2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Çok geçmiş olsun canım nasıl bir hastalık ya insan toparlanamiyor hele ateş mahvediyor Allah yardımcın olsun bizimde öksürük burun akıntısı geçmiyor iki hafta oldu nerdeyse

Çok geçmiş olsun canım nasıl bir hastalık ya insan toparlanamiyor hele ateş mahvediyor Allah yardımcın olsun bizimde öksürük burun akıntısı geçmiyor iki hafta oldu nerdeyse
Geçmiş olsun canım size de acaba sizin de infuluenza olabilir mi? Doktor enfluvir verdi. Ateş çok dirençli aynen.

Ben ahşap bişi aldım uşak kendi çabasıyla sallasın kendini elenktronikler çok pahalı
Ne aldın atsana bakayım. Benim evde prego gaby vardı ama titreşim aleti kaybolmuş, ayağı kırılmış. Çıkardım baktım da, olmadı onu annemgile götürürüm dedim eve bir şey alayım. Of valla dediğin gibi aşırı pahalı her şey baktım da. Ama çociki de yere koyamam Sürekli de üst katta yatıramam benim ev katlı. Kafam çorba oldu alt kata da beşik mi alsam ana kucağı mı alsam.

500-600 tl civarı anne yanı ufak beşikler var ya çok hafif ben bir tane ondan aldım bizim aile binası her gittiğimiz kata götürdük ablamın bebeleri bende öyle kullanıcam canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…