2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Neden olduğunu oda bilmiyor ama bayağı iyileşti bebek ultrasonda 3050 görünüyordu 2650 doğdu 2400 e düştü yani ultrasonda doğru ölçüm vermiyor
Ana yok yere almışlar bebeği erkenden o zaman eğer şeker de yoktuysa. Ultrasound cidden tam sonuç vermiyor. Bana da doktor 4500 gr ölçtü. Yaşlı bi ebeye gittim ben de, eliyle baktı ölçtü biçti en fazla 4 doğar dedi. Öyle de oldu Tecrübe çok ilginç bir şey.

Son temiz donumu burnumu silerken altıma kaçırdığım için hamilelik öncesi giydiğim küçük donlardan giymek zorunda kalıp belini kestim
Sonra da bi miktar ağladım

ben yırta yırta giyiyorum öyle daha az üzücü oluyor

Ya bugün hapşırırken gitti benimde hic bozuntuya vermedim
Kiz ben kac tane donumun yan tarafından yırttım cok rahat oluyorlar iyi akil ettim.diye gülümsüyorum sen niye ağladın ki ecocum. Bunlar analigin şanındanmis

Şeker vardı insülin kullanıyordu rahim ağzı kısaydı ağrısı coktu nstde sancıda çıkınca aldı doktor ama kilosu şeker olmasına rağmen banada az geldi

Şeker vardı insülin kullanıyordu rahim ağzı kısaydı ağrısı coktu nstde sancıda çıkınca aldı doktor ama kilosu şeker olmasına rağmen banada az geldi
Hıımmm ama bir sürü risk faktörü varmış zaten 40 haftasını sağlıklı bitiren bebek 2500 gr filan doğabiliyor. Önemli olan organ gelişimi artık. Ama işte ölçümler de yanıltıcı olabiliyor gözden çıkarmamak lazım.

Bende 10 gün önce sormuştum banada 38. Haftada doğum yapasın dedi doktor devlet hastanesine gidiyorum bende şekerin var 39 u bekleyemeyiz dedi, benim şekeride kontrol altına aldım bi şekilde ama bebek 2 hafta önden gidiyor yarın doktor randevum var acaba banada sana dediklerini dermi doktor diye aklıma takıldı ama rabbim bevegimiz ve bizim için hayırlısı neyse onu nasip etsin İnşallah hakınızda en hayırlı günde doğumun gerçekleşir canım iyiyi düşün hep belki bu en hayırlısıdır

Aha aynı ben demek ki oluyomus yani böyle

Dogmasi daha sağlıklı ve tehlikesiz olacaksa cok daha mantıklı kuzum. Gönül istiyor ki hersey cok guzel ilerlesin ama bazan sorunlar çıkabiliyor. Icerde riskle kalmasından sa doğması iyi değil mi. Hem 37 bitince otomatikman 38 e baslamis oluyorsun zaten.

Doreanse alıyordum a101e donuna kadar düştü götüm

Hayırlısı olsun inşallah canım benimki de kontrol altına alındı ama büyüyen bebeği kucultemeyiz dedi doktor. Bugüne kadar hep 38 diyordu ama benim bebegim 3 hafta ileride belki sana aynı şeyi söylemez. Hepimiz hakkında hayırlısı olsun

Aynen kuzum artık doktor ne derse onu yapicaz gerisi Allah'a kalmış.

Hayırlısı olsun dedigin gibi canım, bugüne kadar getiren rabbime bin şükür Şuan duygu karmaşası içindesindir gün belirlenince hepimiz aynı olucaz Erkenmiydi dahamı kalsaydı acaba doktor yanılıyormu diye sorular kemiricek aklımızı, inan yarın doktor banada dese bende seninle aynı düşüncede ister istemez olurum, ama çok şükür ki riskli haftaları atlatmış oluyorsun bol duanı et Allah seninde hepimizinde bebeklerimizi sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah bu arada doğum şeklini konuştun mu genel aneztezimi yoksa belden mi uyuşturuluyor devlet hastanesinde yoksa bizim istegimizemi bırakıyorlar bilgin var mı canım

Sende de mi şeker var canım
Şeker yok bebek en başından beri 2 hafta önden gidiyordu sonra 3 haftaya çıktı son kontrol de bildiğin diyet yaptım kg almasın diye farkı 2 hafta da stabil tutabilmek için bu hafta domuz gribinden bulduğum bütün meyveleri yedim umarım bebeğe yaramamıştır
Son kontrol de çok iri ya diyerek beni strese soktu doktorum 37 hafta da alırım olmadı falan dedi haftaya salı randevum bakalım ne diyecek..
36 haftadan sonra zamanında doğum olduğu için dert etmiyorum sende etme önemli olan sağlıklı doğurup sağlıkla evimize gelelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…