2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
500-600 tl civarı anne yanı ufak beşikler var ya çok hafif ben bir tane ondan aldım bizim aile binası her gittiğimiz kata götürdük ablamın bebeleri bende öyle kullanıcam canım
Onlardan görümcemde vardı istesem mi aslında, bir de tahta beşik vardı ama çok kullanışlı değildi ya. Yine de acaba diyorum miniği ortancanın gazabından korumak için onu mu kursam

Böyle bişi aldım ama kaç aylıkken kullanılabilir ne kadar işimi görür bilmiyorum tecrübe ediciz

Eklentiler

• 3FF135C3-9020-41C1-8AFE-26FAB0DAFFFF.webp
    28 KB · Görüntüleme: 78
Onlardan görümcemde vardı istesem mi aslında, bir de tahta beşik vardı ama çok kullanışlı değildi ya. Yine de acaba diyorum miniği ortancanın gazabından korumak için onu mu kursam
Evet ya beşik daha iyi yere Yakın olanları kızlar rahat durdurmaz bence bendede küçük anne yani var oturma odasında kullanacam yatak odasında da var tasimayayim diye emniyetli birşey olsun diye onu kulacam

Kızlar kontrole gidiyorum bakalım ne diyecek dr nst ne diyecek oğluş nasılmış
Bayıldım maşallah 41 kere
Anakucağı ne aldınız kızlar?
Birkaç tane araştırdım birazdan ekliycem canım .
34+4 den tombul parmak koca toto bir hamile @Yazin Sevinci C cagla22 böyle şeylerle gelin bana. Bir gram yağ görünmüyor sizde türk geleneksel anasıyım ben
Eki Görüntüle 3191482
Çok tatlıışşşşş ki
Böyle bişi aldım ama kaç aylıkken kullanılabilir ne kadar işimi görür bilmiyorum tecrübe ediciz
Canım çok rahat duruyor bence kullanışlı görüyorum bu ürünü bi benzeri daha var benimde almam lazım bu ay sonu

Evet ya beşik daha iyi yere Yakın olanları kızlar rahat durdurmaz bence bendede küçük anne yani var oturma odasında kullanacam yatak odasında da var tasimayayim diye emniyetli birşey olsun diye onu kulacam
Senin de mi 2 yaş araları. Ben korkuyorum acaba mıncıklar mı yüzünü tırmalar mı... Kucağına alıp kaldırır mı orasını burasını çeker mi diye Kafamda deli sorular.

Tamam canım at bakayım ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…