2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Merhaba ben de aynı şekildeyim şu anda nasıl atlattınız acaba iyileştiniz mi

Merhaba ben de hamileyim Geçmiş olsun size acaba kozalak şurubu içebilir miyim bir sorun olur mu

Merhaba ben de aynı şekildeyim şu anda nasıl atlattınız acaba iyileştiniz mi
Hala öksürük duruyor kanımda yogun enfeksiyona sebep olunca antibiyotik ve öksürük şurubu vermek zorunda kaldılar umarım sizin çok çabuk geçer gerçekten ilaçla geçmiyor ilaçsız hiç geçmiyor lanet bir şey

Çok geçmiş olsun Ben de bir haftadır yatıyorum hastanede antibiyotik ve serumlar kullanıyorum ama fayda yok inşallah hepimize Rabbim şifa verir

Bende kaşıntı ile beraber bir de halsizlik var çok halsizim

Selam kızlaar bugün kontrolüm vardı Bulut bey büyümüş maşallah. 2640gr olmuş boy da haftasıyla uyumlu dedi.yanaklar dolmuş taşmış kuzumun ama yüzünü göstermemek için ant içmiş gibi her kontrolde plasentaya gömüyor yüzünü. Genel durumu iyi bende iyiyim. Bugün raporu başlattım. İş yeri evime uzak kalıyor yol sorun olmaya başlamıştı son 1 ay oğlumla vakit geçirecem inşallah. Bende 72.5 olmuşum. Gecen kontrolden bu yana 3 haftada 1 kg almışım görünüyor ki bunun 600gr bizim oğlan zaten doktorum bu haftalardan sonra kiloya çok bakmıyoruz artık ödemden de kaynaklanabilir o artış dedi. Bende istesem de yiyemiyorum mide asiti yüzünden. Doğum için herhangi tarih vermedi nst de bı sorun yok dedi haftaya yeniden kontrol var. Pazartesi günü annemler geliyor memleketten 6 ay kadar yanımda kalacak en az. Kayınvalidem de evi kapatıp memlekete gitme derdinde bizim haller böyle. Umarım herkes iyidir. Minnoslara kavuşmaya az kaldı sağlıkla olsun inşallah

Canım , ben teşhisi koydum. Biz skabies olduk

Yazarım tabi ki pazartesi öğreniriz yapacak mı yapmayacak mi

Merhaba canım, maşallah günün belli olmuş. Sağlıkla kavuşun inşallah.
Benim de Jimer’de doğum ihtimali var, sana söyledikleri doğum ücreti doktorun mu hastahanenin mi sana söylediği? Şunu merak ediyorum aslında, doktordan doktora fark var mı yoksa hastanenin fiks ücreti bu mu?

Canım bu drun sölediği fiyat hastane karışmıyor benim 23 ama başka arkadaşın dışardan başka drla jimerde 18 değişkenlik gösteriyor, sen nasılsın canım sanada az kaldı biran önce kavuşuruz inşaAllah dualarını eksik etme

Sağolasın canım Allah razı olsun, benim önceki sezaryen olduğu için bunda SSVD düşünüyorum inşallah. Rampia Nizam’la devam etmeye karar verdim. O da Jimer’de yaptırıyor. Henüz fiyat konuşmadık ama bakalım. Jimer’de bir iki kere Bilge Çetinkaya’ya gittim sadece.
Bizim de az kaldı dediğin gibi Şubat annesi olurum diye tahmin ediyorum inşallah. Rabbim kolay doğumlar nasip etsin, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hep birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…