- 2 Mart 2020
- 286
- 881
- 53
- 31
Yaa yavaş yavaş tarihler gelmeye başlıyor çok heyecanliKızlar uzun bir dr görüşmesinden sonra kafamda netleştirdim herşeyi, öncelikle oğlum çok iyi ama 100 gr almış sadece kaç haftadır az alıyor ama kızımda son üç hafta almamıştı karnımda, dikişleri aldırmadık sezeryana karar verdik konuştuk nerdeyse yarım saat bazı kötü tecrübelerden dolayı sezeryan daha iyi olacak benim için kararını verdik, doğum tarihide 25 i gibi olacak drum kongresi var onun netleşmesine göre değişecek, şükür herşey yolunda oğluş iyi kavuşmalara az kaldı.
@kirmizipatiklikiz canım doğum ücreti 23 bin pazarlık yokhastane herşeyi karşılıyormuş ama süs püs konuşamadık zaten anestezi uzmanıyla görüşmeye gideceğiz çarşamba ozaman hastaneylede görüşürüm şimdilik böyle durumlar Allahım ne gösterir bilinmez sağlıkla gelsinler evlatlarımız
Biz zaten en son çocuğu yapmışız eli meli kayar aklı çıkar allah korusunEşime perine masajini anlatıp bana yap desem farklı şeylere gider aklıbazı kocalar perine masajini bilmesin
Sen daha dur yeni başlıyoruzBiraz önce e bebek kargom geldi, artık neredeyse evde bizim kadar eşyası varvalla instamom olsam yeri var bu masrafları bir yerden çıkarmam lazım
O zaman ben gideyim de kutu açılışı yapayımSen daha dur yeni başlıyoruzev onun olacak, sen misafir
Bence de iyi oldu sezeryan senin için canım, dikiş aldırmak için uyuşturacaktı fln, zaten canın da yanmıştı bir önceki kontrolde. Fönlü makyajlı doğur vallaKızlar uzun bir dr görüşmesinden sonra kafamda netleştirdim herşeyi, öncelikle oğlum çok iyi ama 100 gr almış sadece kaç haftadır az alıyor ama kızımda son üç hafta almamıştı karnımda, dikişleri aldırmadık sezeryana karar verdik konuştuk nerdeyse yarım saat bazı kötü tecrübelerden dolayı sezeryan daha iyi olacak benim için kararını verdik, doğum tarihide 25 i gibi olacak drum kongresi var onun netleşmesine göre değişecek, şükür herşey yolunda oğluş iyi kavuşmalara az kaldı.
@kirmizipatiklikiz canım doğum ücreti 23 bin pazarlık yokhastane herşeyi karşılıyormuş ama süs püs konuşamadık zaten anestezi uzmanıyla görüşmeye gideceğiz çarşamba ozaman hastaneylede görüşürüm şimdilik böyle durumlar Allahım ne gösterir bilinmez sağlıkla gelsinler evlatlarımız
Amin canım allah razı olsunHarikasın ana gibi ana maşallah sana ya Allah taşıma kuvveti versin canım
Benimkinde teklif etti sen kendini zorlama ben yaoarim diyeEşime perine masajini anlatıp bana yap desem farklı şeylere gider aklıbazı kocalar perine masajini bilmesin
Bu benim favorilerimde var bu tarz almayi dusunuyorum bende almadim henuzG gunesli gunler şuna baksana bi.
Tcherci Pabeki 3 Kademeli Oyuncaklı Sallanır Ana Kucağı - Bej (Yurt Dışından)
Ahahah link eklemeyi unutma skdkkdskO zaman ben gideyim de kutu açılışı yapayımselam arkadaşlar kanalıma abone olmayı unutmayın
Evet şimdi bunlara bakıyordum, ikinci el alacağım gerçi de benzerleri çok var. Aynı işlevdir heralde ya.G gunesli gunler şuna baksana bi.
Tcherci Pabeki 3 Kademeli Oyuncaklı Sallanır Ana Kucağı - Bej (Yurt Dışından)
Bencede biraz işlerine gelir sanki perine masajı falanBenimkinde teklif etti sen kendini zorlama ben yaoarim diyeama bu perine masaji kocalar icin mutlu son masajina donusebilir
Bu benim favorilerimde var bu tarz almayi dusunuyorum bende almadim henuz
Ahahaha anneme söyleyelim nedir ya enişte litfenBencede biraz işlerine gelir sanki perine masajı falanbenimki korkak kocalardan yap desem ben yapamam ya bebeğin kafasına gelirse falan der anan yapsın der kesin. Ağdayı sen yap dedim dedi anneme söyleyelim dedim kaynanama da açamam kusura bakma
Offf mimoza yaBencede biraz işlerine gelir sanki perine masajı falanbenimki korkak kocalardan yap desem ben yapamam ya bebeğin kafasına gelirse falan der anan yapsın der kesin. Ağdayı sen yap dedim dedi anneme söyleyelim dedim kaynanama da açamam kusura bakma
Canim bence çoğumuz bu haldeyiz, hele bu sabahki havayi gördükten sonra iyiki iznim baslamis dedim ,valla ben evde kulot giymeyi birakali cok oldu, gece oldursenyatamam kulotla sutyen zaten yok, dogumdan sonra giymeye nasil alışırım yine bilmiyorumHerkese günaydın
Soğuk havada doğuracak olmaktan dolayı çok mutsuzum. Artık sabredemeyecekmişim gibi geliyor cidden çok isyandayım dayanamıyorumHava soğuk diye kat kat giyiniyorum, daha doğrusu giyecek bir şey bulamıyorum hep aynı şeyleri giyiyorum, kalın ve katlı giyinmekten vücudum hava almıyor, kaşıntılarım azdıkça azıyor, doğru düzgün bir yürüyüş bile yapamıyorum, göbeğim aşırı büyüdü en büyük hamile külotları bile olmuyor aşağıya sarkan kısımda sıkışıp canımı acıtıyor
gece külotsuz yattım valla. Kendimi perperişan hissediyorum ya. Hava sıcak olsaydı tek bi elbiseyle geziyordum ne güzel vücuduma değmiyordu bile istediğim gibi hareket edebiliyordum. Zaten başımda bir sürü derdim var ve hiçbirine yetişemiyorum. Sinir krizi geçirmenin eşiğindeyim
Benim de 30 ocak sezeryan tarihim, 39+1 de alacak tabi o zamana kadqr dayanirsamMerhabalar arkadaslar kontrolden çıktım sezeryan tarihim 30 ocak 38+3 olmuş olacam
Ay bugün hava mis. Biz de yürüdük geldik eve eşimlebazı kocalar perine masajı yapar bazıları böyledir işte dümdüz yürür
Eşime perine masajini anlatıp bana yap desem farklı şeylere gider aklıbazı kocalar perine masajini bilmesin
Biz zaten en son çocuğu yapmışız eli meli kayar aklı çıkar allah korusun
Benimkinde teklif etti sen kendini zorlama ben yaoarim diyeama bu perine masaji kocalar icin mutlu son masajina donusebilir
Bu benim favorilerimde var bu tarz almayi dusunuyorum bende almadim henuz
kiz benimkinin umrunda bile olmadı elimi tutar gibi yaptı geçti sonra yattık uyudukfjkekf sinirlendim bak şimdiBencede biraz işlerine gelir sanki perine masajı falanbenimki korkak kocalardan yap desem ben yapamam ya bebeğin kafasına gelirse falan der anan yapsın der kesin. Ağdayı sen yap dedim dedi anneme söyleyelim dedim kaynanama da açamam kusura bakma
Ahhahahhahahahhaha offff ne guldum zerefffkiz benimkinin umrunda bile olmadı elimi tutar gibi yaptı geçti sonra yattık uyudukfjkekf sinirlendim bak şimdi
Ay kızım olsa aymira koyabilirdimDüşününce eksik bitmiyor valla ben pes ettim yetişemiyorum. Her alışverişte tamam şimdi bitti diyorum yok anacım bitmemişBu arada benim kızın hala ismi yok en büyük eksik burada kocam ve ben bulamıyoruz. Kızına hiçbir ismi yakıştıramıyormuş. Senin isim tamsa bebek arabası ikinci planda
Valla bende ikinci el bakıyorum. Puseti çok uygun fiyata aldım ve tertemizdi. Bulursam bunu da alırım. Yorumları çok iyi bunların aklında olsun diye attım. Masa üstüne de alınıyor buEvet şimdi bunlara bakıyordum, ikinci el alacağım gerçi de benzerleri çok var. Aynı işlevdir heralde ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?