2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Kızlar muhasebeci çalışabilir raporumu çalışamaz olarak girmiş bunun geri dönüşü var mı? Atmıştım ona da raporu ya. Neden böyle oldu ya?
Devlette misin canım? Devletteysen heryerleri düzeltirler. Ama özel sektörü bilmiyorum. İllaki düzeltiliyordur ama sgk ya bildirmiyormuş bu raporlar. Sonuçta resmî evrakın var.

Biz derken zeref
kocam ve ben
ya ben de doğana kadar almazsam bebisi ne ile tasicam hic bilmiyorum puset mi almak lazım? yenidoğana kanguru oluyor mu? nasıl getirip götürcez bu bebeleri beğendiğim bi bebek arabası modeli var ama hiç gidip görecek vaktim olmuyor zaten zor karar veriyorum.
ay ben hiç yürümüyorum ya gün içinde hareketliyim ama özellikle çıkıp yürümek yok masallah senin beben de kıymet bilsin de normal gelsin artık

ya bu kabin boy bebek arabalarını ilk zamanlar nasıl kullanıcaz? özelliklerini okuyorum ama hicbir sey anlamıyorum bana yardım edin mesela chicco one4ever modeline bakıyorum, kabin boy ve yenidoğandan itibaren kullanılır diyor. oto koltuğu ve baska zımbırtılar da var diyor ama onlar dahil değil diyor.

Canım ben çok tecrübeli değilim ilk bebeğim ama senin haftan baya ilerlemiş. Benim ablam normal gebelik geçirdi. Son zamanlarda Günlük nst ye çağırıyorlardı ablamı. İng öyle sanırım bilmiyorum. 38. Haftaya girdiğinde sancı filan gelmediği halde suyun azalmış ve bebek hareketleri çok yavaşlamış diyip ertesi gün doğuma aldılar. Yani bazen sancı gelmeden ya da su gelmeden de son haftalarda suyun azalabiliyor. Belki onun için demiştir.

Sakın kuzumm sen dün saç yaptirdin deprosyana girmemen lazım kız bende temmuzda doğum yaptım kızımı ozamanda sicakdan duramıyorsun inan sapır sapır terliyorsun hele emzirken bakalım kis bebeği nasıl olacak göreceğiz zaten dışarı çıkmak mümkün. Değil yaza kadar da toplanır rahat rahat çıkarırız

Düşününce eksik bitmiyor valla ben pes ettim yetişemiyorum. Her alışverişte tamam şimdi bitti diyorum yok anacım bitmemiş Bu arada benim kızın hala ismi yok en büyük eksik burada kocam ve ben bulamıyoruz. Kızına hiçbir ismi yakıştıramıyormuş. Senin isim tamsa bebek arabası ikinci planda

Yiğenime evde Gülce Erva adı verdik gittik doğuma o senenin ilk yağmuru yağıyor babam aradı ablamı işteydi yetişememişti dedi ki çok bereketli bir yağmur yağıyor adını yağmur koyun ablam tamam dedi hemen Yağmur Erva oldu adı yani isim meselesi kader meselesi bir bakmışsın doğar doğmaz içine doğmuş koymuşsun ismi.

Oha çok iyiymiş ulen büyük şeerde yaşamalıydım yaa

Bu anahtarlık çikolata üzerinde sözler yazıyorlar ya çok hoşuma gider mesela 'Adının geçtiği her yerde çiçek açsın kuş uçsun, bahar koksun peri kızım' Bahar ismi de güzel kız için Pınar, Eylül, Alin, Zeynep, Pera, Gülse, Ela, Aylin, Pelin, Sude, Büşra, Buse, Ceyda, Damla, Derin, Duru, Eslin, Eyşan, Elvan, Elvin, Güler, Helin, Ilgın, İpek, Güneş, Defne, Öykü, Masal, Ada, Rabia, Reyhan, Selin, Sibel, Şimal, Simay, Tuana, Talia, Irmak, Nehir, Umay, Yeliz, Ayfer, İrem, Mihrap, Zümra, Zehra aklıma gelenleri sıraladım S sadelik90 oku bence eşine de belki biri aklına yatar

Kızlar son zamanlar kilo cidden çok artışa geçti ben birde tatlı sevmezken kek ,pasta , börek hastası oldum total de 10 kilo almışım ama doğurana kadar daha da alırım
Bence sen hala kilo alamamışsın 7-8 kg civarı zaten bebek, suyu, plasenta, rahim ağırlığı falan kilo aldım diyeceksen benim gibi 20 den aşağı gelme buraya

Canım kırmızılının da şekeri var, seni niye böyle korkutuyorlar hep? Ona doktoru bir şey demiyor anlamadım ben.

Çevremde ki bir kaç ismi soyluyum asya Aysima Elif Nisa Nursena defne neva Zeynep gülce gökçe Ece ela Miray Asel mina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…