- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Hiç belli olmuyor ama bacaklar filan ince kalmış heralde96 kg oldum canım
O sorular bende de var canım. Bir anlık dalgınlık bile çok fazla bi zaman dilimiSenin de mi 2 yaş araları. Ben korkuyorum acaba mıncıklar mı yüzünü tırmalar mı... Kucağına alıp kaldırır mı orasını burasını çeker mi diyeKafamda deli sorular.
Konuş aynen doktorunlaKız ne bileyim benim şansım mi nedir. Ama yani iyi bı doktordu bunu söyleyen Ankara'da annem gorusturdu burdaki daha bişey demedi pazartesi konuscam vuralım diye
Aynen çok dikkat etmek lazımO sorular bende de var canım. Bir anlık dalgınlık bile çok fazla bi zaman dilimiofff
önlem amaçlı demiştir kuzum sanmıyorum sorun olacağını yaGelişimi ilerde 3 hafta
Ben hiç yürüyüşe başlamadım geç mi kaldım yaBen de almadım hala. Acele etmicem zaten kış bebesi doğar doğmaz arabaya binmicek. Perine ye bende başladım ilk 3 dk yapabildim bugun 5 dk yaptım yürüyüşleri 1 saate çıkardım Meryem sr okuyorum bide merdiven inip çıkmaya başladım. daha ne yapayım bu çocuk için.Dahada normal doğmazsa kendi bilir. Seninle aynı gün görünüyoruz bakalım ilk kim doğurcak
Biz ebebekten aldık kendi markasını uygun da fiyatlı galaxy olanını aldıkkocam ve ben
ya ben de doğana kadar almazsam bebisi ne ile tasicam hic bilmiyorum puset mi almak lazım? yenidoğana kanguru oluyor mu? nasıl getirip götürcez bu bebeleribeğendiğim bi bebek arabası modeli var ama hiç gidip görecek vaktim olmuyor zaten zor karar veriyorum.
ay ben hiç yürümüyorum ya gün içinde hareketliyim ama özellikle çıkıp yürümek yokmasallah senin beben de kıymet bilsin de normal gelsin artık
Kesinlikle, evin girişine koyacağım maske kolonya, aksi mümkün değil, ben bir haftada atlattım, eşim üç haftadır öksürüyor, tatlım ateşe parol çok iyi ben parolu severim, içecek ter atacak sonra dus alacak, böyle böyle devamlı yapınca kalmıyor gerçekten, bir de üç yemek kaşığı dut pekmezine limon sık içine karabiber koy için eşinle, ve son olarak da limon ve zencefil sıktır etrafında sıkma meyve suyu yapan bir yer varsa zencefil zor sıkılıyor evde ben beceremedim onu içtim çok acı zehir gibi, içince ejderhaya dönüyorsun ama çok iyi geliyor, burnunuza serum fizyolojik sıkın, geniz akıntısını sakın yutmayın, enfeksiyon ciğere inmesin öksürük derinleşmesinBen, eşim, küçüm kızçe infuluenza olmuşuz. Nasıl bir şeyse ateş düşmüyor hiç çok dirençli. Perişan olduk gece. Bebek doğunca ne olacak bilmiyorum bu şekilde hastaneden çıkamayız gibi duruyor. Daraldım düşündükçe. Çok dikkat edin kızlar vallaBebeğin başına maske dezenfektan koyun. Ben öyle yapacağım galiba. Herkes öyle alsın kucağına.
Fotoğraf çekimine mi gidiyorsunuz yoksabu nasıl fit bir görüntü maşallah bende manda gibi yatıyorum hala üzerimde çizgili hapishane pijaması
Vuhuvvv bebeğimhadi güzel haberler ver bize.
34+4 den tombul parmak koca toto bir hamileY Yazin Sevinci @cagla22 böyle şeylerle gelin bana. Bir gram yağ görünmüyor sizde türk geleneksel anasıyım ben
Eki Görüntüle 3191482
Ne güzel bir göbiş
Fotoğraf çekimine mi gidiyorsunuz yoksabu nasıl fit bir görüntü maşallah bende manda gibi yatıyorum hala üzerimde çizgili hapishane pijaması
Kızlar uzun bir dr görüşmesinden sonra kafamda netleştirdim herşeyi, öncelikle oğlum çok iyi ama 100 gr almış sadece kaç haftadır az alıyor ama kızımda son üç hafta almamıştı karnımda, dikişleri aldırmadık sezeryana karar verdik konuştuk nerdeyse yarım saat bazı kötü tecrübelerden dolayı sezeryan daha iyi olacak benim için kararını verdik, doğum tarihide 25 i gibi olacak drum kongresi var onun netleşmesine göre değişecek, şükür herşey yolunda oğluş iyi kavuşmalara az kaldı.Bayıldım maşallah 41 kere
Birkaç tane araştırdım birazdan ekliycem canım .
Çok tatlıışşşşş ki
Canım çok rahat duruyor bence kullanışlı görüyorum bu ürünü bi benzeri daha var benimde almam lazım bu ay sonu
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, ayın 25inde kaç haftalık oluyor? Bide Yaz göbek çevresi küçük felan dedi mi? Benim bebemde bu hafta 100 gr almıştı göbek çevresi alt sınırda dedi de merak ettim.Kızlar uzun bir dr görüşmesinden sonra kafamda netleştirdim herşeyi, öncelikle oğlum çok iyi ama 100 gr almış sadece kaç haftadır az alıyor ama kızımda son üç hafta almamıştı karnımda, dikişleri aldırmadık sezeryana karar verdik konuştuk nerdeyse yarım saat bazı kötü tecrübelerden dolayı sezeryan daha iyi olacak benim için kararını verdik, doğum tarihide 25 i gibi olacak drum kongresi var onun netleşmesine göre değişecek, şükür herşey yolunda oğluş iyi kavuşmalara az kaldı.
kirmizipatiklikiz canım doğum ücreti 23 bin pazarlık yok hastane herşeyi karşılıyormuş ama süs püs konuşamadık zaten anestezi uzmanıyla görüşmeye gideceğiz çarşamba ozaman hastaneylede görüşürüm şimdilik böyle durumlar Allahım ne gösterir bilinmez sağlıkla gelsinler evlatlarımız
Harikasın ana gibi ana maşallah sana ya Allah taşıma kuvveti versin canım34+4 den tombul parmak koca toto bir hamileY Yazin Sevinci @cagla22 böyle şeylerle gelin bana. Bir gram yağ görünmüyor sizde türk geleneksel anasıyım ben
Eki Görüntüle 3191482
Kızlar uzun bir dr görüşmesinden sonra kafamda netleştirdim herşeyi, öncelikle oğlum çok iyi ama 100 gr almış sadece kaç haftadır az alıyor ama kızımda son üç hafta almamıştı karnımda, dikişleri aldırmadık sezeryana karar verdik konuştuk nerdeyse yarım saat bazı kötü tecrübelerden dolayı sezeryan daha iyi olacak benim için kararını verdik, doğum tarihide 25 i gibi olacak drum kongresi var onun netleşmesine göre değişecek, şükür herşey yolunda oğluş iyi kavuşmalara az kaldı.
kirmizipatiklikiz canım doğum ücreti 23 bin pazarlık yok hastane herşeyi karşılıyormuş ama süs püs konuşamadık zaten anestezi uzmanıyla görüşmeye gideceğiz çarşamba ozaman hastaneylede görüşürüm şimdilik böyle durumlar Allahım ne gösterir bilinmez sağlıkla gelsinler evlatlarımız
Kuzum zaten o masajı tek başına yapmak biraz zor bence bu gobeklerleNe kocalar var be
Benimkine izin versem çocuğu bile dogurturAy bugün hava mis. Biz de yürüdük geldik eve eşimlebazı kocalar perine masajı yapar bazıları böyledir işte dümdüz yürür
İyi yapmışsın canım prensesler gibi doğur inşallahKızlar uzun bir dr görüşmesinden sonra kafamda netleştirdim herşeyi, öncelikle oğlum çok iyi ama 100 gr almış sadece kaç haftadır az alıyor ama kızımda son üç hafta almamıştı karnımda, dikişleri aldırmadık sezeryana karar verdik konuştuk nerdeyse yarım saat bazı kötü tecrübelerden dolayı sezeryan daha iyi olacak benim için kararını verdik, doğum tarihide 25 i gibi olacak drum kongresi var onun netleşmesine göre değişecek, şükür herşey yolunda oğluş iyi kavuşmalara az kaldı.
Eşime perine masajini anlatıp bana yap desem farklı şeylere gider aklıriLAy bugün hava mis. Biz de yürüdük geldik eve eşimlebazı kocalar perine masajı yapar bazıları böyledir işte dümdüz yürür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?