2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Fiyata bakınca adam sandım bende
Valla ben bunu ve björnü anlamadım neden pahalı, yorumlara da baktım bebeler şöyle güzel uyuyor böyle güzel uyuyor yazmışlar. Ay valla kafam karıştı abartmıyorlardır inşallah

Valla ben bunu ve björnü anlamadım neden pahalı, yorumlara da baktım bebeler şöyle güzel uyuyor böyle güzel uyuyor yazmışlar. Ay valla kafam karıştı abartmıyorlardır inşallah
Oğlum babybjörn almıştım çok memnundum sonra dolaptan aldığım fiyatın üstüne sattım malum tüp bebekti başka çocuk olmaz diye şimdi tekrar baya zamlı olarak baby björn aldım gittiğim her yere de götürüyordum taşıması da kolay hem de oğlum uzun süre üstünde duruyordu inşallah kız da sever

Bak ya bir olumlu yorum daha

Bende kaşıntı ile beraber bir de halsizlik var çok halsizim
Arkadaşlar bende kaşınıyorum kansızlık var o yüzden oluyor diye düşünüyorum.Çarpıntı halsizlik uyuşukluk hepsi oluyor 37 haftaya girdim. Çarşamba doktor randevum var tahlillerim inşallah iyi çıkar.Bebişim küçükmüş biraz kafaya taktım gece tahin pekmez, yoğurt, meyve,hurma yiyorum bakalım kilosu kaç gelecek.

Cildini nemli tutmaya çalış benimki çok kuru o yüzden de kaşınıyor olabilir yada hormonlardan aklıma kötü bişey getirmemeye çalışıyorum.

Kilo alımı azalan var mı? Ben tam bir ayda sadece iki kilo almışım 63.5 sanki bir haftadır hiç almıyorum acaba bebeğimi besleyemiyormuyum diye düşünüyorum

Kilo alımı azalan var mı? Ben tam bir ayda sadece iki kilo almışım 63.5 sanki bir haftadır hiç almıyorum acaba bebeğimi besleyemiyormuyum diye düşünüyorum
Ben de 2 aydır sabitim ama bebiş almış bence onla alakası yok canım üzülme

Cildini nemli tutmaya çalış benimki çok kuru o yüzden de kaşınıyor olabilir yada hormonlardan aklıma kötü bişey getirmemeye çalışıyorum.
Doktorun verdiği losyon sabun krem ne varsa kullanıyorum ama kaşıntı geldiği an pütür pütür oluyor benek benek Rabbim hepimize şifa versin

Ay dogum videolarıne ben de aglıyorummm
Bana hiç öyle şeyler olmuyor ya. Ben hayretler içerisindeyim. İçimde bir insan yavrusu var ve inşaallah yakın zamanda tanışacağız. Kendi canımdan kanımdan bir kızım olacak. İki zerre birleşti ve insan oluştu. Subhanallah diyorum kendi kendime. Dileyen herkese hayırla versin Allah’ım. Ama duygusallık zerre yok. Acaba kendi doğumumda gelir mi o duygusallık bilmiyorum

Cok güzel ifade etmişsiniz rabbim evlatlarını iyi yetiştiren bilinçli bir anneye olmayı bizlere nasip etsin inşallah sağlıkla kavuşalım yavrularımıza

kızlar ya sıcak suda biraz fazla kaldım çıktığımda sersem gibiydim. diyeceksiniz ki aklın başına yeni mi geldi. evet valla banyoda kendimi kaybettim, bi de kaşınıyorum diye daha da kaybettim. çok uzun kalmışım. çok pişmanım bebişime bir şey olmamıştır umarım

Birşey olmaz sanırım bende çok severim sıcak suda banyo yapmayı sıcak sıcak ne güzel oluyor dimi kemiklerin yumusuyor nefes almada sıkıntın yoksa korkma Allah'a emanet olsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…