2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah canım korkma dua ederek gir doğuma. Bebeğin için şuan dışarıda olması daha sağlıklı o yüzden için rahat olsun. Haber verme imkanın olursa mutlaka yaz buraya. 3 hafta geri bile olsa 32-33 haftalık şuan ki yaşam sınırlarını geçti artık

Eve
1600 gr da az değil canım önemli olan ciğerleri gelişmiş olsun doğunca bir iki hafta küvezde kalabilir de kalmayabilir de. Emin ol karnında kalsa daha çok hasar görecek büyümek yerine
T öyle oldu zaten geçen hafta bukadar kötü degiodi doktor bıraz daha buyusun idare edelim dedi olmadı neyse buna da şükür sağ salim dogsunda varsın kuvez de kalsin

Eve
1600 gr da az değil canım önemli olan ciğerleri gelişmiş olsun doğunca bir iki hafta küvezde kalabilir de kalmayabilir de. Emin ol karnında kalsa daha çok hasar görecek büyümek yerine
EveT öyle oldu zaten geçen hafta bukadar kötü degiodi doktor bıraz daha buyusun idare edelim dedi olmadı neyse buna da şükür sağ salim dogsunda varsın kuvez de kalsin

Eve

EveT öyle oldu zaten geçen hafta bukadar kötü degiodi doktor bıraz daha buyusun idare edelim dedi olmadı neyse buna da şükür sağ salim dogsunda varsın kuvez de kalsin
Sağlıkla gelsin inşallah canım İçini ferah tutmaya çalış, organları gelişmiştir kilo almasa da inşallah

Eve

Canım içini ferah tut yıllar önce eltimin çocuğu 30+++ haftada 1,5 kilo doğdu küvözde kaldı şimdi koca kız oldu ilkokula gidiyor maşaAllah seninde inşaAllah kolay atlatırsın bu aüreci

Kızlar. merhaba beni bi aydınlatırmısınız
Şimdi benim sat 14 Mayıs gebelik uygulamasında 35+4 diyor bugün kontrolüm vardı doktor 34+4 dedi. Kafam karıştı birde bebeğim 2.500 gr olmuş iyimi sizce

Şimdi benim sat 14 Mayıs gebelik uygulamasında 35+4 diyor bugün kontrolüm vardı doktor 34+4 dedi. Kafam karıştı birde bebeğim 2.500 gr olmuş iyimi sizce
Günaydın canım benim SAT 17 mayıs bugün 34+1 günlük yarın kontrolüm var doktor haftasıyla uyumlu dedi hep önde yada geride yorumu hiç yapmadı. Geç döllenme oluyor ya hani doktor 34+4 diyorsa ona göre hesap yap sende SAT tarihini bir hafta ileri düşün

GEBELİK UYGULAMASINA GORE DE 34+4 cıkıyor sanki. hangi uygulamayı kulLanıyorsun.

Doktor istemese de sen talep et. Yoksa olan bize oluyor sonunda. Enfeksıyon her türlü zarar çünkü.
Sonda işi de şöyle, sezeryan esnasında zaten belden asagısı hissetmediği için, nasıl taktıklarına dair en ufak hissin acın olmuyor. Ama öncesinde enfeksıyon varsa, ilk bikaç gün idrar yaparken acı, hassasiyet oluyor. Onun dışında bi olayı yok açıkçası , sadece sezeryanden sonra 6-8 saat kadar sonra ayağa kalkıldıği için, WC ihtiyacını giderme amaçlı basit bi işlem o kadar

Ablamda da şeker vardı bebeğin kalp ritmini yavaşlattı en son 37.haftada aldılar 5100 kg doğdu nefes alması bile zorlaşmıştı bebeğin. Doktoruna güven mutlaka bebeği ve seni korumak isteyecektir
Doğru diyorsun canım çok şükür şuan kilomuz o kadar değil insülinden sanırım biraz olsun kontrol altına aldık. İnat etmenin alemi yok ben de dinliycem doktoru

Yo doğru anlatmışsın elim ayagim titriyor sanki gözlerim karariyo bulduğum her şeyi ağzıma sokasim geliyo öyle kötü oluyorum ki halsizlik baş donmesi vs vs

Rabbim yardimcin olsun inşallah canim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…