2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Merhabalar arkadaslar kontrolden çıktım sezeryan tarihim 30 ocak 38+3 olmuş olacam
Merhaba , ben de Hatay’dayım. Hangi hastane ve doktora gidiyorsun ?Ben daha nerde doğum yapacağıma karar veremedim

Sırtım ağrıyor uyuyamıyorum yaa birde kaşıntı var genitalda böyle kalkınca aklıma geceleri uyumazsa oturacagimiz günler aklıma geliyor dizi. Başlarız TV den yoksa zaman gecmiyor
Genitalde kaşıntı varsa sirkeyle suyu aynı oranda karıştırıp yıkayabilirsin canım çok rahatlatıyor

Kızlar dün evim boyandı eve bi geldim herşey ortada hemen eşimle işe giriştik ama sanırım kendimi çok yordum kasıklarım çok şiddetli sancıdı ve sol bacağımı hiç kaldıramadım gece birazdan temizlikçi gelcek camlar dolaplar silincek annem de gelip dolap içlerine yardım edecek bugünü de atlatarım inşallah .

Helal olsun canım ben hayatta giremezdim heralde bu işe

Ilk bebekse bende de oyle olmuştu ,soranlara hic bir şey hissetmiyorum demistim, ayıplar gibi bakip konusunca kendimi kötü hissediyordum ama gerçek buydu ,agrilarim ,zor ve alerjik bir bebek olmasi . Ben niye cocuk yaptim neden boylebir aptallik yaptim diye günlerce ağlamıştım. Zamanla oluşuyor sanirim o ama bunda kendimi gercekten bir anne gibi hissediyorum, heyecanlıyim

Merhaba , ben de Hatay’dayım. Hangi hastane ve doktora gidiyorsun ?Ben daha nerde doğum yapacağıma karar veremedim
Merhaba ilk 2 doğumum Mozaik Hastanesinde Telal Doğruel Beyin yaninda olmuştu şimdi Akademi Hastanesinde Özkan Yılmaz Beye gidiyorum takibinden memnunum dogumumda orada olacak 30 ocak icin gün verdi sizin kac haftalık benim 38+3 de olacak Hatayın neresindesiniz

Kırıkhandayım. Yeni tayin oldum buraya. Hastaneler konusunda pek bir bilgim yok. Şu an 34+5 im. İkinci sezaryenim olacak. Buradaki doktoruma çarşamba randevum var, tarih verebilir ama ben burda doğum yapmak istemiyorum. Okuldan bir arkadaş Mozaik hastanesi İlkay hocayı önerdi. Ama emin değilim

Kizlar Hürcan diye bi ebe var belki denk gelmissinizdir onun videolari cok hosuma gitti normal dogum dusunenlere izlemelerini tavsiye ediyorum
hürcan benim de favorilerimden biri bi de nuray altınışık ve sorulara da cevap veriyor konuşmuştuk birkaç kez tam bir geleneksel ebe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…