- 22 Mayıs 2012
- 3.652
- 4.284
- 373
İlkinde depent yoktu bebek bezi koymuşlardı ondan hatırladım demekkiDependin üstüne don mu giyiyorsun
Hıı tabi bebek bezini tutacak bir şey lazımdıİlkinde depent yoktu bebek bezi koymuşlardı ondan hatırladım demekki
Geçmiş olsun canım nasıl bir illet ki o allah korusun inşallah çözüm bulunur bir an öncefakat ben hala çılgın gibi kaşınıyorumgöbeğimi görseniz korkarsınız vücudumun başka yerlerine de yayıldı ayak bileklerim yara oldu artık. bacaklarım kırmızı. gece 2-3 kez kaşıntıya uyandım. Allah düşmanımın başına vermesin öyle bir illet bu. İlaç ve losyon verdi doktor 1 hafta sonra azalmazsa riskli gebeliğe yönlendireceğim dedi
Ablamda da şeker vardı bebeğin kalp ritmini yavaşlattı en son 37.haftada aldılar 5100 kg doğdu nefes alması bile zorlaşmıştı bebeğin. Doktoruna güven mutlaka bebeği ve seni korumak isteyecektirCanım Ağrı'da devlet hastanesinden başka seçeneğim yok maalesef. Burdaki tüm doktorlar da aynı prosedürü uyguluyor. Ben de riske atamayacagim sanırım. Bir hafta daha dursun diye ısrar ederim bı de bişey olur o acıyla vicdan azabıyla yaşayamam allah korusun.
Canım çok geçmiş olsun drunu dinle kuzum, Canm şekerin aniden düştüğünde nasıl oluyorsun ben ğç dört gün ani baş dönmesi yaşıyorum saat 3-4 gibi bir anda açlıktan gözüm kararıyo her yer dönüyor iki tabak yemek gömünce geçiyor şekerim yok hep düşüktür hamileliktedr düşük şekerim böyle bişey mi şeker düşmesi, çok anlamsız sordum sanki ben ya anlataöadımSende de mi şeker var canım
Haha Allah'tan uyumayan bir ben değilim uykuya hasretim yaa çok zor Muş son zamanlar ilk hamileligimi unutmuşum resmen yüzüm gözüm kaydı tipim gitti aynaya bakamiyom çünkü ben ben değilim evrim geçirmiş gibiyim yaaDöne döne bu saati ettiksiz de uyumamışsınız gece sanki minnak sancılarım oldu gibi ama dedim odaklanma dikkatini ona verme kendini dinleme sonra uyumusum yine neyse ki şimdi bişi yok
Sonu güzel olsun inşallah canımCumadan beri neler yaşadım ya üniversitesi te doçente gittim detaylı için 8 mm büyüme varmış bebekte sol böbreğinde artık geçmez dedi doğumu beklicrn dedi doğumdan sonra araştırılcak dedi neyden kaynaklı dedi... Bende dedim ki bu güne kadar çok doktor gördü en son cumartesi bakıldı ne olduda 24 saat olmadan Pazar günü bu bebeğin böbreği büyük dedin di bir den büyüyor mu yani bu böbrek çok ilginç ve hala şaşkınım olabiliyor Muş öyle dedi nasıl oluyor sa istersen ameliyatini ben yapayım dedi şimdi gidip konusucaz nasıl olucak ne olucak kendi doktoruma sordum orda yapsan ii olur burdaki imkanlar orda yok orda hemen müdahale edilir bebeğine incelenir dedi hakkımızda hayırlısı artık
Ayyy enfeksiyon kapınca tutma oranı düşüyor diyolar bi de bana dokrorum sakın grip olma dedi bu ara ama olacagı varsa oluyo işte rahım başka calışıyo bebegı tutma amaclı. Bi de çay dökülmüş Allah korumuşKalırsın Allah’ın izniyle yat hareket etme 10-15 gün ben yattım ama başıma bir sürü şey de geldi tabi başka şehirden 3 saatlik yol gittim transfer günü yolda üzerime çay döküldü sonra ertesi günü bi salgın varmış ondan kapmışım ishal kusmadan delirdim bir hafta onu çektim sonra aradan bir hafta geçti aynı ishal tekrar geldi çok kötüydü vs ama yattım
Bir yerde okumuştum nar suyu rahmi koruyor verimliliğini artırıyor diye transfer ihtimali varsa nar suyu tüket tarım kredi marketlerde varmış doğal sıkılmışAyyy enfeksiyon kapınca tutma oranı düşüyor diyolar bi de bana dokrorum sakın grip olma dedi bu ara ama olacagı varsa oluyo işte rahım başka calışıyo bebegı tutma amaclı. Bi de çay dökülmüş Allah korumuş
Geçmiş olsunCumadan beri neler yaşadım ya üniversitesi te doçente gittim detaylı için 8 mm büyüme varmış bebekte sol böbreğinde artık geçmez dedi doğumu beklicrn dedi doğumdan sonra araştırılcak dedi neyden kaynaklı dedi... Bende dedim ki bu güne kadar çok doktor gördü en son cumartesi bakıldı ne olduda 24 saat olmadan Pazar günü bu bebeğin böbreği büyük dedin di bir den büyüyor mu yani bu böbrek çok ilginç ve hala şaşkınım olabiliyor Muş öyle dedi nasıl oluyor sa istersen ameliyatini ben yapayım dedi şimdi gidip konusucaz nasıl olucak ne olucak kendi doktoruma sordum orda yapsan ii olur burdaki imkanlar orda yok orda hemen müdahale edilir bebeğine incelenir dedi hakkımızda hayırlısı artık
İns cnm umarım herşey yolunda giderGeçmiş olsuninan hiç duyduğum şeyler değil bu sene ki hastalıklara da erken doğumlara da şaşar oldum artık. İnşallah gözlemlendiği gibi birşey yoktur. Neresi içine sinerse bebeğin ve senin için uygun olan yerde doğum düşün
Evet evet bende duydum hergun içiyorumBir yerde okumuştum nar suyu rahmi koruyor verimliliğini artırıyor diye transfer ihtimali varsa nar suyu tüket tarım kredi marketlerde varmış doğal sıkılmış
Canım benımde doğustan böbregımın borusunda darlık var 32 yasındayım cok şükür hiç bişey olmadı sadece daha az süzüyo diğerine gore. Annem küçüklüğümden beri tembihliyo senede 1 6 ayda 1 ultrason yaptır diye o kadarİns cnm umarım herşey yolunda gider
Haftan iyi korkma allahın izniyle hiçbişey olmaz. Dualarımız seninle. Allah su gibi geçirtsin sana bugünü. Sorunsuz sıkıntısız inşallah. Bize haberdar etmeyi unutmaGünaydın kizlar bir aydır tansiyonum yukseliyo ve protein kaçağı başladı 34+1 oldum durumum kotulesiyo öğleden sonra doğuma Alinicam dün ciğer geliştirici yapıldı ne olur dua edin bebeğim yaşama tutunsun bir haftadır hiç buyumememis gelişim geriliği 3hafta olmuş çok korkuuorum
1600 grHaftan iyi korkma allahın izniyle hiçbişey olmaz. Dualarımız seninle. Allah su gibi geçirtsin sana bugünü. Sorunsuz sıkıntısız inşallah. Bize haberdar etmeyi unutma
Dışarda beslersin onu annesi gürbüz bir bebe yaparsın allahın izniyle. Bunlara takılma şuan. Önemli olan sağlıkla doğması.Haftam iyi ama bebek küçük
1600 gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?