Yavaş yavaş başlasan bence geç kalmış sayılmazsınBen hiç yürüyüşe başlamadım geç mi kaldım ya
Evet canim ya doguma yakin ishal de başlıyor, bosaltim sistemi bebek daha rahat insin diye hazirlik yapiyorBu agrilar arada oldugundan emin olamiyorum ama bi de afedersiniz buyuk tuvelete cok cikmaya basladim 3 gundur 3 4 kere resmen bu da tuhaf geldi bana suphelendim
Ben de hazir degilim yaoacagim isler var
Hayır o değilde bukadar Perine den sonra herkes normal doğurup ikimiz sezeryan olursak ne gülerim. Şeylerimiz genişlediği ile kalırsa bana çok koyarkiz benimkinin umrunda bile olmadı elimi tutar gibi yaptı geçti sonra yattık uyudukfjkekf sinirlendim bak şimdi
Ben almadim kis diye de acele etmiyorum acikcasi ,arabayi birak besik bile daha alamadim karar veremedimhala bebek arabası almayan var mı benim gibi?
Kiz senin popo nerde ki yaaa masallah , benim göbek kadar toto da var arkada o yüzden böyle elbise dar falan giyemiyorum kabak gibi meydandaKızlar kontrole gidiyorum bakalım ne diyecek dr nst ne diyecek oğluş nasılmış
bana sanki öyle bi gol yicekmisim gibi geliyo ama hayırlısı özellikle şu kaşıntılarım yüzünden korkuyorum bigün pat diye doğuma giricem diyeHayır o değilde bukadar Perine den sonra herkes normal doğurup ikimiz sezeryan olursak ne gülerim. Şeylerimiz genişlediği ile kalırsa bana çok koyar
ben de acele etmiyorum ama bebeyi neye koycazBen almadim kis diye de acele etmiyorum acikcasi ,arabayi birak besik bile daha alamadim karar veremedim
Kiz senin popo nerde ki yaaa masallah , benim göbek kadar toto da var arkada o yüzden böyle elbise dar falan giyemiyorum kabak gibi meydanda
Duş almak iyi geliyor mu dicem ama her zamanda su da duramazsın tabiKızlar şu kaşıntısı olanlar neler yapıyor yazsınlar lütfenellerim pütür pütür oldu ayaklarım da kaşınıyor yetişemiyorum zaten çok üzülüyorum ya çok bunaldım ilk çıkan kan tahlillerinin hepsi normal ama şu 4 günlük tahlil daha çıkmadı henüz inşallah kolestaz değildir Dr. Verdiği kremler de pek bi işe yaramadı bende kaşımamaya çalışıyorum ama çok zor
23 olmadı ya malesef ama olsun vardır bir hayır sadece kendimi çok garip hissediyprum bir tuhaf oldum iş cidddileşince sanki hiç doğurmayacaktım kafamda deli düşüncelerBence de iyi oldu sezeryan senin için canım, dikiş aldırmak için uyuşturacaktı fln, zaten canın da yanmıştı bir önceki kontrolde. Fönlü makyajlı doğur vallaoh mis
25 i misen 23 istiyordun ? Bu arada çok az kaldı
saol canım hayırlısıyla gelsin 25 i olmazsa şubata kalacak kongresi var doktorun son anda karar vereceğizYaa yavaş yavaş tarihler gelmeye başlıyor çok heyecanliAllah kavuştursun inşallah canim sağlıklı sıhhatli doğumlar olsun
İyi yapmışsın canım prensesler gibi doğur inşallahAy çok az kalmış valla 25 nedir ki Hadi sağlıcakla kavuşun inşallah
canım önce hep 10 gün iki hafta önden gidiyordu bu son 3 kontroldür geriye düştü hatta baya az aldı ama dr hiç sıkıntı yok diyor zayıf ılabilir ki kızımda az doğmuştu son haftalarda almamıştı 2650 olmuş geçen haftta 2550 ydi bu durum çok değişken göbek baş çevreside 1 hafta geri ama dediğim gibi bunlar insan eli ölçümleri çokta şeyyapmamak lazımAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, ayın 25inde kaç haftalık oluyor? Bide Yaz göbek çevresi küçük felan dedi mi? Benim bebemde bu hafta 100 gr almıştı göbek çevresi alt sınırda dedi de merak ettim.
ya bana neden bu sonra çıkan testi yapmadılar acaba? ben ovadril losyon kullanıyorum gerçekten iyi geliyor bence bi deneKızlar şu kaşıntısı olanlar neler yapıyor yazsınlar lütfenellerim pütür pütür oldu ayaklarım da kaşınıyor yetişemiyorum zaten çok üzülüyorum ya çok bunaldım ilk çıkan kan tahlillerinin hepsi normal ama şu 4 günlük tahlil daha çıkmadı henüz inşallah kolestaz değildir Dr. Verdiği kremler de pek bi işe yaramadı bende kaşımamaya çalışıyorum ama çok zor
Duş almak çok yorucu benim için en az iki günde bir alabilirim sıcak su kaşıntıyı tetikliyor bir deDuş almak iyi geliyor mu dicem ama her zamanda su da duramazsın tabi
Ben kendim dermotologa gebelik kolestazi diye bir şey varmış ondan korkuyorum dedim o da ben de ona bakıcam tahlillerin biri 4 gunde çıkıyor hepsi çıkınca görüşelim dedi. Olmazsa ben de o losyondan isteyim bakim pazartesi gidince.ya bana neden bu sonra çıkan testi yapmadılar acaba? ben ovadril losyon kullanıyorum gerçekten iyi geliyor bence bi dene
Sana doktor ne teşhisi koydu canım gebelik alerjisiymiydi.ya bana neden bu sonra çıkan testi yapmadılar acaba? ben ovadril losyon kullanıyorum gerçekten iyi geliyor bence bi dene
Canım benimde şekerim var biliyorsun benimde 2 hafta önden gidiyor şekeri kontrol altına almış olsamda geceb çarşaöba doktora gittim önümde 38+1 ve 38+3 iki bayana yatış yaptırdı doğum için ve iki bayanında şekeri var doktor hiç bahsetmedi konuşmalarını duydum ciger geliştirici igneden, sen yazınca benimde aklıma takıldı tam ögrenince burdab yazarmısın canım bende çarşamba tekrar gidicem soruyum doktora,Kız ne bileyim benim şansım mi nedir. Ama yani iyi bı doktordu bunu söyleyen Ankara'da annem gorusturdu burdaki daha bişey demedi pazartesi konuscam vuralım diye
benim karaciğer enzimlerime baktı değerler normal kolestaz yok dedi. hamilelikte safra sıkıştığı için safra asitleri vücuda yayılıyor o yüzden kaşıntı yapıyor, multivitamini bırak demir ilacını 1e düşür yağsız beslen dedi. Bi ilaç bi de dediğim losyonu verdi. Verdiği ilaç kolestazda kullanılan bir ilaç neden verdi anlamadım. 1 hafta sonra azalmazsa riskli gebeliğe yönlendiricem dediSana doktor ne teşhisi koydu canım gebelik alerjisiymiydi.
Aynı tarihlerimiz bakalım doktor baba hangi günü vericekKızlar uzun bir dr görüşmesinden sonra kafamda netleştirdim herşeyi, öncelikle oğlum çok iyi ama 100 gr almış sadece kaç haftadır az alıyor ama kızımda son üç hafta almamıştı karnımda, dikişleri aldırmadık sezeryana karar verdik konuştuk nerdeyse yarım saat bazı kötü tecrübelerden dolayı sezeryan daha iyi olacak benim için kararını verdik, doğum tarihide 25 i gibi olacak drum kongresi var onun netleşmesine göre değişecek, şükür herşey yolunda oğluş iyi kavuşmalara az kaldı.
@kirmizipatiklikiz canım doğum ücreti 23 bin pazarlık yokhastane herşeyi karşılıyormuş ama süs püs konuşamadık zaten anestezi uzmanıyla görüşmeye gideceğiz çarşamba ozaman hastaneylede görüşürüm şimdilik böyle durumlar Allahım ne gösterir bilinmez sağlıkla gelsinler evlatlarımız
Kızlar doktor muayene ederken 2 kere karnını ölçtü geçen ne kadar demiştik dedi faLa geldi kilosu gözüne diyor midesi dolu görünüyorSelam kızlar doktor kontrolümüz vardı
35.6 günümüz 2870 çıktı kilosu ama emin değilim usg de fazla çıkabiliyor çünkü 10 gün önce 2440 dı 10 güne bu kadar alır mı bilemedim.boyumuz 45 cm
Hersey yolunda nst girdik sorun yok magnezyum devam dedi dr. Bir hafta sonra tekrar çağırdı.
Sunizitim için papatya kaynatıp buharını soluyorum. İyi geldi haberiniz olsun izne çıkmaya son 1 hafta kaldı
Şafak 19
Bu arada muhasebeye uğradım 10.500 e anlaştık. Doğum paketinin içinde neler var diye sordum çocuk dr muayenesi işitme testi vs sordum . Hastanenin odasını gezdim resimlerini ekliyorum
Amin canım ne güzel dilekler hepimiz sağlıkla çocuklarıöızla evimize geçelimAynı tarihlerimiz bakalım doktor baba hangi günü vericekRabbim sağlıklı sıhhatli sorunsuz sıkıntısız bir şekilde bebeginle birlikte doğum yapıp hastaneden evinize geçmenizi nasip etsin inşallah sanada biz tüm hamilelerede inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?