2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Senin de mi 2 yaş araları. Ben korkuyorum acaba mıncıklar mı yüzünü tırmalar mı... Kucağına alıp kaldırır mı orasını burasını çeker mi diye Kafamda deli sorular.
18 ay daha küçük düşün ben korkuyorum kanepeye filan koyarsam çeker diye onun için oturma odasında anne yanını koyacağım yatak odasında bir tane daha var anne yanina elleyemez yani tehlikei hareket edemez diye düşünüyorum sonucda lavobaya gideceğiz mutfağa gideceğiz ama bu senin dediğin elektirikli sürekli yerde belki Allah koruusn ters çevirir ablası üstüne çıkmaya çalışır ne bileyim ha bütün kötü seneryolari kurdum

Devlet acili mi dedi bunu sana? Kendi doktoruna gitmeden kafayı takma buna. Ben en son devlet aciline gittiğimde bebeğin kafası oluşmamış dediler iyi ölçememiş olabilirler. Ki büyük ihtimal öyledir.

Valla bende ikinci el bakıyorum. Puseti çok uygun fiyata aldım ve tertemizdi. Bulursam bunu da alırım. Yorumları çok iyi bunların aklında olsun diye attım.
İyi yapmışsın, çok uzun kullanılmayacak şeyler dünya para vermeye gerek yok Aynı marka var mı bilmiyorum da çok gördüm bundan dolapta. Ya dümdüz şey niye bu kadar pahalı anlamadım. Popüler diye heralde.

Uu seninki daha minikmiş evet her şey olabilir, gözünden ayırma canım sakın ikisini de. Bilmiyorlar çünkü sevmeye çalışırken her şey olur dediğin gibi. Ben odanın kapasını kapatıyordum wcye filan girerken genelde. Sen de öyle yaparsın.

Sorma bunların orjinali babybjörn işte 4-5 bin fiyatları ya. Napabilir çocuğa? Ona o kadar para verirsem şahsen çocuğun altını felan değiştirmesini beklerim.

Sorma bunların orjinali babybjörn işte 4-5 bin fiyatları ya. Napabilir çocuğa? Ona o kadar para verirsem şahsen çocuğun altını felan değiştirmesini beklerim.
Evet gördüm abartılı geldi ya onun da hiç bir fonksiyonu yok Ona 4 5 verene kadar neler alır insan

Kızlar araştırmalarım sonucunda en çok beğenilen ana kucağı bunlar bende elektriklilerden vazgeçtim .
İlk krem olan Merf baby 949 TL , ikinci gri Happy baby 345 TL , üçüncü Tommy baby 489 TL , dördüncü 990 TL tinycare marka.

Eklentiler

• 519D17BA-0AA8-4DD8-8244-D9D45B2FCEC7.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 55
  • 1E919648-138F-4917-9C9D-855485476DD3.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 45
  • FF8E54DB-AAF8-4B8E-B6F4-FA09E9C1D40D.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 54
  • 109D8211-B45D-468F-8F45-176A651A9817.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 49
Çok geçmiş olsun canım ben besleyemedim diye birşey yok çünkü doğru düzgün yemesende sende olanı alır sen güçsüz kalırsın onun keyfi yine yerinde olur. Mide yanmaları çok kötü birşey bende de olmasa onun dışında iyiyim. Doktora gidersen haber ver mutlaka ne dedi ne yaptınız. Rabbim yardımcınız olsun inşallah

Nasıl bu, bundan da çok gördüm ama
Pilli titriyor sadece kullanınca göreceğiz ben çoğu şeyi kuzenlerimden aldım bi bebek arabası puset annem aldı e bebekten joie bide pompa bibeberon tarzı şeyleri aldım biraz daha kıyafet beşik falan almadım gereksiz geliyor bana beşik çok uzun yatamiyacak iki tane verdiler bi normal beşik bi tane park beşik sonra oda yaparım dedim

Güle güle kullan valla şanslısın çok iyi etrafında veren birinin olması

Güle güle kullan valla şanslısın çok iyi etrafında veren birinin olması
Sağolsunlar hepsinin yaşı yakın bana tüp bebek olunca çok masraf oldu zaten onlarda sağolsun alma biz veririz dediler oto koltukta verecekler hatta bu puset bir yaşına kadar arabada kullanıyor diye seneye verirsiniz dedim devir ekonomi devri napacaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…