2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Maşallah canım nazar değmesin sağ salim gelsin inşallah miniğim keşke benim doktorda tartmaktan vazgeçse moralim bozuluyor her seferinde

Maşallah canım nazar değmesin sağ salim gelsin inşallah miniğim keşke benim doktorda tartmaktan vazgeçse moralim bozuluyor her seferinde
İşte moralini bozma dye söylüyorum şekerim. Doğunca büyük çoğunluğu gidecek. E bide emzirince gidecek. Ablam hamile kaldığı kilosundan daha da zayıf şu an hiç dikkat etmediği halde iskelete dönmüstü. Uykusuzluk düzensizlik filan derken eriyip gidecek. Kiloyu hiç düşünme o yüzden. Minnoslar sağlıkla gelsin yeter ki. Benim boyum 1.55 bide. Top gibi duruyorum ama hiç sallamiyorum kiloyu

Sevi bebenin reflü yatagini almistim anne yani gibi onda idare ederim bir süre kizim zaten besik kullanmamisti hep reflü yatağında ya da ana kucağında uyumustu

Maşallah ya mide şurubu iyi geliyor ben başka çare bulamadım mide için

Bende 1.60 ancayım zaten. Üstüne 96 kg olmuşum ödem çok fazla farkındayım şişik geziyorum

Titreşimli şeyler çok işe yarıyor aklınızda olsun. Ben kızımı koyardım kendi uyurdu öyle titreşimle.

Tavsiyen var mı güneşciğim nasıl oldun bu aradadaha iyi misin
Sağ olasın canım daha iyiyim bugün anneme geldim burada dinlendim baya

Prego gaby vardı bende. Beşiği hiç kullanmadım onda yatardı. Titreşim aletini kaybetmişim. Şimdi fp marka baktım titreşimli olanlardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…