2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Ben hiç yürüyüşe başlamadım geç mi kaldım ya

Biz ebebekten aldık kendi markasını uygun da fiyatlı galaxy olanını aldık

Kesinlikle, evin girişine koyacağım maske kolonya, aksi mümkün değil, ben bir haftada atlattım, eşim üç haftadır öksürüyor, tatlım ateşe parol çok iyi ben parolu severim, içecek ter atacak sonra dus alacak, böyle böyle devamlı yapınca kalmıyor gerçekten, bir de üç yemek kaşığı dut pekmezine limon sık içine karabiber koy için eşinle, ve son olarak da limon ve zencefil sıktır etrafında sıkma meyve suyu yapan bir yer varsa zencefil zor sıkılıyor evde ben beceremedim onu içtim çok acı zehir gibi, içince ejderhaya dönüyorsun ama çok iyi geliyor, burnunuza serum fizyolojik sıkın, geniz akıntısını sakın yutmayın, enfeksiyon ciğere inmesin öksürük derinleşmesin

Fotoğraf çekimine mi gidiyorsunuz yoksa bu nasıl fit bir görüntü maşallah bende manda gibi yatıyorum hala üzerimde çizgili hapishane pijaması
Vuhuvvv bebeğim hadi güzel haberler ver bize.
34+4 den tombul parmak koca toto bir hamile Y Yazin Sevinci @cagla22 böyle şeylerle gelin bana. Bir gram yağ görünmüyor sizde türk geleneksel anasıyım ben
Eki Görüntüle 3191482
Ne güzel bir göbiş
Fotoğraf çekimine mi gidiyorsunuz yoksa bu nasıl fit bir görüntü maşallah bende manda gibi yatıyorum hala üzerimde çizgili hapishane pijaması
Kızlar uzun bir dr görüşmesinden sonra kafamda netleştirdim herşeyi, öncelikle oğlum çok iyi ama 100 gr almış sadece kaç haftadır az alıyor ama kızımda son üç hafta almamıştı karnımda, dikişleri aldırmadık sezeryana karar verdik konuştuk nerdeyse yarım saat bazı kötü tecrübelerden dolayı sezeryan daha iyi olacak benim için kararını verdik, doğum tarihide 25 i gibi olacak drum kongresi var onun netleşmesine göre değişecek, şükür herşey yolunda oğluş iyi kavuşmalara az kaldı.
kirmizipatiklikiz canım doğum ücreti 23 bin pazarlık yok hastane herşeyi karşılıyormuş ama süs püs konuşamadık zaten anestezi uzmanıyla görüşmeye gideceğiz çarşamba ozaman hastaneylede görüşürüm şimdilik böyle durumlar Allahım ne gösterir bilinmez sağlıkla gelsinler evlatlarımız

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, ayın 25inde kaç haftalık oluyor? Bide Yaz göbek çevresi küçük felan dedi mi? Benim bebemde bu hafta 100 gr almıştı göbek çevresi alt sınırda dedi de merak ettim.

hayırlı olsun cnm sağlıkla kavuşun inşallah ayy böyle gün belirlenince çok heycanlanıyorum sayılı gün çabuk geçer

İyi yapmışsın canım prensesler gibi doğur inşallah Ay çok az kalmış valla 25 nedir ki Hadi sağlıcakla kavuşun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…