda azaldı iyi şimdi korkma bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…