- 19 Eylül 2013
- 4.881
- 9.360
- 408
Ay valla rahatladim bi bende var saniyodumAy bendede var o tırmalama yoluyor beni diyorum hatta neden oluyor acaba
Devletteki doktor ne anlar puppdanbence puppum ama doktor üni hastanesinde diye söylemediözele gitsem söylerlerdi puppsun diye
Ana yok yere almışlar bebeği erkenden o zaman eğer şeker de yoktuysa. Ultrasound cidden tam sonuç vermiyor. Bana da doktor 4500 gr ölçtü. Yaşlı bi ebeye gittim ben de, eliyle baktı ölçtü biçti en fazla 4 doğar dedi. Öyle de olduNeden olduğunu oda bilmiyor ama bayağı iyileşti bebek ultrasonda 3050 görünüyordu 2650 doğdu 2400 e düştü yani ultrasonda doğru ölçüm vermiyor
Yok yok yanlız değilsinAy valla rahatladim bi bende var saniyodum
tabi kiz ne bilsin o herkesin başına gelmez bu hastalıkDevletteki doktor ne anlar puppdan
Son temiz donumu burnumu silerken altıma kaçırdığım için hamilelik öncesi giydiğim küçük donlardan giymek zorunda kalıp belini kestim
Sonra da bi miktar ağladım
ben yırta yırta giyiyorum öyle daha az üzücü oluyor
Ayy evet evet fena biseyYok yok yanlız değilsintırmalıyor resmen yerimden sıçrıyorum bazen
Şeker vardı insülin kullanıyordu rahim ağzı kısaydı ağrısı coktu nstde sancıda çıkınca aldı doktor ama kilosu şeker olmasına rağmen banada az geldiAna yok yere almışlar bebeği erkenden o zaman eğer şeker de yoktuysa. Ultrasound cidden tam sonuç vermiyor. Bana da doktor 4500 gr ölçtü. Yaşlı bi ebeye gittim ben de, eliyle baktı ölçtü biçti en fazla 4 doğar dedi. Öyle de olduTecrübe çok ilginç bir şey.
Bi don kaç para biliyon mu senYa bugün hapşırırken gitti benimde hic bozuntuya vermedim
Kiz ben kac tane donumun yan tarafından yırttım cok rahat oluyorlariyi akil ettim.diye gülümsüyorum sen niye ağladın ki ecocum. Bunlar analigin şanındanmis
Hıımmm ama bir sürü risk faktörü varmış zatenŞeker vardı insülin kullanıyordu rahim ağzı kısaydı ağrısı coktu nstde sancıda çıkınca aldı doktor ama kilosu şeker olmasına rağmen banada az geldi
Alışverişe bahane arayan bir insan olduğum için o yonden bakmadım hiç ama artik bende buna ihtiyacın yok almamalisin vs felan diye konuşuyorum kendimleBi don kaç para biliyon mu sen
Aha aynı benŞeker vardı insülin kullanıyordu rahim ağzı kısaydı ağrısı coktu nstde sancıda çıkınca aldı doktor ama kilosu şeker olmasına rağmen banada az geldi
Bende 10 gün önce sormuştum banada 38. Haftada doğum yapasın dedi doktor devlet hastanesine gidiyorum bende şekerin var 39 u bekleyemeyiz dedi, benim şekeride kontrol altına aldım bi şekilde ama bebek 2 hafta önden gidiyor yarın doktor randevum var acaba banada sana dediklerini dermi doktor diye aklıma takıldı ama rabbim bevegimiz ve bizim için hayırlısı neyse onu nasip etsinDimi sen de haklısın. Benim ölçtügum kadarıyla kontrol altında sadece sabahları uyandığımda çok düşük oluyor. Bazen de sabah kahvaltidan sonra yükseliyor. Onun harici hep normal değerler arasında. Acliklar 70 80 civarı. Tokluklar değişiyor ama en fazla 140 çıkıyor. Sadece bazen birden düşüyor şekerim elim ayağım birbirine giriyor. Birkaç kez 50ye 60a dusmustu. Of bilmiyorum çok korktum. Bebegim için hangisi daha iyi 37de doğmak mi yoksa bir hafta daha anne karnında kalmak mı bu ikilem çok kafamı karıştırıyor doğrusunu da bilemiyorum.
Aha aynı bendemek ki oluyomus yani böyle
Doreanse alıyordum a101e donuna kadar düştü götümAlışverişe bahane arayan bir insan olduğum için o yonden bakmadım hiç ama artik bende buna ihtiyacın yok almamalisin vs felan diye konuşuyorum kendimle
Hakikaten en kötüsü 30 TL olmuş. Onlarda giyilecek gibi degil
Hayırlısı olsun inşallah canım benimki de kontrol altına alındı ama büyüyen bebeği kucultemeyiz dedi doktor. Bugüne kadar hep 38 diyordu ama benim bebegim 3 hafta ileride belki sana aynı şeyi söylemez. Hepimiz hakkında hayırlısı olsunBende 10 gün önce sormuştum banada 38. Haftada doğum yapasın dedi doktor devlet hastanesine gidiyorum bende şekerin var 39 u bekleyemeyiz dedi, benim şekeride kontrol altına aldım bi şekilde ama bebek 2 hafta önden gidiyor yarın doktor randevum var acaba banada sana dediklerini dermi doktor diye aklıma takıldı ama rabbim bevegimiz ve bizim için hayırlısı neyse onu nasip etsinİnşallah hakınızda en hayırlı günde doğumun gerçekleşir canım iyiyi düşün hep belki bu en hayırlısıdır
Aynen kuzum artık doktor ne derse onu yapicaz gerisi Allah'a kalmış.Dogmasi daha sağlıklı ve tehlikesiz olacaksa cok daha mantıklı kuzum. Gönül istiyor ki hersey cok guzel ilerlesin ama bazan sorunlar çıkabiliyor. Icerde riskle kalmasından sa doğması iyi değil mi. Hem 37 bitince otomatikman 38 e baslamis oluyorsun zaten.
Hayırlısı olsun dedigin gibi canım, bugüne kadar getiren rabbime bin şükürHayırlısı olsun inşallah canım benimki de kontrol altına alındı ama büyüyen bebeği kucultemeyiz dedi doktor. Bugüne kadar hep 38 diyordu ama benim bebegim 3 hafta ileride belki sana aynı şeyi söylemez. Hepimiz hakkında hayırlısı olsun
Şeker yok bebek en başından beri 2 hafta önden gidiyordu sonra 3 haftaya çıktı son kontrol de bildiğin diyet yaptım kg almasın diye farkı 2 hafta da stabil tutabilmek için bu hafta domuz gribinden bulduğum bütün meyveleri yedim umarım bebeğe yaramamıştırSende de mi şeker var canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?