2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim aynı bu psikoloji içindeyim gerçekten. Konusmadim ama daha önce arkadaşım acil sezeryan olmuştu spinal oldu. Ben biraz da şaşkınlıkla hazırlıksız olduğum için hiç aklıma gelmedi ama sanırım spinal olur.

Demek ki bebisinin yapısı öyle canım biraz tontis olcak desene amiin inşallah

Demek ki bebisinin yapısı öyle canım biraz tontis olcak desene amiin inşallah
Abisi de minimal bir bebek olarak dünyaya geldi ona da ufak diyorlardı doktorları memnun edemedim ben
4.5 kg doğuran kadınların doktorlarının tutumu nasıl acaba gerçekten merak ediyorum o yüzden..
Benim açlık şekerim max 83 çıkıyor daha üstünü görmedim en çok 83 gördüm tokluk 110-130 arası değişiyor şeker yüklemesi de yapılmıştı çıkmadı
Son ay ılk aylar onden gıtmesı sorun degılken sımdı tedırgın olmam gereken bır sey gıbı davranılıyor
Neyse vardır eksisi artısı değerlendirirken sanırım girdiği gibi bir gün çıkacak bebeler
Önemli olan sağlıkla gelsinler

Sormamakta haklısın canım, bakalım bende aklımda kalırsa doktora yarın soruyum ama çok umudum yok kesin unuturum

Cumartesi temizledim bende bugun de yatagi karbonatladim alezi falan attim makinaya robotu calistirdim toz alip firini temizleyecem
Kız sen geçen de fırın temizlememişmiydin. Benim akşam bulaşık makinem sıkıntı çıkardı gideri tıkanmış sanırım. Temizlik sonrası bu bana yapılır mı? Makinenin içi öylece pis kalmış. Tezgahı da toplayamadım. Akşam eşim yapacak bakalım bugün öyle pis pis geçireceğiz. Bünye temizlik kaldırmıyor

Kız ben de aynısını düşünüyordum ama çok dikkat etmeye de gelmiyor. Belkide senelerdir ilk defa Eski tip düdüklüyü açarken hata haptım düdüğünden çorba sızdı baya iş çıktı. Dün de bulaşık makinem arıza verdi. Demem o ki sakınan göze çöp batıyor Günü belliyse çok mantıklı

Sık kullandigim icin dogurmadan kullandikca temizliyorum hem daha kolay temizleniyo hem pis kalmasin diye

Kızlar nasılsınız bugün 33. Haftam bitiyor ve 34. Haftaya giriyoruz. Bebişin keyfi yerinde gibi inşaallah. Aşırı bir hareket olmadığı müddetçe karnımda sertleşme de yok. İnşaallah 1-2 hafta daha böyle takılacağız bana öyle geliyor Elhamdulillah kendimi de çok iyi hissediyorum. Arada bir bulantı hissi gelip gidiyor onun dışında hiç ağrım sızım filan yok. Evde olanlar ne tür işler yapıyor fikir verebilir mi? Bugün güya buzluğa nohut fasülye haşlayıp koyacaktım. Yalan oldu.

Sık kullandigim icin dogurmadan kullandikca temizliyorum hem daha kolay temizleniyo hem pis kalmasin diye
Maharetli kadın seni. Süpersin. Ya bulaşık makinenin tıkandığı oldu mu daha önce. akşama kadar eşimi nasıl beklicem ki ben. Dünden tezgahta olanlarda var. Dağ gibi bulaşığım oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…