2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Yaa yavaş yavaş tarihler gelmeye başlıyor çok heyecanli Allah kavuştursun inşallah canim sağlıklı sıhhatli doğumlar olsun

Bence de iyi oldu sezeryan senin için canım, dikiş aldırmak için uyuşturacaktı fln, zaten canın da yanmıştı bir önceki kontrolde. Fönlü makyajlı doğur valla oh mis
25 i mi sen 23 istiyordun ? Bu arada çok az kaldı

Eşime perine masajini anlatıp bana yap desem farklı şeylere gider aklı bazı kocalar perine masajini bilmesin
Benimkinde teklif etti sen kendini zorlama ben yaoarim diye ama bu perine masaji kocalar icin mutlu son masajina donusebilir
Bu benim favorilerimde var bu tarz almayi dusunuyorum bende almadim henuz

Benimkinde teklif etti sen kendini zorlama ben yaoarim diye ama bu perine masaji kocalar icin mutlu son masajina donusebilir

Bencede biraz işlerine gelir sanki perine masajı falan benimki korkak kocalardan yap desem ben yapamam ya bebeğin kafasına gelirse falan der anan yapsın der kesin. Ağdayı sen yap dedim dedi anneme söyleyelim dedim kaynanama da açamam kusura bakma

Ahahaha anneme söyleyelim nedir ya enişte litfen

Offf mimoza yabenimki ona da hevesli yap desem yapar

Canim bence çoğumuz bu haldeyiz, hele bu sabahki havayi gördükten sonra iyiki iznim baslamis dedim ,valla ben evde kulot giymeyi birakali cok oldu, gece oldursenyatamam kulotla sutyen zaten yok, dogumdan sonra giymeye nasil alışırım yine bilmiyorum az kaldı ,bugun uygulamada okudum da kasintilar normal diyordu losyonla falan rahatlama saglanir diye,insalalh hemencecik gecer
Merhabalar arkadaslar kontrolden çıktım sezeryan tarihim 30 ocak 38+3 olmuş olacam
Benim de 30 ocak sezeryan tarihim, 39+1 de alacak tabi o zamana kadqr dayanirsam

Kızlar kahrolsun reflü kahrolsun hastalık Caaanım gebeliğimi mahvettiler Dün geceden beri sürünüyorum Hiçbirşey yiyip içemiyorum Gaviscona rağmen ne yatabiliyorum ne de su bile içemiyorum Kadın doğum acile gittim orda bebişe baktılar intraüterin gelişme geriliği olabilir dendi karın çapı 2 hafta geri 2200-2300 gr olmuş ben besleyemedim kızımı Açlıktan nst de kıpır kıpırdı düzgün çekilemedi bile Dün karın ağrısı ishal yaygın vücut ağrısı başladı Oğlum grip ondan geçti birşeyler Eşimin toplamtısı var Bitince beni telkrar acile götürsün bekliyorum

Ay bugün hava mis. Biz de yürüdük geldik eve eşimle bazı kocalar perine masajı yapar bazıları böyledir işte dümdüz yürür

Eşime perine masajini anlatıp bana yap desem farklı şeylere gider aklı bazı kocalar perine masajini bilmesin

Biz zaten en son çocuğu yapmışız eli meli kayar aklı çıkar allah korusun

kiz benimkinin umrunda bile olmadı elimi tutar gibi yaptı geçti sonra yattık uyudukfjkekf sinirlendim bak şimdi

Ay kızım olsa aymira koyabilirdim Asel de cok güzel isim insallah icinize sinen bir isme karar verirsiniz

Evet şimdi bunlara bakıyordum, ikinci el alacağım gerçi de benzerleri çok var. Aynı işlevdir heralde ya.
Valla bende ikinci el bakıyorum. Puseti çok uygun fiyata aldım ve tertemizdi. Bulursam bunu da alırım. Yorumları çok iyi bunların aklında olsun diye attım. Masa üstüne de alınıyor bu elektrikli değil ya heryere taşınıyor. Geçen bi anneyi mutfak tezgahına almış gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…