2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Ya kizlarbir sey soracagim, ozel hastanelerin dogum ucreti bana yuksek ve gereksiz geliyor. Devlette dogurmak da gözümü korkutuyor. Ilk dogumum 26 ay önceydi seseryan oldum özel hastanede 1.500 tl ye. Ama simdi sezeryan gözümü korkutuyor,normale daha yakinim sanki
Zaten doktor 39+ 1 sezeryan günü vermis acaba normali denesem mi diyorum

Bu agrilar arada oldugundan emin olamiyorum ama bi de afedersiniz buyuk tuvelete cok cikmaya basladim 3 gundur 3 4 kere resmen bu da tuhaf geldi bana suphelendim

Ben de hazir degilim yaoacagim isler var
Evet canim ya doguma yakin ishal de başlıyor, bosaltim sistemi bebek daha rahat insin diye hazirlik yapiyor

kiz benimkinin umrunda bile olmadı elimi tutar gibi yaptı geçti sonra yattık uyudukfjkekf sinirlendim bak şimdi
Hayır o değilde bukadar Perine den sonra herkes normal doğurup ikimiz sezeryan olursak ne gülerim. Şeylerimiz genişlediği ile kalırsa bana çok koyar

Hayır o değilde bukadar Perine den sonra herkes normal doğurup ikimiz sezeryan olursak ne gülerim. Şeylerimiz genişlediği ile kalırsa bana çok koyar
bana sanki öyle bi gol yicekmisim gibi geliyo ama hayırlısı özellikle şu kaşıntılarım yüzünden korkuyorum bigün pat diye doğuma giricem diye açıldığıyla kalır artık
Ben almadim kis diye de acele etmiyorum acikcasi ,arabayi birak besik bile daha alamadim karar veremedim
ben de acele etmiyorum ama bebeyi neye koycaz

Kızlar şu kaşıntısı olanlar neler yapıyor yazsınlar lütfen ellerim pütür pütür oldu ayaklarım da kaşınıyor yetişemiyorum zaten çok üzülüyorum ya çok bunaldım ilk çıkan kan tahlillerinin hepsi normal ama şu 4 günlük tahlil daha çıkmadı henüz inşallah kolestaz değildir Dr. Verdiği kremler de pek bi işe yaramadı bende kaşımamaya çalışıyorum ama çok zor

Duş almak iyi geliyor mu dicem ama her zamanda su da duramazsın tabi

23 olmadı ya malesef ama olsun vardır bir hayır sadece kendimi çok garip hissediyprum bir tuhaf oldum iş cidddileşince sanki hiç doğurmayacaktım kafamda deli düşünceler
Yaa yavaş yavaş tarihler gelmeye başlıyor çok heyecanli Allah kavuştursun inşallah canim sağlıklı sıhhatli doğumlar olsun
saol canım hayırlısıyla gelsin 25 i olmazsa şubata kalacak kongresi var doktorun son anda karar vereceğiz
İyi yapmışsın canım prensesler gibi doğur inşallah Ay çok az kalmış valla 25 nedir ki Hadi sağlıcakla kavuşun inşallah

canım önce hep 10 gün iki hafta önden gidiyordu bu son 3 kontroldür geriye düştü hatta baya az aldı ama dr hiç sıkıntı yok diyor zayıf ılabilir ki kızımda az doğmuştu son haftalarda almamıştı 2650 olmuş geçen haftta 2550 ydi bu durum çok değişken göbek baş çevreside 1 hafta geri ama dediğim gibi bunlar insan eli ölçümleri çokta şeyyapmamak lazım

ya bana neden bu sonra çıkan testi yapmadılar acaba? ben ovadril losyon kullanıyorum gerçekten iyi geliyor bence bi dene

ya bana neden bu sonra çıkan testi yapmadılar acaba? ben ovadril losyon kullanıyorum gerçekten iyi geliyor bence bi dene
Ben kendim dermotologa gebelik kolestazi diye bir şey varmış ondan korkuyorum dedim o da ben de ona bakıcam tahlillerin biri 4 gunde çıkıyor hepsi çıkınca görüşelim dedi. Olmazsa ben de o losyondan isteyim bakim pazartesi gidince.

Kız ne bileyim benim şansım mi nedir. Ama yani iyi bı doktordu bunu söyleyen Ankara'da annem gorusturdu burdaki daha bişey demedi pazartesi konuscam vuralım diye
Canım benimde şekerim var biliyorsun benimde 2 hafta önden gidiyor şekeri kontrol altına almış olsamda geceb çarşaöba doktora gittim önümde 38+1 ve 38+3 iki bayana yatış yaptırdı doğum için ve iki bayanında şekeri var doktor hiç bahsetmedi konuşmalarını duydum ciger geliştirici igneden, sen yazınca benimde aklıma takıldı tam ögrenince burdab yazarmısın canım bende çarşamba tekrar gidicem soruyum doktora,

Sana doktor ne teşhisi koydu canım gebelik alerjisiymiydi.
benim karaciğer enzimlerime baktı değerler normal kolestaz yok dedi. hamilelikte safra sıkıştığı için safra asitleri vücuda yayılıyor o yüzden kaşıntı yapıyor, multivitamini bırak demir ilacını 1e düşür yağsız beslen dedi. Bi ilaç bi de dediğim losyonu verdi. Verdiği ilaç kolestazda kullanılan bir ilaç neden verdi anlamadım. 1 hafta sonra azalmazsa riskli gebeliğe yönlendiricem dedi Ben sadece losyonu kullandım azaldı gibi ama bazen geliyor yine kaşınma krizleri her yerim kan oldu artık özellikle bacaklarım

Aynı tarihlerimiz bakalım doktor baba hangi günü vericek Rabbim sağlıklı sıhhatli sorunsuz sıkıntısız bir şekilde bebeginle birlikte doğum yapıp hastaneden evinize geçmenizi nasip etsin inşallah sanada biz tüm hamilelerede inşallah

Kızlar doktor muayene ederken 2 kere karnını ölçtü geçen ne kadar demiştik dedi faLa geldi kilosu gözüne diyor midesi dolu görünüyor
Ben ne cevap veriyorum
Yeni yemek yedim ondandır
Sonradan dank etti kafama yemeği yiyen ben
Gülüştük

Amin canım ne güzel dilekler hepimiz sağlıkla çocuklarıöızla evimize geçelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…