2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Ya renkli çok ideal almışsın valla ben ama insan gibi yemedim yemek yemek yemek en güzel şey yemek yemek
kesinlikle evet yemek yerken zevkten dört köşe olan boş zamanlarında yemek yeme videoları izleyen iflah olmaz bir boğa burcuyum

Kızlar drunuz sizede her muayenede hareketlerini takip et diyor mu? Artık kafaya takmaya başladım bi daha söylerse neden diye sorucam ya onun yüzünden paranoyak oldum hareket takip ediyorum sürekli. Normal hareketli işte nasıl olması gerek ki neyini takip edeyim ben anlamadım

Arkadaşlar YouTube da Kaan Kocatepe nin bir videosunu izlemiştim bu bebeğin kilosu hakkında bebeğin anne karnına düştüğünde ne kadar kg olarak doğacağı belli diyordu
Genetik diyordu
Sonra bende düşündüm haftası ile hep uyumlu geçti benimki usg de yanıltıyor insanı
Benim 3. Dogum olacak oğlum ilk 40. Haftada 3300 doğdu kızım 38.5 de 3200 doğdu
Benim tahminim Buda aynı olacak o yüzden tabii düzenli beslenme de önemli ama genetik diye de bir gerçek var
Bu arada hemşirelere bugün depent e bs gerek var mı diye sordum hasta bezi ped veriyor musunuz diye sordum veriyoruz dedi. Bebek hemşiresi sıcak su torbası getirebilirsiniz dedi emzik biberon almıyoruz dedi sütün kanala inmesi için sıcak su torbası kullanıyorlarmış iyi fikir
Battaniye nevresime gerek var mı dedim hersey var tabi yine siz bilirsiniz dediler
Size de fikir olsun

Yorum yapmicam zeref sonra kızıyorsun
Canım bel ağrın dışında, bebek toplanıyor gibi karnın da sert, top gibi oluyor sonra gevşiyor mu ?

Açılmayı elle kontrol ettikçe cm olarak artıyor açıklık canım evet.

Ya renkli çok ideal almışsın valla ben ama insan gibi yemedim yemek yemek yemek en güzel şey yemek yemek
Valla yemek de güzel ama ben yapmaya da bayılıyorum canım ya, severek geçiyor mutfaktaki vakitlerim. Sürekli misafir çağırsam fln, eşimin iş yerine bi şeyler götürsem derdim bu. Kendim çalışırken de arkadaşlara götürürdüm sürekli

Hareketleri nasıl diye soruyor canım. İyi hocam diyorum
Ekstra ilaç fln alıyor musun ? Hani bazı durumlar bebek hareketini azaltıyor ya yan etki olarak, o yüzden de soruyor olabilir

Ay tam benliksin canım ,,biz ilk çocuklarda iki arkadaş aynı sitede ücretsiz izindeydik okadar yemek yapardık ki çeşit çeşit denerdik yerdik akşam kocalara yapatdık pikniklere götürürdük ah ah hem yerim hem yaparım ama şu ara yemek daha cazip

Hareketleri nasıl diye soruyor canım. İyi hocam diyorum
Ekstra ilaç fln alıyor musun ? Hani bazı durumlar bebek hareketini azaltıyor ya yan etki olarak, o yüzden de soruyor olabilir
Hayır sadece kan sulandırıcı kullanıyorum. Bugün nstyi iki kez çektirdi ilkini beğenmedi anlamadım neden hareketliydi üstelik ilk çekimde. Sonrakinde daha az hareket etti tmm dedi ikinciden sonra ama evham yaptım işte

Allah uzun ömür versin evlatlarınıza. Sey soracaktım, kaçar cm doğdular ?
Benim oğlum 46 cm doğdu 37+4 te. Ben de bu sefer ilk takımları 50 cm 0-1 ay olarak aldım büyük gelmesin diye. Ama rüyamda koca bi çocuk gördüm de, acaba büyük tulum da mı koysam diye hastane çantama , ondan soruyorum

Valla canım karşındaki kişi doktor. İlla ki vardır nedeni. Ve yerinde olsam evet bende evham yapardım haklısın. Kağıdı atmadıysan foto atsana

Böyle şeyler duyunca rahatlıyorum çünkü bende geçen regl ağrıma dayanamıyordum normal nasıl doğurcam diye ağlıyordum demek herkesde aynı tedirginlik var güzel

Kizlar benim bel kasik makata vuran agrim oluyor karin kasilmasi baya var bugun sarimsi jelimsi cok minik bisey gelmisti yavas yavas dogum mu basliyo napiyo anlamadim
Olabilir de olmayabilir da mabel. Enfeksıyon da olabilir belki o jelimsi dediğin şey. Kasılma sıklığını takip et, not al.

Valla canım karşındaki kişi doktor. İlla ki vardır nedeni. Ve yerinde olsam evet bende evham yapardım haklısın. Kağıdı atmadıysan foto atsana
İkinci eklenen ilk çektirdiğim saatten anlaşılıyor zaten

Eklentiler

• 5102ED41-5403-4B56-9385-9C891A8FC100.webp
    48,7 KB · Görüntüleme: 60
  • 9A627B4C-79F5-4E35-A713-B4628F63DCB7.webp
    52,8 KB · Görüntüleme: 60
Olabilir de olmayabilir da mabel. Enfeksıyon da olabilir belki o jelimsi dediğin şey. Kasılma sıklığını takip et, not al.
Bu agrilar arada oldugundan emin olamiyorum ama bi de afedersiniz buyuk tuvelete cok cikmaya basladim 3 gundur 3 4 kere resmen bu da tuhaf geldi bana suphelendim
Oh no oh no oh no no no no no mabel şuan gruptan kimsenin doğurmasına hazır değilim ben
Ben de hazir degilim yaoacagim isler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…