2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Hadi gözün aydın canım ohhh dönmüş Ama daha doğum kanalına girmemiştir demi benimki dönmüş ama doğum kanalında değil çok yukarda kafa altta .
Ay 36 haftalıksınız diyor ne diyor Son 3 haftamız
Ayyyyy çok heyecanlı canım

Kızlar son zamanlar kilo cidden çok artışa geçti ben birde tatlı sevmezken kek ,pasta , börek hastası oldum total de 10 kilo almışım ama doğurana kadar daha da alırım

Eklentiler

• 2A2EBFDD-AF51-472A-BFF8-0DB9A27E0C91.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 94
  • DBB934ED-2AFF-4245-B938-0BA166CCB1E6.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 91
Kaç gr çıktı benim bebişte gruptaki bebişlere göre az çıkıyor 2 hafta önce 1950 gr dı

ay kıslar bu kasılma denen olayda bele ağrı giriyor mu? birkaç kere bana bişeyler oluyo gibi oldu sanki daha önce hiç kasılma toplanma gibi bişey yaşamamıştım. kiz ben daha bunun acısına dayanamıyorum normal doğurcam diyorum bi de

Selam kizlar bugün hiç giremedim öyle bir bel ağrısı yaşıyorum ki bacağima vuruyor. Bayadir olmuyordu bel fıtığından dolayı aslında hamilelikten önce daha çok oluyordu bugün çok fena. Doktor bugün gidip nst cektirmemi istemişti gittim acilde çektirdim telefondan gönderdiler doktora açılması yoksa gitsin demiş ebe dedi acilmana bakicam. Dedim ben hiç hazır değilim. Merak etme elim çok hafif çok rahat gecicej 3 saniye falan motive etti. Gerçekten çok çabuk sürdü ve hiç acımadı. Doğumu tetikliyor diyorlar falan dedim zorlarsam olur ama ben hiç zorlamiycam hemen bakıp cikicam dedi öyle de oldu rahat geçti .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…