2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Cok rahatsiz edici ya bi anda biseyler kopup inecekmis gibi hisseidyorum aciyo da
Tırmalanıyor gibi de oluyor bazen, normal heralde. İkinci kızımda daha çok yaşardım, bunda sık olmuyor. İki numarada her gece her gece aynı acı olurdu rutin. Endişe edecek bir şey yoktur.

Cok rahatsiz edici ya bi anda biseyler kopup inecekmis gibi hisseidyorum aciyo da
senin bebis doğum kanalına iyice yerlesmis olabilir bence cünkü ebe beni son muayene ettiğinde öncesine göre daha iyi öncekinde hiç inmemis yukarıdaydı dedi. ben de çatı ağrısını falan daha çok hissediyorum son günlerde

Bugun kontrolum vardi kuzu yerlesse derdi bence doktorum. Cati agrim 26 dan beri hep var valla her an dogurcak gibi dusunuyorum her sey dogum belirtisi gibi geliyeh tuhaf bi ruh hali tuvalete oturmaya korkuyom

Bugun kontrolum vardi kuzu yerlesse derdi bence doktorum. Cati agrim 26 dan beri hep var valla her an dogurcak gibi dusunuyorum her sey dogum belirtisi gibi geliyeh tuhaf bi ruh hali tuvalete oturmaya korkuyom
doktorlar onu hiç söylemiyor ya benim 2 doktor da konusunu bile açmadı ebe dile getirdi sadece. ben iyi belirtiler olarak bakıyorum bunlara sen de öyle düşün vücudun hazırlanıyor her şey daha kolay olacak

Yılbaşından önce bı arkadaşımın bebeğini şekerden aldılar 37.haftada kuvezede girmedi sarılık oldu ama oda azaldı iyi şimdi korkma bence
Şekerden dolayı mı sarilik olmuş. Galiba şekerli doğan bebeklerin doğumdan sonra aniden düşüyormuş şekerleri o zaman da sarılık hastalığı oluyorlarmis heralde

Şekerden dolayı mı sarilik olmuş. Galiba şekerli doğan bebeklerin doğumdan sonra aniden düşüyormuş şekerleri o zaman da sarılık hastalığı oluyorlarmis heralde
Neden olduğunu oda bilmiyor ama bayağı iyileşti bebek ultrasonda 3050 görünüyordu 2650 doğdu 2400 e düştü yani ultrasonda doğru ölçüm vermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…