2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Analaaar bu akşam ne yemek yapacağıık bıktım ben bu dertten
yemek yapmıyorum bu zamana kadar hep annemin yaptığı yemekleri yedik (iş yeri yakınlığı sebebiyle) veya dışarıdan. ama bugün evdeyim ve evde hiçbir şey yok. hiçbir şey olmayan evde ne yapılır? kolay olsun bi de. ay bu eve nasıl bebe gelecek bilmiyorum ben

Makarna

Bir haftadır tavuk makarna tavuk pilav idarelim şeyler yaptım baya da girip sunizit arasıyım bugün sesim de kısık
Bu akşam içinde dünden kalan tavuk pilav var onu ısırırım
Dışardan da söylemeyi sevmiyorum güvenemiyorum ya trendyoldan filan aldık bi kaç kere az gönderiyorlar mesela normal restoran da yediğimiz ile aynı olmuyor
Bu bim de çıtır kova var biliyor musunuz acil durumlarda iyi oluyor birse tavuk parçaları var fırına atıp hemenlik yemelik. Birde aç iken hep instagramda filan yemek videoları çıkıyor mu karşınıza
Bi tas çorbaya muhtacız bu ara

Ahaha fesleğencim gel sarılalım. Beben kız mıydı? Kertelim bizim oğlanla. Afrikalı afrikalı takılsınlar

Benim ki de erkek kuzum
Babasi da esmer diyorum hem esmer hem zayif olursa somali cocugu gibi olur
Ya bu yabancilar hafif oturur posizyonda bile nst cektiriyo bizi niye duz yatiriyolar ki sinir oluyorum ya her nst sonrasi bel fitigi agrisi cekiyorum resmen
Benim 2 defadir çekiyorlar. Hafif sag yatıp oyle başlatıyor hemşire
basima da yastik veriyorlar. Cok rahatsiz degil. Uykum geliyor hep
Kac kilo geldi benim doktorda hafta bir gel artık dedi benim 2350 kilo dedi doktor 34 te gittim bende tam

kuzum kaç kg çıktı ki zayıf diye hayıflanıyon
Kuzum 2100 gr cikti. 2 hafta önce 1900 du

ben mercimek haşlayıp yaglayıp tuzlayı baharatlıyorum varsa kapya falan yeşillkite dogruyorum yoksa boyle devam

İnsanın eli soğuyunca da zor geliyor yemek yapmak

Hergun iki üç muz yiyorum. Mandalina portakal elma hergun rutin yiyorum. Sade yiyemiyorum diye az da olsa cevizli sucuk bir iki lokma atiyorum. Sut içemiyorum. Yumurta yiyemiyorum. Ama kaşarı hemen hemen hergun yiyorum ya. Zorla yiyorum hatta. Tuzsuz besleniyorum diye cesidim azalıyor. Biraz yemek yapmaya üşenen biriyim. Kısıtlı şeylerin etrafında dönüyorum. Yapabileceğim herseyi yapmis oluyorum yani

200 gr almış doktor normal demedi mi canım. Bence haftası ile uyumlu

O zaman herşey genetik canım. Evde haraketlerin nasıl haraket de bebeğe yarıyormuş beslenmesi daha sağlıklı oluyormuş

ilk doğumda bebek görmeye gelen aaa bebek içerde mi daha yoksa ikizi mi var falan diye saçma salak muhabbet ediyolar bu sefer saf ve sessiz değilim basarım kalayı
Ahaha ben bilmiyordum bir de hemen inecek sanıyordum cidden öyle Salak muhabbetler oluyor

Ay benim onu sormak hiç aklıma bile gelmedi ama haftaya bi hastaneye de uğrarım sen öğrendiğinde bana da söyle olur mu
Ben yarın sorarım hastaneyede giderim belki ama gerek kalmaz herhalde orda bana bütün bilgileri verirler, tek bildiğim geçen kaybettiğim bebekte doğum yapmış gibi pasta şerbet getiriyolar ozaman çok ağlamıştım atmıştım hepsini şimdi güzelce içeriz inşaAllah

Aa bilmiyordum cnm geçmiş olsun bu sefer güzel anılarımız olsun inşallah yaa belki aynı zamanda denk gelir doğumumuz birbirimizi ziyaret ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…