yemek yapmıyorum bu zamana kadar hep annemin yaptığı yemekleri yedik (iş yeri yakınlığı sebebiyle) veya dışarıdan. ama bugün evdeyim ve evde hiçbir şey yok. hiçbir şey olmayan evde ne yapılır? kolay olsun bi de. ay bu eve nasıl bebe gelecek bilmiyorum ben
yemek yapmıyorum bu zamana kadar hep annemin yaptığı yemekleri yedik (iş yeri yakınlığı sebebiyle) veya dışarıdan. ama bugün evdeyim ve evde hiçbir şey yok. hiçbir şey olmayan evde ne yapılır? kolay olsun bi de. ay bu eve nasıl bebe gelecek bilmiyorum ben
Bir haftadır tavuk makarna tavuk pilav idarelim şeyler yaptım baya da girip sunizit arasıyım bugün sesim de kısık
Bu akşam içinde dünden kalan tavuk pilav var onu ısırırım
Dışardan da söylemeyi sevmiyorum güvenemiyorum ya trendyoldan filan aldık bi kaç kere az gönderiyorlar mesela normal restoran da yediğimiz ile aynı olmuyor
Bu bim de çıtır kova var biliyor musunuz acil durumlarda iyi oluyor birse tavuk parçaları var fırına atıp hemenlik yemelik. Birde aç iken hep instagramda filan yemek videoları çıkıyor mu karşınıza
Bi tas çorbaya muhtacız bu ara
Ya bu yabancilar hafif oturur posizyonda bile nst cektiriyo bizi niye duz yatiriyolar ki sinir oluyorum ya her nst sonrasi bel fitigi agrisi cekiyorum resmen
Kizcem benimkinin dombili olması lazım ama.haftasinda gidiyor, mesela hergun bir ya da iki muz yerim, süt içerim, iki yumurta yerim, bu ara abur cubura da düştüm, kaşar peyniri aşırı tükettim bir haftada resmen koca kaşarı bitirdim ama dediğim gibi yapısal alıyor çocuk bence
Hergun iki üç muz yiyorum. Mandalina portakal elma hergun rutin yiyorum. Sade yiyemiyorum diye az da olsa cevizli sucuk bir iki lokma atiyorum. Sut içemiyorum. Yumurta yiyemiyorum. Ama kaşarı hemen hemen hergun yiyorum ya. Zorla yiyorum hatta. Tuzsuz besleniyorum diye cesidim azalıyor. Biraz yemek yapmaya üşenen biriyim. Kısıtlı şeylerin etrafında dönüyorum. Yapabileceğim herseyi yapmis oluyorum yani
Hergun iki üç muz yiyorum. Mandalina portakal elma hergun rutin yiyorum. Sade yiyemiyorum diye az da olsa cevizli sucuk bir iki lokma atiyorum. Sut içemiyorum. Yumurta yiyemiyorum. Ama kaşarı hemen hemen hergun yiyorum ya. Zorla yiyorum hatta. Tuzsuz besleniyorum diye cesidim azalıyor. Biraz yemek yapmaya üşenen biriyim. Kısıtlı şeylerin etrafında dönüyorum. Yapabileceğim herseyi yapmis oluyorum yani
ilk doğumda bebek görmeye gelen aaa bebek içerde mi daha yoksa ikizi mi var falan diye saçma salak muhabbet ediyolar bu sefer saf ve sessiz değilim basarım kalayı
Ben yarın sorarım hastaneyede giderim belki ama gerek kalmaz herhalde orda bana bütün bilgileri verirler, tek bildiğim geçen kaybettiğim bebekte doğum yapmış gibi pasta şerbet getiriyolar ozaman çok ağlamıştım atmıştım hepsini şimdi güzelce içeriz inşaAllah
Ben yarın sorarım hastaneyede giderim belki ama gerek kalmaz herhalde orda bana bütün bilgileri verirler, tek bildiğim geçen kaybettiğim bebekte doğum yapmış gibi pasta şerbet getiriyolar ozaman çok ağlamıştım atmıştım hepsini şimdi güzelce içeriz inşaAllah