2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Birşey olmaz sanırım bende çok severim sıcak suda banyo yapmayı sıcak sıcak ne güzel oluyor dimi kemiklerin yumusuyor nefes almada sıkıntın yoksa korkma Allah'a emanet olsunlar
yok canim iyiyim ama çıktıktan sonra bi panik oldum. manyak gibi kaşınan yerlerimi yaktım sıcak suyla kafayı yedim artık

Ya aman tadımlık içmiştim İnşallah bir şey olmaz ya korktum şimdi
Kozalak şurupla macun farklı diye biliyorum o zühre ana macunun içinde başka şeylerde olduğu için izin vermemiş olabilir sadece kozalak içeren şurupta sıkıntı olacağını sanmıyorum macunda zerdeçal tarçın falan var o yüzden istememiş olabilir

Evet aynen kozalak özü olması lazım, 2 yemek kaşığı içilebiliyor günde. Kozalak pekmezi yani içinde yalnızca kozalak var, kıvamı su gibi.

Aynen canım küçük kızın ateşi var, ona bakıyorum. Sen niye ayaktasın
Sırtım ağrıyor uyuyamıyorum yaa birde kaşıntı var genitalda böyle kalkınca aklıma geceleri uyumazsa oturacagimiz günler aklıma geliyor dizi. Başlarız TV den yoksa zaman gecmiyor

Sırtım ağrıyor uyuyamıyorum yaa birde kaşıntı var genitalda böyle kalkınca aklıma geceleri uyumazsa oturacagimiz günler aklıma geliyor dizi. Başlarız TV den yoksa zaman gecmiyor
Mantar mı oldu acaba Ay evet ben dizi izlerdim lohusayken Başlarız yine dizilere.

Mantar mı oldu acaba Ay evet ben dizi izlerdim lohusayken Başlarız yine dizilere.
Sanırım mantar ben kizimda yaprak dökümünü izlemistim birde erkek. Bebekler daha gaLi oluyor diye duymuştum kolik de olma ihtimali var kendimi hazirliyorum bu fikre kizin nasıl ateşi varmı ? Biz biraz daha iyiyiz çok şükür ya birşey icmiyor az pekmez teyeryag içse öksürüğü gececekde çok inat içmiyor hicbirsey

Evet erkek bebekler biraz daha zorlayıcı olur diyorlar ama bakalım ya ben ilk kızda cehennemi yaşamıştım ondna kötüsü olmaz heralde Olumlu düşürelim bence mincircim. Uslu bebek olacaklar, emzirip koyacağız uyuyacaklarrr

Kızın ateşi düştü şimdi canım ben de bi parol bi gaviscon içtim uyumaya çalışacağım

Ya var ya zaten yeseler içsele çabuk toparlayacaklar işte. Ne var içsen yavrum pekmez de mi sanki zehir veriyoruz. Dut suyu kaynat dene ayva yaprağı ile demle. O iyi geliyor öksürüğe.

Aynen bende evrene öyle mesaj gonderiyorum akıllı uslu olacak annesini uzmeyecek emecek uyuyacak emecek uyuyacak büyücek

Tamam canım grs iyi uykular
Yok ya onuda kaynattim içmiyor sadece ıhlamur içiyor grs byy

Aynen bende evrene öyle mesaj gonderiyorum akıllı uslu olacak annesini uzmeyecek emecek uyuyacak emecek uyuyacak büyücek

Tamam canım grs iyi uykular
Yok ya onuda kaynattim içmiyor sadece ıhlamur içiyor grs byy
İyi neyse ıhlamur içiyorsa ona da şükür. Doktor bize bir de bol bol su içirin dedi. Aklında olsun. Suyun yerini hiç bir şey tutmuyor.
Hadi hayırlı geceler canım sana da. Tlfnu bırak elinden de sen de gözlerini dinlenir bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…