2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Maclaren marka iyiymiş arkadaşımın 3 çocuğu var hep onu kullandım diyo fiyatlarını bilmiyorum ben ikiz olduğu için kriterlerim farklıydı onu almadım ama çok iyi olduğunu anlatıyodu arkadaş
Ne aldın canım sen ikiz arabası? Joienin arka arkaya olanlarına bakıyorum ama bilemedim ben

Ben, eşim, küçüm kızçe infuluenza olmuşuz. Nasıl bir şeyse ateş düşmüyor hiç çok dirençli. Perişan olduk gece. Bebek doğunca ne olacak bilmiyorum bu şekilde hastaneden çıkamayız gibi duruyor. Daraldım düşündükçe. Çok dikkat edin kızlar valla Bebeğin başına maske dezenfektan koyun. Ben öyle yapacağım galiba. Herkes öyle alsın kucağına.

Geçmiş olsun güneş, ama iyi yönden bakalım bebe doğana kadar kendinize gelirsiniz inşallah.

Ben chicco ohlala aldım Joienin önlü arkalı öndeki çok emanet dıruyodu hiç güven vermedi onu almadım o yüzden
Hıı o yan yana, bakmıştım ona da. Benimkilerin biri büyük biri küçük diyorum birbirlerini yolmasınlar sonra Ben büyüğü öne oturturum, küçük arkaya diye düşündüm de bakalım. Alamadım bi zam geldi bile

Geçmiş olsun canım

Chiccoyu tavsiye üzerine aldım ben hem bi de onun arasında yine de bölme var joienin de Yanyana olanı vardı onun arasında bölme yoktu mesela tek koltuk gibiydi ikisi de o da güvenli gelmedi bi de chicco çok hafif 8 kg

Gecmis olsun canim ya. Benim annemlerde oyle hasta kac gundur gorusemedik iyice bunaldim zaten bi yere ciktigim yok oraya da gitmeyince daral geldi bana korkudan kaldik

Çok geçmiş olsun insallah cabuk toparlarsiniz

Chiccoyu tavsiye üzerine aldım ben hem bi de onun arasında yine de bölme var joienin de Yanyana olanı vardı onun arasında bölme yoktu mesela tek koltuk gibiydi ikisi de o da güvenli gelmedi bi de chicco çok hafif 8 kg
Ama çok da etkilemiyim Yanyana olanlar çok da heryere sığamayacak gibi geldi bana

Geçmiş olsun allah şifa versin Bol takviyeyle çabucak atlatın inşallah bağışıklık kazanmış olursunuz bebek geldiğinde hasta olmazsınız

Evet joienin yan yana olanı çok dandik duruyor cideen 8 kg iyimiş gerçi yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…